[url]http://www.haberturk.com/dunya/haber/523801-israilden-paranoyak-tehdit[/url]
Printable View
[url]http://www.haberturk.com/dunya/haber/523801-israilden-paranoyak-tehdit[/url]
teşekkürler sn.HELLİM.......
bugünkü çıkışın ilk geri alış yeri [B]70.550..........[/B]
38.2.....70.350....% 50 ise 70.200..de...
67.000..70.925....çıkışının geri alış oranları ise.........
sırasıyla....70.000...69.400...69.000..dir
dostlarım buraya yazan herkes gibi bende emek harcıyorum....zaman geliyor fiatı
kaçırıyorum..bana bedeli oluyor....sizlerle olmayı bende seviyorum..ama pozisyon
taşıyan biri olarak seviyesiz espriler ve kötü niyetli konuşmalar beni sinirlendiriyor.
lütfen beni anlayınız....sinirlenince sağlıklı düşünemezsiniz..ve para kaybetmek an
meselesidir...neden para kaybedeyim.....NEDEN..???
[quote=boz ayı;252240]bugünkü çıkışın ilk geri alış yeri [B]70.550..........[/B]
38.2.....70.350....% 50 ise 70.200..de...[/quote]
[I]bugünkü tabloda geri gelişte 70.550..70.350..aralığı destektir....[/I]
[I]svg.halojen graf...hedefe gitmektedir...[/I]
[I][B]ilerleyen yapı yükselen dibler..................[/B][/I]
[quote=boz ayı;252244]dostlarım buraya yazan herkes gibi bende emek harcıyorum....zaman geliyor fiatı kaçırıyorum..bana bedeli oluyor....sizlerle olmayı bende seviyorum..ama pozisyon taşıyan biri olarak [COLOR=Red]seviyesiz espriler ve kötü niyetli konuşmalar beni sinirlendiriyor. [/COLOR]lütfen beni anlayınız.... sinirlenince sağlıklı düşünemezsiniz.. ve para kaybetmek an meselesidir... neden para kaybedeyim.....NEDEN..???[/quote]
zaman zaman istenmeyen olaylar gerçekleşiyor inşaallah hoşgörüyle karşılarsak birbirimizi daha iyi olur düşüncesindeyim
[quote=boz ayı;252244]dostlarım buraya yazan herkes gibi bende emek harcıyorum....zaman geliyor fiatı
kaçırıyorum..bana bedeli oluyor....sizlerle olmayı bende seviyorum..ama pozisyon
taşıyan biri olarak seviyesiz espriler ve kötü niyetli konuşmalar beni sinirlendiriyor.
lütfen beni anlayınız....sinirlenince sağlıklı düşünemezsiniz..ve para kaybetmek an
meselesidir...neden para kaybedeyim.....NEDEN..???[/quote]
[I]hepimiz gibi bende para kazanmak için buradayım.........[/I]
[I]burda kendime arkadaş..sevgili..vs..aramıyorum.....[/I]
[I]lütfen seviyeyi muhafaza edelim..ve piyasaya odaklanalım....[/I]
[I]bizim işimiz piyasa.....[/I]
[quote=boz ayı;252244]dostlarım buraya yazan herkes gibi bende emek harcıyorum....zaman geliyor fiatı
meselesidir...neden para kaybedeyim.....NEDEN..???[/quote]
son derece haklısın abi. para kaybetmeni asla istemeyiz. ama öngörülerinde bizlere ışık tutuyor. seviyesiz insanları ciddiye almamak en güzeli sanırm. böylece onlar sinirlenir. keşke topiğe giriş izinli olsada her önüne gelen giremese ama bu mümkün değil sanırm.
herşey için teşekkürler abi. yorumlarına devam etmen dileğiyle.
insanların hoşgörü eşiği farklıdır.....ben kendimi tanırım..bu yaştan sonrada değiştiremem...
[B]ayrıca emeğe saygı göstermek gerekir..........ben böyle gördüm....[/B]
Sayın boz ayı senin fikirlerinden azami seviyede istifade ediyoruz sağol, şikayet ettiğin konularda site yetkilisinin bir önlem alması gerekli artık demekki.
şu anda 50 günlük ortalamadayız..........
üstünde 71.400...ve [B]72.000[/B] var....
72.000...tepeden gelen düşen trend çizgisi......
dikkat ediniz her gün yeni zirve deniyoruz...çünkü artık zaman daraldı.......
yükseliş hızlanmak zorunda...uçuş boşlukları olur genelde bu tip trend sonlarında ( kişisel tahminim )...
gap..lere hazır olalım..2 hafta...bu vade bu iş bana göre bitecek.....ama 72.000..de..
ama 73.500..da.........
ardından beklediğimiz şelale gelmeli......