Bende full kısaları kapadım nihayet, biraz flat kalayım bari:) yukarımı yapacaklar nedir?
Printable View
Bende full kısaları kapadım nihayet, biraz flat kalayım bari:) yukarımı yapacaklar nedir?
hatırlarmısınız 28-30 binlerde longçuları eksi makasla uyuz ettikleri bir dönem vardı
[QUOTE=marakes;105680]bı de su olabılr..burda 35 ler cıvarı max uzlasıp mılletı kısalatıp dger vadede ımf yı patlaatabılrler sonra da zırve yaptrıp basasagı vururlar..bana bu daha gercekcı gelıo[/QUOTE]
Bence bunlarla kafanızı yoracağınıza, yeşil ok yanınca alıp, kırmızı ok yanınca satmak en iyisi...
36,175 i geçersek tekrardan günün en yükseğini görürüz... diye düşünüyorum
bu iştahla dow u da döndururz biz
[quote=mur@t;105684]Bence bunlarla kafanızı yoracağınıza, yeşil ok yanınca alıp, kırmızı ok yanınca satmak en iyisi...[/quote]
onu da ypaıyorum zaten.ama bu senaryoları kurmak ufkumu çok açtı ozellıkle bu vadede..oyuzden gözonunde bulnduruyorum
Ben de 50 milyon ytl olsa 100 000 kontratlık param olsa boru gibi öttürürüm bunları diyordum ama.Adamlar 25 dakikada 100 000 kontrat çeviriyorlar.Vobta büyük para 50 milyonla çıtır çerez gibi oynar seni ham yaparlar.O yüzden vobta asla 999000 ytl yi geçmeyeceksin.Üstünde ezerler seni.
Yukarı gazımızda yavaş yavaş tükenyo gibi
[quote=marakes;105686]bu iştahla dow u da döndururz biz[/quote]
dow un artı kapatmasını bekliyorum bu gece. 7900 civarı olabilir
Bu tip durumlarla karşılaştığım için belirtiyim.Böyle zamanlarda imkb nin dediği olur.Yönü o bilir.
[quote=7410;105690]dow un artı kapatmasını bekliyorum bu gece. 7900 civarı olabilir[/quote]
olabilir bi nedenden güçlüyüz yine..garan ters poz a gectı satıcıyken ve hala ısrarlı..tamam karsılgı var ama karsı bacakları satıcı gosterıp dusenı alıyo sankı
yine talaş ettiler milleti.
tribünde duralım bi süre daha...:cool: