amma uyuz günler oldu yaa...:(:o:mad:
o kadar uyuz ki analizi bile olmazzz...:..:
Printable View
amma uyuz günler oldu yaa...:(:o:mad:
o kadar uyuz ki analizi bile olmazzz...:..:
[quote=boz ayı;232957]72.400 ort..ile bu vadede longgg pozisyondayım.........
haz..vadede kısayım.....maliyet ehven .....
haydi PALA .....[/quote]
72.625 longg cover...................
iyi akşamlar.......
yarın yeni bir gün..............
bugünden hiçbirşey anlamadım.. iyi akşamlar.. kısa devam...
açmaları gereken rakam anlık 74200... 74 işlem başlar sanki.. :p üüüüüüüüü bakalım nolacak.. her sefer tepeden 200 point aşşada açiyir... ikili dip oldu 72200 lerdedee haydi lililililililili %50 %50 :)
günü son sayımı .. sayımdanda anlaşılacağı gibi kısa geceye .... :D:D
tonight ... unleashead bears at dow ... .boks..boks.
cümleten iyi akşamlar ...
[IMG]http://i44.tinypic.com/fvcxmg.jpg[/IMG]
büyük yeşil 1 ve kırmızı a bir sağdaki dipte olacaktı ....yanlış olmuş orası ... cümleten iyi akşamlar ..
abd şelale oldu yav olaya bak :) ohaaaaaa 74 den revize 71.500 açarız bu gidişle :) :)
--------------
[B]U.S. stocks hit hard by S&P downgrade of Greece[/B]
NEW YORK (MarketWatch) -- U.S. stocks caved on Tuesday after Standard & Poor's cut its rating on Greece. "If followed by Moody's, Greek bonds will no longer be able to be used as collateral in borrowing from the European Central Bank," said Peter Boockvar, equity strategist at Miller Tabak. The Dow Jones Industrial Average
-------------------------
habeer var pehhh... abd ye ne oluyorsa :) haritaya göre haber geliyor valla bravo halojen abeyyy
halojen abi bilir her şelalede bulundum hep ben flat olunca şelale başliyir :) ahahah bu ne bahtt yaa.. hepde tepeden yüzde 4 5 önce shörtlerim shörtler patlar sonra şelale ahahah süper indikatörüm aslındaa.. matriks beni alsa :) perşembe shört girdim 74200.. bugün flatim yarın 71 olay budur hühühühü :)
2007 düşüşünün sebebi Çin'di.. şimdi de Yunanistan....
benzer olumsuzluklar benzer grafikler yaratıyor... ilginç..
ama dow toplayabilir... inandırıcı gelmedi bu düşüşü...
abi rakamlara bakınca .. abd nin sadece 16 milyar dolar alacağı varmış yunanistandan.. ufak rakam.. ama esas yıkılması gerekenler almanya ve fransa 100 milyar lı rakamlardan bahsediliyor.. yunan iflas ettse de abd ile bi ilişkiisi yok gayri :) almanlar yememiş içmemiş yunanistana göndermişler paraları..
[QUOTE=seagate;233049]halojen abi bilir her şelalede bulundum hep ben flat olunca şelale başliyir :) ahahah bu ne bahtt yaa.. hepde tepeden yüzde 4 5 önce shörtlerim shörtler patlar sonra şelale ahahah süper indikatörüm aslındaa.. matriks beni alsa :) perşembe shört girdim 74200.. bugün flatim[B] yarın 71 olay budur[/B] hühühühü :)[/QUOTE]
merak etme.. ilk hedefi 65bin civarları... nerden bassan kar...:..:
[quote=selçuklu;233012]günü son sayımı .. sayımdanda anlaşılacağı gibi kısa geceye .... :D:D
tonight ... unleashead bears at dow ... .boks..boks.
cümleten iyi akşamlar ...
[IMG]http://i44.tinypic.com/fvcxmg.jpg[/IMG][/quote]
EW budur işte... tebrik ediyorum...
EW ustası olarak bilinip, en kritik noktalarda sürekli yanlış sayım yapanları düşününce, ayakta alkışlıyorum.
.brv.brv.brv.brv.brv
yok ben daha voba girmem :D pehh küstüm ben
NEW YORK (AP) -- U.S. stocks are following European markets lower after Portugal's debt was downgraded, deepening fears that Europe's debt problems are spreading.
Standard & Poor's slashed Portugal's credit rating Tuesday, sending stocks sharply lower across Europe. S&P also downgraded Greece's debt.
--------------
portekizede de indirim olmuş.. palaaaaaaaaaa gene 75 bin gene aynı dümen palaaaaaaaaa
nerde kaldı Türkiye'nin not artırım haberi ... gene gece yarısı düşer belki..
:)
[quote=bien;233054]EW budur işte... tebrik ediyorum...
EW ustası olarak bilinip, en kritik noktalarda sürekli yanlış sayım yapanları düşününce, ayakta alkışlıyorum.
.brv.brv.brv.brv.brv[/quote]
ben de sizi tebrik ediyorum...brv
ne kadar ew ustası varsa,sanki onlardan hiçbir şey öğrenmemiş
gibi,hepsinin kalbini tek seferde kırmayı becerebildiğiniz için...:):(:o
haber imkb kapandıktan sonra geldi yine ne hikmetse.. dax kapanışını felanda beklemediler :) gelde şüphelenmee
dejavu... :) :D
2007 şubat
[IMG]http://i39.tinypic.com/zyg11f.jpg[/IMG]
ahhh ahhh abi şu oluşum biz tatilken cuma günü olsaydı .perşembe ne güzel zistems mistems satta herşey tamam full cörtümüz yerinde. pzrtesi katletti bizi hühühühü herşey hazırdı valla yaaa :) üüüüüüüüüüüü geceyede girdiydikk üüü.. bu geceye poz girmek yemediii.. üüüüü ahhhhh şelalee ahhhhhh :)
[QUOTE=bien;233054]EW budur işte... tebrik ediyorum...
.brv.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
sağol abi .. iltifat etmişin :o.. geçen perşembe sayım vardı pazartesi exx olmuştu ... oda var .. ew bu kolay değil ... dalgayı anlamak hiç kolay değil ...:o
yalnız [B]tonight unleashed bears at dow[/B] kısmı için kendimi bende bizzatihi teprik ederim eheuuhe ... ... :D:D:D
sanırım cuma gününe kadar 53.500'e iniş gerçekleşir... geri kalanı da mayısa kalır...
[IMG]http://i43.tinypic.com/r2oozl.png[/IMG]
[QUOTE=saraylı;233066]ben de sizi tebrik ediyorum...brv
ne kadar ew ustası varsa,sanki onlardan hiçbir şey öğrenmemiş
gibi,hepsinin kalbini tek seferde kırmayı becerebildiğiniz için...:):(:o[/QUOTE]
ustamız sensin abi sazan abide ustamız ..sizlerden öğreniyoruz işte bişeyler ... ben daha çırak bile olamam .... :o:o
yarın aşırı gap olmayabilir... hatta açılış sonrası 72.300 alttan test bile edilebilir.... bilmem anlatabildim mi... :)
[IMG]http://i43.tinypic.com/207715g.png[/IMG]
04.04.2010 tarihli borsa kazanı topiğinde sayın pazer'in spot dolar grafinda macd ' e bakan biri 2 aydır nasıl mal verildiğini apacık görebiir... sayfa 7
sayın halojen, sizinde şu anlatımı kolay öngörüsü bana birebir uyan graflarınıza hastayım.. elinize sağlık.. bişi daha diim.. ikimizde 60 binden gelen dalgayı 4 olarak düşündük.. ordan bi 2000 puan kaldı palada.. :):):)
[quote=medet;233110]sayın halojen, sizinde şu anlatımı kolay öngörüsü bana birebir uyan graflarınıza hastayım.. elinize sağlık.. bişi daha diim.. ikimizde 60 binden gelen dalgayı 4 olarak düşündük.. ordan bi 2000 puan kaldı palada.. :):):)[/quote]
sn.medet teşekkürler.... kalan puanların faiziyle tahsilatını 10 gün içinde yapacağız inşallah...:)
güçlü boğa piyasası bekleyen arkadaşlar vardı......
hani herşeyi iyi bilenler....onlar yok mu?...
hayırlı sabahlar arkadaşlar
bugün uzuncular için zor bir gün olacağa benziyor.
