[quote=ATHLON;355582]deep olduunu düşünen var mı?:))[/quote]
Sabah satan amca, niye satmıştır? (daha yeni başlıyor dediğin)
Yoksa burada da kaldıraç yanlışlığı mı var , patron??:::
Printable View
Sabah satan amca, niye satmıştır? (daha yeni başlıyor dediğin)
Yoksa burada da kaldıraç yanlışlığı mı var , patron??:::
[QUOTE=excali;355584]Sabah satan amca, niye satmıştır? (daha yeni başlıyor dediğin)[/QUOTE]
her yer yeşil, çarpayım dedi sanırım :..:
aha dibi yakaladım.. benim dipten almam için düşürdüler sanırım piyasayı. teprik ederim düşüren abileri. :D
bi de dipte beklediler sağolsunlar içerde biraz işim vardı beklemeseler alamazdım. :D
haci ben şu an hiçbişi düşünmüyom...sabah DEEP THR**** dan 2-3 dakikalık farkla kurtulmuş olmanın dadını çıkarıyorum şu an.. HA bir de milli tank ın dadını:D:D koçum ototank...:o
Yalnız senin için ipucu olabilir bişi: sabah lonkları 81550 ort kapattım..4-5 dakika sonra geldim baktım fiyat 200 lerde....aha dedim 350 puan düşmüş alsammı..sonra sistem grafına baktım, öyle kocaman bir küskübar var..lan dedim herhalde 1 dklık grafı açtım, sonra baktım yoo 15 dklık graf açık...aneyyy .. fark ettimki benim 200 ler dediğim fiyat 81200 değil 80200 müş::::::::: 1000 puan daha ucuza almak varken almadım yani:::::: artık nasıl yorumlarsan..:D
[QUOTE=Astatin;355587]haci ben şu an hiçbişi düşünmüyom...sabah DEEP THR**** dan 2-3 dakikalık farkla kurtulmuş olmanın dadını çıkarıyorum şu an.. HA bir de milli tank ın dadını:D:D koçum ototank...:o
Yalnız senin için ipucu olabilir bişi: sabah lonkları 81550 ort kapattım..4-5 dakika sonra geldim baktım fiyat 200 lerde....aha dedim 350 puan düşmüş alsammı..sonra sistem grafına baktım, öyle kocaman bir küskübar var..lan dedim herhalde 1 dklık grafı açtım, sonra baktım yoo 15 dklık graf açık...aneyyy .. fark ettimki benim 200 ler dediğim fiyat 81200 değil 80200 müş::::::::: 1000 puan daha ucuza almak varken almadım yani:::::: artık nasıl yorumlarsan..:D[/QUOTE]
Tankı sen gelecek hafta satmasaymışım iyi olacakmış dersin :)
Saygıdeğer patronlarım, bizim aile dün dedemden kalma 10 nisan 2003 tarihli Bağfaş(bandırma gübre fabrikaları) a.ş.'ye ait hisse senetlerini bana verdiler. Şirket toplantısı 33. yıl raporu içinde kağıt halde bir miktar hisse senedi var, bunları nasıl değerlendirebilirim?
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz, dedeme sormak için çok geç, kendisini şubat ayında kaybettik :(
Arkadaşlar ben ben matriks downloader kullanıyorum minimum 5 dk veri indiriyo matriks terminalinde 1 dk veri indiğini biliyorum bende MS 10.1 VAR. Terminal alsam 1 dk analiz yapabilirmiyim?
[PHP][/PHP][QUOTE=cozbek83;355595]Saygıdeğer patronlarım, bizim aile dün dedemden kalma 10 nisan 2003 tarihli Bağfaş(bandırma gübre fabrikaları) a.ş.'ye ait hisse senetlerini bana verdiler. Şirket toplantısı 33. yıl raporu içinde kağıt halde bir miktar hisse senedi var, bunları nasıl değerlendirebilirim?
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz, dedeme sormak için çok geç, kendisini şubat ayında kaybettik :([/QUOTE]
Merkezi kayıt kuruluşuna kaydettirmeniz gerekir, 2012 son sanırım, yoksa patrona gidiyor paralar. Aracı kurumlara ya da bankalara sorun yardımcı olurlar.
[QUOTE=AMON RA;355597]Arkadaşlar ben ben matriks downloader kullanıyorum minimum 5 dk veri indiriyo matriks terminalinde 1 dk veri indiğini biliyorum bende MS 10.1 VAR. Terminal alsam 1 dk analiz yapabilirmiyim?[/QUOTE]
Matriksin icinde 1 dklik grafik analizi yapabilirsiniz ancak matriksten Metastocka 5 dk veri aktarimi var 1 dk veri aktarim seceneği yok.
[quote=AMON RA;355597]Arkadaşlar ben ben matriks downloader kullanıyorum minimum 5 dk veri indiriyo matriks terminalinde 1 dk veri indiğini biliyorum bende MS 10.1 VAR. Terminal alsam 1 dk analiz yapabilirmiyim?[/quote]
Terminalden de minimum 5 dk oluyor diye biliyorum.Ancak gerçek zamanlı olarak aktarırsanız tik dataya kadar analiz yapılabiliyor
[quote=aslan;355588]Tankı sen gelecek hafta satmasaymışım iyi olacakmış dersin :)[/quote]
yok tutuyom onu..zaten hepi topu 4000 lotcuk ...(şaka.kom)
[quote=cozbek83;355595]Saygıdeğer patronlarım, bizim aile dün dedemden kalma 10 nisan 2003 tarihli Bağfaş(bandırma gübre fabrikaları) a.ş.'ye ait hisse senetlerini bana verdiler. Şirket toplantısı 33. yıl raporu içinde kağıt halde bir miktar hisse senedi var, bunları nasıl değerlendirebilirim?
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz, dedeme sormak için çok geç, kendisini şubat ayında kaybettik :([/quote]
Patron iki konu var. Sermaye arttırımı ve temettü
a) Temettü ler alınmadıysa şirket merkezine gidip alabilirsin..O hakkın baki
b) Sermaye arttırımı bedellinin süresi var alamzsna yanar..Bedelsizi istediğin zaman alırsın.. amam bildiğim bağfaş çok zamandır sermaye arttırmadı ama sen yine web den bak..
Allah rahmet eylesin
melaba .:D:D:D:D:D..triangle ayısal boğasal karar aşaması ...... daxın sabahki gapı ... exhaust ..... o gap dolar bence ...... tahminim .....
[IMG]http://i55.tinypic.com/34zhqas.png[/IMG]
[IMG]http://i56.tinypic.com/2r3v6l0.png[/IMG]
ahaaaa..SELÇUKLU gelmiş......4000 lot ototank dan bahsedince parayı görünce geldi..way be ne paragözmüş..hehehhe.......
PATROOOOONNNNNNNNNNNN hoş geldin..iki kelam et yawwwwwwwwwwwwwwww
[QUOTE=Astatin;355616]ahaaaa..SELÇUKLU gelmiş......4000 lot ototank dan bahsedince parayı görünce geldi..way be ne paragözmüş..hehehhe.......
PATROOOOONNNNNNNNNNNN hoş geldin..iki kelam et yawwwwwwwwwwwwwwww[/QUOTE]
sayın patron astetron ...iki kelamım var ... ... baski ve küskü ...... :D:D:D:o:o
görüşürüz byee ... kendinize iyi bakın en güzel pointler szilerin olsun ...
[quote=selçuklu;355617]sayın patron astetron ...iki kelamım var ... ... baski ve küskü ...... :D:D:D:o:o
görüşürüz byee ... kendinize iyi bakın en güzel pointler szilerin olsun ...[/quote]
astetom patron ,sana zahmet tut celcuki patronu kaçmasın biryere..:))
Çok Teşekkür ederim, bu bilgilerin baya bir faydası olacak.
[QUOTE=cozbek83;355595]Saygıdeğer patronlarım, bizim aile dün dedemden kalma 10 nisan 2003 tarihli Bağfaş(bandırma gübre fabrikaları) a.ş.'ye ait hisse senetlerini bana verdiler. Şirket toplantısı 33. yıl raporu içinde kağıt halde bir miktar hisse senedi var, bunları nasıl değerlendirebilirim?
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz, dedeme sormak için çok geç, kendisini şubat ayında kaybettik :([/QUOTE]
Önce başın sağolsun... Benim dedemden bize kumar borçları miras kalmıştı, tarla bahçeleri satıp ödemiştik... Ne dedeler varmış...
