1dk sonra 15 dakkalık kapanışta üçgen üst çizgü altında olacak üwwwwww :)
Printable View
1dk sonra 15 dakkalık kapanışta üçgen üst çizgü altında olacak üwwwwww :)
Herkese günaydın.. Bol kazançlar..
Dünden kısalarla devam..
Paritenin işi bitti bence.. Perşembe günkü toplantı dolayısıyla 1.23 lere belki bi atak daha yapmaya kalkabilir.. En iyi ihtimal diyebilirim buna şimdilik..
İspanya ve yunanistana bakalım daha kimler katılacak? Hafta içi her an sürpriz açıklamalar gelebilir...:)
[QUOTE=caylakboga;252058]sabah parite az baygınlık geciriyor bugun ona dikkat edelim[/QUOTE]
Akşam kafasına sağlam yedi odunu.. Toplu halde geldiler üstüne :..:
Alışlarda bişi olmuyo açık kapandığı için.. Dünkü gibi satış yiyince belini zor doğrultuyo..
Paritede 1.2140 lar çalışırsa imamı çağırırım..
69500 short cover tıpkı sn bozayı gıbı ..... sn boz ayı takıpınızdeyız ...tesekkurler
Tüm forum sakinlerine günaydın, bol kazançlar
orta vadeye bakarsak bu dipler civarında toparlanıp az tepmeli bana gore.
ama pek te hali yok.. suan herkes tepesinde oturuyor..
onsu da herkes unuttu.. dinlenmesi yakında sonlanabilir gibi..
[quote=catedral;252064]Akşam kafasına sağlam yedi odunu.. Toplu halde geldiler üstüne :..:
Alışlarda bişi olmuyo açık kapandığı için.. Dünkü gibi satış yiyince belini zor doğrultuyo..
Paritede 1.2140 lar çalışırsa imamı çağırırım..[/quote]
şimdi irandan gazzeye gemı kaltı hafta sonu ..dgerıde bu hafta sonu kalkacak ..ilk kalkan cuma gunu orada oluyor ..şimdi iran bır delılık yaparda ortalık karısır sa dıye dusunuyorum pıyasa boyle bır tedırgınlıgı hıc bahse konu almıyor hala bu piyasa nasıl gıdıyor anlamıs degılım ...
[QUOTE=caylakboga;252072]orta vadeye bakarsak bu dipler civarında toparlanıp az tepmeli bana gore.
ama pek te hali yok.. suan herkes tepesinde oturuyor..
onsu da herkes unuttu.. dinlenmesi yakında sonlanabilir gibi..[/QUOTE]
ONS yukarı.. hep yukarı.. daha yukarı...:..:
69.700...şort....
makas T.A...........
DESTEK....68.700................DİRENÇ............70.700.............
69725 1/4 oranında short
gunaydıns
acılısta, dun kapanısta acılan taze cortlar flatylenır...9xx ler beklenır herhangı extraordinary bı durum olmazsa tekrar kısalamak içün..
bol kazanclar..