dün cok önem verdiğim 72800-73000 bölgesi açılışda çalışmasına rağmen sonradan kırıldı. bu seviyenin altında uzunlar riskli idi. zaten kvt de dün 72800 altında [IMG]http://finans.ekibi.net/forum/images/smilies/down.gif[/IMG] oldu. bugün açılışda [IMG]http://finans.ekibi.net/forum/images/smilies/down.gif[/IMG] [IMG]http://finans.ekibi.net/forum/images/smilies/down.gif[/IMG] olur. mantıklı bir traderin yapması gereken yeniden [IMG]http://finans.ekibi.net/forum/images/smilies/notr.gif[/IMG] olana kadar kısalarla beklemektir. ancak maalesef işin psikoloji boyutu buna coğu kez engel oluyor.
gelellim bugüne. kvt [IMG]http://finans.ekibi.net/forum/images/smilies/notr.gif[/IMG] olana kadar destekler sadece ufak ufak kar alma amaçlı kullanılabilir. destekler ise herkesin dilne dolanan 71600!, 70600, 69800 ve 69200 dür. belkide 69200 desteğine kadar güçlü bir tepki gelmeyecekdir. belki yine açılışda umulmadık bir yerleri gösterebilirler.(69200) ancak acılışın denge bulacağı yer bence 70600-71000 seviyesi olacakdır. sonrasında oluşacak tepkiye bakılmalı.
özetle kısacılar bir trend yakaladı ve sistemleri yeniden [IMG]http://finans.ekibi.net/forum/images/smilies/notr.gif[/IMG] e dönene kadar sabırla beklemeleri, uzuncuların ise ha döndü ha dönecek psikolojisinden sıyrılıp gelebilecek tepkilerden fırsat kollamaları mantıklı olabilir.
kvt [IMG]http://finans.ekibi.net/forum/images/smilies/notr.gif[/IMG] e döndüğünde yine sizlerle paylaşmaya çalışacağım inşallah.
herkese bereketli bir gün dilerim.
halojen abey hedefe geldikten sonra tekrar yükseliş başlayacaktı değilmi.. haritanın 2. kısmınıda eklermisiniz :) printerdan çıktı alıp duvara asıcam :) hühühüü
selamun aleyküm
Merkel'in ek mali önlemler isteyerek [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2]Yunanistan[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2]'a yardım konusunda direnmesinin ardından dün akşam saatlerinde korkulan oldu ve S&P [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2]Yunanistan[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2]'ın uzun vadeli kredi notunu üç kademe birden indirerek yatırım yapılamaz seviyeye (BB) çekerken Portekiz'in notunu da iki kademe indirerek A-'ye düşürdü.
S&P'nin Yunanistan analizi çok ağır tespitlerle dolu. 300 milyar avroya yaklaşan borç yükünün mevcut iktisadi yapı ile sürdürülebilirliğini mümkün görmeyen S&P, finansman ihtiyacının dipsiz kuyu gibi olduğuna dikkat çekti. Ayrıca, bu ülkeye yatırım yapan kurumların olası bir borç yapılandırmasında alacaklarının ancak %30-50'sini tahsil edebileceğine de vurgu yaptı.
AB ise henüz mali yardım paketinin ciddi şekilde masada olduğunu söylüyor ancak son söz Almanya'da ve Merkel iç siyasi baskılardan dolayı cesarat verici adımları henüz atamadı. Alman halkının ve muhalefetin Yunanistan'a olası yardıma şiddetli tepki gösterdiği bir ortamda, 9 Mayıs'taki eyalet seçimlerine kadar da dramatik bir adım zor görünüyor. AB'den gelen haberlere bakılırsa 10 Mayıs civarında Eurogroup toplantısı gündemde ve borçların yeniden yapılandırması masada değil. Öte yandan, Almanya'da muhalefet Yunanistan'a bir yardım yapılacaksa ilk etapta ek mali tedbrilerin alınması gerektiğini ve ayrıca Yunanistan'a borç veren bankaların da kurtarma planının maliyetine katılması gerektiğini söylüyor (yani borç yapılandırmasından bahsediyor).
Şu ana kadar elimizdeki somut veriler şunlar.
Yunanistan hükümeti ve bankaları için dış finansman kanalları not indirimlerinin ardından hemen hemen kapandı; Avrupa Merkez Bankasından borçlanabilmek için gereken teminat şartları da artık sağlanamıyor; 19 Mayıs'a (8 Milyar avro itfası var) kadar mali peket devreye girmezse Yunanistan temerrüde düşecek. Bu arada, geçen Cuma AB-IMF güvenlik ağından yardım istemekle Yunanistan zaten uluslararası piyasalara erişiminin kalmadığını ilan etmişti.
