[QUOTE=catedral;230770]Dur kıss durr..
her taraf alda .. ben tersteyim..
kendimi panik odasına kapattım..:) acil 34 30 a kadar vermeleri gerek...[/QUOTE]
Abla totem yapammı 10 puanlık .kom
Printable View
kendimi panik odasına kapattım..:) acil 34 30 a kadar vermeleri gerek...[/QUOTE]
Abla totem yapammı 10 puanlık .kom
[COLOR="Red"]kendimi panik odasına kapattım[/COLOR]..:) acil 34 30 a kadar vermeleri gerek...[/QUOTE]
dur ben de geliyorum yanına, yer aç..:)))
oil de gece pozisyonu yok kararıma ihanet ettim ve sabah cezayı kesti.. kötü gap yedim..üüwwwüüü
[QUOTE=Cerphin;230777]dur ben de geliyorum yanına, yer aç..:)))
oil de gece pozisyonu yok kararıma ihanet ettim ve sabah cezayı kesti.. kötü gap yedim..üüwwwüüü[/QUOTE]
ham petrol stokları var dikkat et dedimdi sana..
stoklar azalmış.. o yüzden artıyo.. ama papaz düşerse el mecbur gevşer..
birbirimize duacıyız şu anda..:)
mordak nerdesin.. bi balyoz indir petrol'ün kafasına.. üüwww
vob'da sabah gapı yiye yiye zırlamaya alıştık..:D yediğimiz naneye bak..
Halaa sakatta... 3420 lerin altına gereeekkkk.. O zaman petrol e de verirler muhtemel..
Oğuz sen nediyosun...
maliyeti yukarı çekmek için oil de 85.50 den bir part daha satış yaptım..
Allahım sana geliyorum...
[QUOTE=Cerphin;230797]maliyeti yukarı çekmek için oil de 85.50 den bir part daha satış yaptım..
Allahım sana geliyorum...[/QUOTE]
maliyet kaç? bende yanındayım.. Merak etme.. halaa çook sakatta...:cool:
[QUOTE=catedral;230794]Halaa sakatta... 3420 lerin altına gereeekkkk.. O zaman petrol e de verirler muhtemel..
Oğuz sen nediyosun...[/QUOTE]
Abla 24 altı zorlar ama senin güzel hatrına bir bir bakalım diyorlar
[QUOTE=oğuzt;230803]Abla 24 altı zorlar ama [B]senin güzel hatrına bir bir bakalım diyorlar[/B][/QUOTE]
senin tezgah hanki pazarda? Ordan alışveriş edelim bari :..:
[QUOTE=catedral;230802]maliyet kaç? bende yanındayım.. Merak etme.. halaa çook sakatta...:cool:[/QUOTE]
H4 göstergelerde feci uyumsuzluk var en az 82 ye inmesi lazım teknik olarak.. ona güvenerek habire satış yapıyorum.. ama iyice tırsmaya başladım cati..
dün 85.20 den bi verdim 84.90 dan bi verdim.. bugün de 85.50 den.. ortalamam çok aşağıda değil ama yüklüyüm.. panik ondan..:)
aynen cerfi.. bende biras fazla açmışım.. elimden kaçmış..
korkudan hamile böceklere benzedim:)
oil de hiç anaparamın 1/5 ini geçmezdim.. en fulum oydu.. şimdi ise neredeyse fule yakınım.. biraz nefes alacak yer açsam iyi olacak..