[quote=unlimitted;217863]gazoz kapaklarını realize edeceğim noktaya daha var.
yorum yapa yapa long devam gayri....kom[/quote]
Gazoz kapağıyla oynadığına pişman olacaksın..:::
Printable View
[quote=unlimitted;217863]gazoz kapaklarını realize edeceğim noktaya daha var.
yorum yapa yapa long devam gayri....kom[/quote]
Gazoz kapağıyla oynadığına pişman olacaksın..:::
i am highly müsterih .. where is küskü .. üvvv
Paladan 300 alcağam kaldı almak üzereyim 550 shortingen devam
[quote=selçuklu;217835]astet petro ne ettin .. üvvvv ..tgg kaç .. sistem ne diyor .. üvvvv . .sos..en acilinden küsküsel bir 1500 point lazım .. çok değil 1500 point .. üvvvv[/quote]
küstüm abi ben..400 de bugün haşıdatık..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsunüüüüüüüüü break
[quote=excali;217870]Gazoz kapağıyla oynadığına pişman olacaksın..:::[/quote]
VOBda işlem yapıyor olsam, pozisyonumu 67.350den fuller, stopu 67.175'e yazar, eks'ten çekirdek ister yaslanırdım arkaya.:..:
[QUOTE=Astatin;217874]küstüm abi ben..400 de bugün haşıdatık..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsunüüüüüüüüü break[/QUOTE]
küsmek yok petro .. savaş devam .. üvvv .. :o
ahanda tahminim projeksyon .. shortlar gol olur bence .. üvvv
[IMG]http://i41.tinypic.com/2dj5ipw.jpg[/IMG]
trendin son demleri sanırım bunlar.. 67.5/69.5 arasından döneriz gibime geliyor... long tutsam gözlerimi 4 açardım bu saatten sonra
herkese günaydınlar..
[quote=selçuklu;217878]küsmek yok petro .. savaş devam .. üvvv .. :o
ahanda tahminim projeksyon .. shortlar gol olur bence .. üvvv
[/quote]
selçuklu parton.
o grafikte üstten bi çizgi çek bakam, trend çizgisi. o noktayı geçerse nereye gider onu da gör. ::::::
[QUOTE=unlimitted;217880]selçuklu parton.
o grafikte üstten bi çizgi çek bakam, trend çizgisi. o noktayı geçerse nereye gider onu da gör. ::::::[/QUOTE]
yok abi pela gıcıklığına değdirmeyecek bence .. 600 tepe tahminim .. üvvv ::::::
[quote=halojen;217879]trendin son demleri sanırım bunlar.. 67.5/69.5 arasından döneriz gibime geliyor... long tutsam gözlerimi 4 açardım bu saatten sonra
herkese günaydınlar..[/quote]
Biraz daha yolu var gibi.
[quote=selçuklu;217882]yok abi pela gıcıklığına değdirmeyecek bence .. 600 tepe tahminim .. üvvv ::::::[/quote]
ben az önce 725 demiştim. yanıldım.
şimdi 725 hafif kalacak. 900den önce zor.
[quote=unlimitted;217876]VOBda işlem yapıyor olsam, pozisyonumu 67.350den fuller, stopu 67.175'e yazar, eks'ten çekirdek ister yaslanırdım arkaya.:..:[/quote]
zaten herşey bu ex in başının altından çıkıyor
akşam mısır çarşısına gittim 1 kilo kabak çekirdeği aldım
şimdi çitliyom :)