[quote=halojen;348392]uzuna devam...istihdam datasına da uzun..alayına uzun. :)[/quote]
kısa denemesi yaptım, 100 puana fitim......
Printable View
[quote=halojen;348392]uzuna devam...istihdam datasına da uzun..alayına uzun. :)[/quote]
kısa denemesi yaptım, 100 puana fitim......
artık bugün 77.975 üzerinde kapanış olmalı... aksi durum yukarıyı şüpheye sokar..
kelebek gene iş başında... :)...kazançlı bir treyde daha götürüyor...
ama bu sefer fazla feyk yapmadı...575 puancık...
hay bin kunduz, az daha çıkarsa stop.
100 puan alayım derken 300 puan gidiyordu neyse 100 puanımı aldım...
[QUOTE=padişah;348439]100 puan alayım derken 300 puan gidiyordu neyse 100 puanımı aldım...[/QUOTE]
bende...3 gündür uzundayım..toplam kazanç 300 puan hehh
yukarı trend gelecekse şimdiye uçmamız lazım dı birşeyler eksik gibi, tekrar aşağı feykle karşılaşabiliriz yataya devam
[QUOTE=clark;348454]yukarı trend gelecekse şimdiye uçmamız lazım dı birşeyler eksik gibi, tekrar aşağı feykle karşılaşabiliriz yataya devam[/QUOTE]
bekliyoruz bakalım abi..bence artık aşağı feyk zor,ama imkansız değil tabi.. ben zannetmiyorum... buralardan aşağı döncekse bile biraz daha gitmeli..
ama bi sinsilik bi acaiplik var... sinyal sonrası 3ncü gün ve maliyete çok yakın hala.. ya birden alıp coşacaklar..yada bikaç güne sert aşağı başlıycak..bakalım..
uzuna devam...çare yok...
78700 altına inerse çok ilginç bir kapanış olabilir, spot 64850 altına inerse bir de......
haftaya çarşambadan önce sat sinyali yok gibi...bekliycez bakalım :)
[quote=padişah;348502]78700 altına inerse çok ilginç bir kapanış olabilir, spot 64850 altına inerse bir de......[/quote]
aynen, kapanışı merak ediyorum.lelele