çok sert ralli istiyom:)
şelalede olur..
önemli olan akşınnnnnnnnn
80100 kırılmadıktan sonra sorun yok kısalar temkinli olsun derim beni bağlar fikir olarak pala ne der bilmem :)
haber lazım ekşın için yoksa 80100 80400 eğlenir durur :)
seçim öncesi yabancılar mal çıkmak istiyorsa gelecek haber şu olmalı not arttırımı yok çıkmayacaklarsa maldan düşüşlerde gene toplarlar ve seçime kadar beklerler nasıl bugün :) döktürüyorum yawwwwwww
kimse yoohmiii
yoh :)
[quote=enorton;355638]yoh :)[/quote]
yaw başka kimse yoohhmi :)
Geldim:)
şizopala yapacağını yapmış akşam kapanış fena olmamış emme ben 81700 den stop olmadımdı:) sırf şizopalaya inat sabhtan beridir piyasaya bakmıyorum zaten işimde çoktu ancak vakit ayırabiliyorum:)
dünkü 80200 full shortlarla yola devam :..::..::..:
Paşa paşa düşecek başka yolu yok...
Piyasayı böyle acaip hareketlerle ancak şizofren bir pala yönetir...
Bize düşen sabırlı olmaktır:)
Başka yolu yohtur...
[quote=ATHLON;355646]SEREN in görüşü doğruydu...86 donusundekı satıslar cok barızdı..tahvil ve [B][U]bankalar arası sch[/U] [/B]lar da bunu teyıd ediyordu volümle beraber...
.[/quote]
Ahlon,
bold kısım , ne demek??
beni dolarize et hacıexxxxxxxxx
[QUOTE=unlimitted;355536]yazı ve mantık doğru.
ama edward'ın demeye çalıştığı şey, KY'nin gücünün 2.000 puanı 10 dakikada düşürmeye yetmeyeceği, aslında olayın perde arkasında farklı güçlerin olduğu yönünde bence...
[/QUOTE]
edward ın ** unli patron:..::..: yeterki vobculara bişey olmasın:..::..:
Hepimiz Şizofrenik palaya yenik düşen ky yiz malesef,
50 seneye oda ölecek bizde:cool:
[quote=excali;355648]Ahlon,
bold kısım , ne demek??[/quote]
ahahaha...:))nerden buldun onu yahu?..
bankalar arası nukleus oranları...birbirlerine nukleusu kac faızle verdıklerı...tahvıl faızıne bağlı olarak tan,hazıneler yardımıyla oluşturulur...bir nevi tahvilin teyidi gibidir..
[quote=Astatin;355649]beni dolarize et hacıexxxxxxxxx[/quote]
Ahlon patronun dip konusunda fikri değişmiş midir , acep??:..::..:
[U]Note for ahlon vahlon[/U]: Önceki mesajı başka topikten aldım
arkadaşlar içinizde diş hekimi olan birisi var mı? birşey sormak istiyorum.
[quote=excali;355653]Ahlon patronun dip konusunda fikri değişmiş midir , acep??:..::..:[/quote]
onu dokuzu anlamam..
-bes usd dibs lerim yürüo
-vobusd lonklarım yürüyo
-ototankım yürüyo
-goldtry m yürüyo
-vob30 um filat filat eşeleniyo
bu koşullar altında;sptotlu voblu daktığım için küresel sermayeye, vob30 un deep olup olmaması pek umurumda değil ukelalığını yapmak zorundayım...:D:D:D
selpatrosda gitmeyeydi eyi olacaydı
Kaya desteği olsaydı, tam olacaktı...:D
[quote=TÜRKOĞLU;355655]arkadaşlar içinizde diş hekimi olan birisi var mı? birşey sormak istiyorum.[/quote]
Kola diş çürüğü yapıyo eğer onu soracaysan:D
açıkcası 80100 kırılırsa 79000 beklerim kendi adıma datayala herşey belli olacak benjee
yaw deep olduunu dusunen warsa,bi daa dusunsun dıom...deep olduunu dusunmuyom..henüz..:)
bakalım kim kazanacak algo mu yoksa bizmi?
[quote=enorton;355638]yoh :)[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;355655]arkadaşlar içinizde diş hekimi olan birisi var mı? birşey sormak istiyorum.[/quote]
hojam sen sor arkadaşa soralım olurmu :)