[quote=fXci;105236]şinorkelle daldı emma kımrızı hortum varya hani yukarda o suyun içine girdimi oskijen sıkıntısı olmuyor :D[/quote]
Vurgun yemeden bir an önce çıksa bari.:)))
Printable View
[quote=fXci;105236]şinorkelle daldı emma kımrızı hortum varya hani yukarda o suyun içine girdimi oskijen sıkıntısı olmuyor :D[/quote]
Vurgun yemeden bir an önce çıksa bari.:)))
way beaaa...dünya göçtü..ama biz VOB da hala Cuma kapanış değerindeyiz....var yine bir tezgah hazırlığı amma... acaip hayvanlaa benziirler
sabahın en ıyı alıcı alaman 1900 tane mal caktı buralardan
[QUOTE=Astatin;105240]way beaaa...dünya göçtü..ama biz VOB da hala Cuma kapanış değerindeyiz....var yine bir tezgah hazırlığı amma[/QUOTE]
bukadarı hayıra alamet degil benim gbi bogayı bile korkuttu amcamlar..
[QUOTE=Larossıan;105239]Vurgun yemeden bir an önce çıksa bari.:)))[/QUOTE]
[IMG]http://i41.tinypic.com/11ui3yu.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;105240]way beaaa...dünya göçtü..ama biz VOB da hala Cuma kapanış değerindeyiz....var yine bir tezgah hazırlığı amma... acaip hayvanlaa benziirler[/QUOTE]
Danaların belini kıracaklar kütürt diye bi ses gelecek:..::..:, ondan sonra buyrun ziyafete, isteyen köfte isteyen pirzola, isteyenede antrkot ;) sen ne istiyorsun asticim? canlı canlı dana yürek çıkarıp al istersen:..::..:
127.90 eur/yen kapatılır opulur amcamlar...
alamnın 3800 lotu var kapatır mı burdan acep:)adam tam sıyırmıs ne guzel oyun oynuyo 500 puan zararla 3000 lot dondurdu nerdyse
dow f 7960***7940 aşayasında 7820***7750 hedef eder. dikat olun
XU100 SPOT icun 29000 asayası yukselme devam icun risk eder cunki 27420 potans olur 29000 asayasında.
amma 29000 üstesinde kaldımı normal
[quote=furkan;105245]127.90 eur/yen kapatılır opulur amcamlar...[/quote]
GBP/USD 1,4564'ten kapatılır, öpülür amcamlar! :..:
USD/NOK amcayı öpmeye geldi sıra. .boks.
[quote=bull market;105244]Danaların belini kıracaklar kütürt diye bi ses gelecek:..::..:, ondan sonra buyrun ziyafete, isteyen köfte isteyen pirzola, isteyenede antrkot ;) sen ne istiyorsun asticim? canlı canlı dana yürek çıkarıp al istersen:..::..:[/quote]
Bay BULL,
Ben ne diyeyim..675 puan karı kapdıktan sonra kaşınmam..apartta beklerim..kim kimi köfte yapmayı başarırsa, onun yanına ilişir eh üh merhaba bende sizdenim deyip girerim olaya..ama şu an taraf tutmuyorum..:..::..: gerçi senin göbek de pek besili duruyo ha...şöyle şap şap..iyi çevirme olur..yağlı yağlı :)
[QUOTE=marakes;105246]alamnın 3800 lotu var kapatır mı burdan acep:)adam tam sıyırmıs ne guzel oyun oynuyo 500 puan zararla 3000 lot dondurdu nerdyse[/QUOTE]
Alman yarınki zew endeksine oynamaya kalktı anlaşılan, ama bugünden baktı gördüki ortalık fena dağınık, hemen kontur çevirmeye başladı bence, saygılar...