.. ufak bi alsatım oldu .. 400 ort kısa 250 uzun ... son poz 250 uzun .. .bence ana yön yukarı ... gol olur tahminm ..
Printable View
.. ufak bi alsatım oldu .. 400 ort kısa 250 uzun ... son poz 250 uzun .. .bence ana yön yukarı ... gol olur tahminm ..
[quote=fXci;207767]yuaw arkhadaşlar vista kullanıpta masaüstünde wörelesss net bağlantısı kullanan varmı acep...
hay ben boyle işin.... bağlantı bi geleyor bi gideyor.. kablosuz bağlanma imkanım var emme 10 metrelik ethernet kablosu gullanmak zorunda kalıyorem...
laptopta sorun yok çatır çutur giriyore.[/quote]
o konuda uzman görüşü:
ürün piyasaya çıktığından itibaren en az 2 sene geçmeden ve üzerinde kullanıcılar olumlu görüş bildirmeden bir ürününü kullanmıyorem
[QUOTE=fXci;207767]yuaw arkhadaşlar vista kullanıpta masaüstünde wörelesss net bağlantısı kullanan varmı acep...
hay ben boyle işin.... bağlantı bi geleyor bi gideyor.. kablosuz bağlanma imkanım var emme 10 metrelik ethernet kablosu gullanmak zorunda kalıyorem...
laptopta sorun yok çatır çutur giriyore.[/QUOTE]
vista ve wireless kullanıyorum.adsl kullanıyom...sorun çıkmadı..
alda kaldı sistem **..bu flat olmak ne iğrenç bir şeymiş yahu...hayat enerjim çekilmiş igib hissediyorum
[quote=fXci;207767]yuaw arkhadaşlar vista kullanıpta masaüstünde wörelesss net bağlantısı kullanan varmı acep...
ilk tavsiye: hemen W7'ye geç.
ikincisi: wireless kartının kullanım haklarını wireless kartının markasına göre kendi yazılımı kullanıyor olabilir. yönetimi ya vistaya, ya da o yazılıma ver.
ikisi birden kullanmaya çalışıyorsa bu sorunu yaşarsın.
kolay gele. (vista için ihtiyacın olacak:))) )
günaydın bol kazançlar.
[quote=Astatin;207771]alda kaldı sistem **..bu flat olmak ne iğrenç bir şeymiş yahu...hayat enerjim çekilmiş igib hissediyorum[/quote]
Sn. Astatin,
siz vob stratejinizi short üzerine kurmuş durumdasınız zannediyorum,
herkesin dediği gibi gül gibi sistemleriniz var
ara sıra long olmayıda deneyebilirsiniz
(en azından deneysel miktar)
62.150 üstünde ki hareketlerde teknik uyumsuzluk var kısa vade.
[QUOTE=Astatin;207765]15 dakikalık sistem geçici sta firir[/QUOTE]
15 dk sat firdiyse 325 den uzadim ben :D hadi hayırlısı..
wireless'ın son driverını kurmayı deneyin.Bazen sürümden dolayıda sorun çıkartabiliyor.
[quote=Toledo;207774]Sn. Astatin,
siz vob stratejinizi short üzerine kurmuş durumdasınız zannediyorum,
herkesin dediği gibi gül gibi sistemleriniz var
ara sıra long olmayıda deneyebilirsiniz
(en azından deneysel miktar)[/quote]
[quote=Kennym;207776]15 dk sat firdiyse 325 den uzadim ben :D hadi hayırlısı..[/quote]
Toledo kardiş,
O eskidendi yaww...Flat olma nedneim haftasonu riskini almıyor olmak...Artık sistem ne derse ooodur...
Kenima;
İfadedeki "geçici" kelimesini atladın sanırsam:..::..: şu andada geçici sat veriyor 250 den ama bu sefer hakkaten kalacak gibi...bol şans dilerim...(braksana şu histemi kardeş ya..bak kızacam haaaaaaaa)
[QUOTE=Kennym;207776]15 dk sat firdiyse 325 den uzadim ben :D hadi hayırlısı..[/QUOTE]
62000 den kısaldım.. ula iice mala döndük bi sağ bi sol... piuvvv sabah sabah..