[QUOTE=nemaproblema;322486]bak palacığım burdan da ilave şort açaıyorum:D hadi bakem:yü:[/QUOTE]
biraz erken oldu ama burdan da ilave long açıyorum:D hadi gene ters hareket et lafımın:dü:.uyk
Printable View
[QUOTE=nemaproblema;322486]bak palacığım burdan da ilave şort açaıyorum:D hadi bakem:yü:[/QUOTE]
biraz erken oldu ama burdan da ilave long açıyorum:D hadi gene ters hareket et lafımın:dü:.uyk
[quote=izmirli;322478]Arkadaslar bugun Babamin olayi ile bugun NTV ye cikiyorum...[/quote]
Saat kaçta? ben izlemek isterim..
sensex'i takip ederse bizimki gerisin geri gelmeli en azından 83800 civarına yoksa sensex'ten başka bisex'e döner bu:)
Cuma bernaruke konişacak oni dinleyup onu gore yon alur
NK sakata geliyor gibi sanki Al gelecek bakalım sistemi ne kadar okuyabiliyom :::
is...................84.600
Sistemlerin al seviyelerine geldi durdu ve döner gibi yapıyor.. son yarım saatte açılan toplu yeni pozisyonları küçük yatırımcı açmadığına göre pala büyük bar hazırlığı yapıyor :)
BRS...........84.600.............:yü:
2 dk geçmeden büyük bar oluşmaya başladı... sistemcilerin havaya attığı puanlar olmasa nerden beslenicen merak ediyorum...
S= 12675-10*0.325*100= 13.000.-
84700 den flat 200 puan içinmiydi her şey şimdi ühüüüüü ingaaaa:..::..::..: Nk dan dolayı flatladım
DOLAR/TL...................1.5600...............:yü:
84700 nire 83850 nire işte bazen sistem böyle kearı almadanda işlem yaptırabiliyor malesef :::
şu anda nk emaları negatif bölgede bu yüzden işlem yapmayacağım hep çarparlar çünkü sistem 15 satta hala nk ise negatif olduğundan flatladım :(
bir müddet nk siz olarak tüm işlemleri yapacağım ,kar zarar neyse....:::
vadeli kalici olarak 85000 uzerinde tutunursa AYI seneryolari cope gider.:)
[quote=a.kaya;322536]84700 nire 83850 nire işte bazen sistem böyle kearı almadanda işlem yaptırabiliyor malesef :::[/quote]
aylık kara odaklanman gerek,
her sistemin az karında böle üzülürsen sistemci olamazsın kaya...:::
Az verun canudan,çok verun maludan demuş pela bizu canudan çok sevoy kaya
Birude bu işiler lastukle değul teknukle oliy kaya.
Offfli Atasoziii:::
Benum ogulan vardu koçi derudum ona o okumuya gidunce bana devrettu bu işu sisitemele bak buba dedu benude sısıtemle bakarum buna 5 isum verudu teknukta bunulara bak buba dedu.Koçi ne deduysa o olir o gelunce yazumayu bırakurum
Koçi deyunce gozlerum yaşardu gene çok severum keratayu
Yahu sistemde problem var galiba 15 lik takıldı kaldı mı ne hala al vermedi iyi nk den dolayı kapamışım sinyal falanda gelmedi tuhaf :(
[quote=a.kaya;322580]Yahu sistemde problem var galiba 15 lik takıldı kaldı mı ne hala al vermedi iyi nk den dolayı kapamışım sinyal falanda gelmedi tuhaf :([/quote]
kaya takılsaydın ya brs ye abim...;)
is......................84.125
[quote=saraylı;322589]kaya takılsaydın ya brs ye abim...;)[/quote]
DÜŞÜNMEDİM DE DEĞİL USTAD AMA O ZAMAN SİSTEMİN PERFORMANSI KARIŞIRDI DİSİPLİN OLAYI YANİ :o BEKLEDİM GELMESİNİ AMA TUHAF OLAN 20-30 AL VERMİŞ 1 SAAT ÖNCE 15 LİK DE İSE TIK YOKKK :D :D :D
[quote=a.kaya;322597]DÜŞÜNMEDİM DE DEĞİL USTAD AMA O ZAMAN SİSTEMİN PERFORMANSI KARIŞIRDI DİSİPLİN OLAYI YANİ :o BEKLEDİM GELMESİNİ AMA TUHAF OLAN 20-30 AL VERMİŞ 1 SAAT ÖNCE 15 LİK DE İSE TIK YOKKK :D :D :D[/quote]
haklısın kaya,
sinyal vermemesi enteresan yaw...:::
[quote=a.kaya;322580]Yahu sistemde problem var galiba 15 lik takıldı kaldı mı ne hala al vermedi iyi nk den dolayı kapamışım sinyal falanda gelmedi tuhaf :([/quote]
.dng.dngpatron, senin sisteminle olan diyaloglarına bayılıyorum:))):))):)))
belki bir bildiği vardır:rolleyes:
Bazen matriks takılıyor,verileri yenileyince düzeliyor...:cool:
[quote=DURU;322618]Bazen matriks takılıyor,verileri yenileyince düzeliyor...:cool:[/quote]
yok yok..bu ondan değildir...kaya nın fırtınalı bir ilişki yaşadığı bir sistemi var..az sonra 500 puan düşsün vob, kaya sisteminni önüne diz çöküp, affet beni aşkım bir dah asözündne çıkmayacağım der:rolleyes:
[quote=saraylı;322605]haklısın kaya,
sinyal vermemesi enteresan yaw...:::[/quote]
bende bundan dolayı 800 den flat idim ya 975 den bastım tekrar vardır bi bildiği :..::..::..:
[quote=Astatin;322621]yok yok..bu ondan değildir...kaya nın fırtınalı bir ilişki yaşadığı bir sistemi var..az sonra 500 puan düşsün vob, kaya sisteminni önüne diz çöküp, affet beni aşkım bir dah asözündne çıkmayacağım der:rolleyes:[/quote]
:..::..::..: .brv.brv.brv
[quote=duru;322618]bazen matriks takılıyor,verileri yenileyince düzeliyor...:cool:[/quote]
yok yok kaç kere yeniledim ya :(
is.............84.275
Can dundar in Haber programina katiliyorum...Umarim etkisi olur..
Can dundar ile NTV haber
[quote=saraylı;322630]is.............84.275[/quote]
is hemen yaklaştı,
işlem yaptığımız son 84.600 e,
brs nin iyi tarafı bu işte...:::
zararı kısa kes,trendde otur...:)
Son pozisyonumuz nedir ? Longmuyuz
[quote=izmirli;322635]Son pozisyonumuz nedir ? Longmuyuz[/quote]
evet 84.600 den
ya ASTİPAT 150 PUAN ÇARPTI İŞTE nk önemliymiş harbiden kim ne derse desin sistemin NK si negatife girdimi sistem yönünde poz açmak çok tehlikeli
85250 de zahmet oldu verdi sinyali sistem oda geçici bakalım :..:
[quote=saraylı;322630]is.............84.275[/quote]
is...............84.475
:::
longladık sistemle ancak sistem sinyalini bekleseydim 375 puan zarar yazcaktım NK ile 100 puancık karla kapadık ancak çok geç geldi long sinyali oda NK teyitsiz baklalım onaylancakmı
Sabah dediğim gibi günlük AL da iken şortları badem ediyorlar .dng.dng.dngkearı gördümü basacan aslında NK li bile olsa SAT sinayli