AB tüm gücüyle Yunanistan krizinin diğer perifer üyelere (Portekiz, İspanya ve İrlanda) yayılmasına engel olmaya çalışıyor; ancak Yunanistan'ın temerrüde düşmesi durumunda ilk etapta Portekiz'in benzer sorunları yaşaması kuvvetle muhtemel ve S&P'nin iki kademe not indirmesi de bunun bir habercisi; İspanya ise tam bir felaket olur zira sorun kamu borcu değil hanehalkı ve bankacılık sisteminin aşırı borç yükü olduğu için sarsıntı daha büyük olur.
Bugünün ajandasında ise şunlar var:
IMF Başkanı Khan ve ECB başkanı Trichet bugün Almanya'da parlamenterlerle Yunanistan'a yardım paketi konusunu konuşacaklar ve ikna yolları arayacaklar.
Alman Bild dergisinin haberine göre Merkel, Dış işleri ve Maliye bakanlarının yanısıra Adalet bakanıyla Yunanistan'a yardım konusunu mali ve anayasal dengeler açısından görüşecek.
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [B]Sertan Kargın
Baş Ekonomist[/B]
günaydın gençler.....kendini genç hissedenler.....
ne güzel bir gün..........heyecandan uyku tutmadı genç aşıklar gibi.....
[B]KARA ÇARŞAMBA........[/B]
günaydın herkese bol kazanclar
günaydın gerçekten de...
uzuncular güneş batmış hissedebilir fekatın eyle değil. günaydın memlekette. uzunculara sabırlar (gececilere)
[quote=bien;233054]EW budur işte... tebrik ediyorum...
.brv.brv.brv.brv.brv[/quote]
bir usta olarak(nerde) seni kınıyor ve hatta teessüflerimi sunuyor ve de hatta yakalarsam kırıcı olurum deyorum. seni gaddar abime değil şengöz abime şikayet edecem. lafını öyle anladım ama yanlış düşünmektesin be bien. sen falcı arıyorsun anladığım. sen hep bien oldunmu bu hayatta. ya da olanını gördünmü. ben görmedim ama çoğunluk helal sana dediklerime saygılarımı sunarım. ulen çok mu ciddi oldu yazı beehh ve de pehh.
uzunculara tekrar sabırlar diliyom. yahu bakın benim gibi akşama donsuz yatmam pozsuz yatarım abicim deyin gari.
(aşağıdaki bölüm sonradan yazılmış olup ben bunu hep yapıyom.herhal yanlış yapıyom.)
ahanda yeni gördüm saraylı abim yazmış zati teessüflerini inceden inceden.
ulen selçuklu abi sende heç affetmemiş tebrikleri kapıda kabul etmişsin bakayrom.hehehe.
TURKCELL, NEW YORK`TA 15.57 (YTL: 9.19) DOLARDAN KAPANDI
KAPANIS ONC.KAPANIS DEGISIM %DEGISIM EN YUKSEK/EN DUSUK HACIM
15.57 16.10 $-0.53 %-3.29 16.00/15.55 242,700
------------------
endeks 70.400 hemen altı üstü açılabilir olaya bak :) 73500 74 açılış derken bu kadar yanılma olur :) ahaha
günaydın herkese... bol kazançlar olsun...
[quote=seagate;233134]halojen abey [B]hedefe geldikten sonra tekrar yükseliş başlayacaktı değilmi[/B].. haritanın 2. kısmınıda eklermisiniz :) printerdan çıktı alıp duvara asıcam :) hühühüü[/quote]
evet plan bu,ama piyasa napar bakacaz....2nci kısım baskıda,henüz çıkmadı...:)
[quote=mordak;233123]güçlü boğa piyasası bekleyen arkadaşlar vardı......
hani herşeyi iyi bilenler....onlar yok mu?...[/quote]
bendim o gardaşım. varım işte burdayım, ne diyon. hehehe.
sen beni kastetmedin biliyom ama sen birine sarmak istiyon anladığım. bana sar darılmam ben. gergin olma be abey .
tamam seans başlıyor dikkati dağıtmayayım.
71.300 açılış.. çok da kötü değil...
72.200-300 denemesi olabilir... dikkat etmeli...
71.250 ....longgg...............