-
[QUOTE=indregandi;530966] citi kendi ifadesiyle beni böyle paylaş dedi ben ona kendi ifademle hayır paylaşamam dedim,...
çünkü onun tersindeyim, .. ilaveten citi sadece burada yazan biri değil,..
[COLOR="Magenta"][B]diğer yerlerde yazıyor ama buraya ise yükleniyor,..[/B][/COLOR]
bir kaç ay önce bizzat bunu burada ''bana katlanmak zordur'' diye de kendisi ifade etmiştir,..[/QUOTE]
evet doğru diğer yerlerde de kendim ce çabalamaktayım sadece işi uzmanlarından öğrenebilmek amacım ZAMAN ZAMAN sizleri sıkıyorsam ÖZÜR DİLERİM bir art niyetim yok OLAMAZ da
-
[url=https://resimyukle.xyz/resim/bO32NB][img]https://i.resimyukle.xyz/bO32NB.png[/img][/url]
ber kez daha deniyoruz,
geçilmesi gerekli değerler için sol yandaki skalaya bakınız,....
-
Evet yarın kapanışla beraber zurnanın zırt dediği yere gelmiş olacaz. Sayın gandinin vermiş olduğu tarihlerden ilk 9 hafta bitiyor.Haftaya yeni bir bölüm açılıyor. İlk 9 hafta yarın bitiyor ve düşerek buraya geldik.Haftaya 10 haftalık bir zaman dilimi başlayacak.
Sayın gandi 10 haftalık zaman dilimindeki yön beklentinizi öğrenebilirmiyiz.
Bir diğer konu viopta APSD miktarı baya yükselmiş deniyor. Görebilen varsa ne yönde yükseldiğini paylaşırsa iyi olur.
Pazartesi büyük ihtimal gapli açılış var. Ama yönü bilemem. Bazı aracı kurumlar viopta işlem yapan
müşterilerine pazartesiye yönelik mesajlar göndermiş. yüksek volatilite olabileceğinden pozisyon ve
teminatlarınızı bu risklerin altında belirleyin demişler.
-
[QUOTE=foodengineer;530971]Evet yarın kapanışla beraber zurnanın zırt dediği yere gelmiş olacaz. Sayın gandinin vermiş olduğu tarihlerden ilk 9 hafta bitiyor.Haftaya yeni bir bölüm açılıyor. İlk 9 hafta yarın bitiyor ve düşerek buraya geldik.Haftaya 10 haftalık bir zaman dilimi başlayacak.
Sayın gandi 10 haftalık zaman dilimindeki yön beklentinizi öğrenebilirmiyiz.
Bir diğer konu viopta APSD miktarı baya yükselmiş deniyor. Görebilen varsa ne yönde yükseldiğini paylaşırsa iyi olur.
Pazartesi büyük ihtimal gapli açılış var. Ama yönü bilemem. Bazı aracı kurumlar viopta işlem yapan
müşterilerine pazartesiye yönelik mesajlar göndermiş. yüksek volatilite olabileceğinden pozisyon ve
teminatlarınızı bu risklerin altında belirleyin demişler.[/QUOTE]
bkz zaman analizleri topiği,...
yalnız zaman analizleri sp ye göre buna dikkat edin,..
burası sp den ayrıştı,..seçim sonrası bahsettiğin volatilite nedeniyle yine bir süreliğine ayrışacaktır,..
-
seçim öncesine
adamlar bir sinyal vermemek renk belli etmemek için olağan üstü bir çaba içindeler,
pozisyonlar
alanın elinde kalıyor, satanın elinde kalıyor,...
bugün çok rahat 118300 görebilecekken,.. 1169xx lerden geri çevirdiler,..
verdiğim yelpaze grafiğinde tekrar günlük yelpazelerden içeri girermiyiz ??? ve yelpazeleri deneyerek 1183xx e gidermiyiz ???
keza sabahtan da bunun tersini yaptılar,...satar gibiydiler,..satmadılar,..
günlüklere bakarsanız pozitif bir seçim sonucu orada grafikte bir fake var,..120(+) da,..
120 (+) direk yapabilir,..
akape dışında bir oluşum 131300 (+) ya kadar uzanabilir,..???
aslen seçim önceside en az 120 (+) da [B]''yönsüzlük gereği''[/B] seçime girmeleri gerekiyordu ama:
kötü ekonomik gerekçelerin muhalafete yönelik avantajlarını sonuna kadar kullanmak ister bir halleri var belli ki,
ve
işte bu kafa yapısı benim 9 haftalık zaman analizmin son kalan 6 haftasını 6 haftalık yatay olan beklentimden saptırdı,...
bkz 131300 (+) analizleri, 131300 (+) yı bir kere görebildik,..
bu hafta cuma 9.hafta biter,..pazar seçime girilir, pazartesi yeni 10 haftalık yeni zaman başlar,
bkz uyarılar eşliğinde zaman analizleri topiği,...
-
[QUOTE=foodengineer;530971]
teminatlarınızı bu risklerin altında belirleyin demişler.[/QUOTE]
[url=https://resimyukle.xyz/resim/028B6N][img]https://i.resimyukle.xyz/028B6N.png[/img][/url]
-
-
-
-
üstatmerhaba birses birnefes
-
sayın indregandi isallah iyısınizdir bir terslik yoktur.
-
[QUOTE=horoz20;530978]üstatmerhaba birses birnefes[/QUOTE]
[QUOTE=rüzgar;530979]sayın indregandi isallah iyısınizdir bir terslik yoktur.[/QUOTE]
teşekkürler arkadaşlar bir sıkıntı yok,..bende sizler gibi gelişmeleri takip ediyorum,..