-
Teknik silahla çok zor, bakın şuraya kadar dedik 4xx ilk tur için, geldimi geldi, dedikki aylığın üzerinde kalmalı, işaret ettik, kalmadı,....ne oldu, bu ratingciler öncesi, adam biliyor, çıktı irtifaya, yataya girdi, ve açıklama esnasında bastı, e biliyorlar hepsini....tıkır tıkır,.......
-
Bundan sonra palladyum sabitlemesinden yola çıkacam, olmayacek böle,...
-
Hocam 350 den kısa yazılıp 850 de flat kalındı..buraya kadar sistemli idi..ben psikolojiyi ayarlayamıyorum..ve bunu çözmek için dediğiniz gibi paladyum gibi bişi lazım..!
-
şimdi ho düzleşti dedik 5 likte, ratingçileri konu dışına ittik,
geriye teknik kaldı, teknikte range durumları vardı, bu yatay pysa demek, işte altını üstünü dar genişten yazdıydık düşüş öncesinde,.....
Bunun dışında birde elimizde puşti şubata geçtiğinde buradan maliyet yaptıydı, 86 öncesinde, 81400 de, birde bu var,
[b]kötüsü ise 120 lik ters yüz oldu[/b], ben yataya oynadım, 425 çıktım, 82050 yerine koydum, marj yaparsam veririm geçerim aşağı tekrardan....
-
Bu ters yüz 120 liğe zor ama karşılşık verirse, yanar keten helva....
-
[quote=indregandi;325795]şimdi 120 lik analizlerde
graf 1,
ilk tepkinin mavi ile kırmızı arasındaki farktan dolayı 1300 puvan aşağıdan gelişeceğini, bu tepki sonrası fiyatlar eğer tekrardan geldiği yere geri dönerse yani 805xx-8xx seviyesine bu defa bu olayın düşüşün onayı olacağını ve sonrasında şiddetli bir aşağı trend gelişeceğini.....
hemen belirtmeliyimki yukarıdaki grafın adı platformdu, eskiler bilir, bunu izlemek oldukça zor ve sabır işi, ancak trendleri çok güzel yakalıyor, gerçek trendleri büyük puvanlı, bu trenleri sizler için işaretledim graf üzerinde....
Işte kırmızı ve mavi öpüşünce ki bunun için fiyatların yarın 1300 puvan daha düşmesi gerkli dedik, burada bir hesaplaşma olur mavi ve kırmızı arasında, bu zayıf yada güçlü gelişecek bir tepkidir, işte bu tepki sonrasında fiyatlar tekrar geldiği yere aşağı dönerse ve kırarsa artık onay olur ve down trend gelişir ve bu defa sert olur down trend..çünkü 79xxx lardaki slowa saldıracak sonrasında....
Yine işte bu verdiğim yereyi sağlama yaparsak, aşağı yukarı graf üzerinde tobo sağ omzunun limitine denk düşüyor, başka, birde aralık vadeyi uğurlarken, hani şubata 81400 den aşağı vurmazlarken, aralıkta buradan dönüyordu 805xx -8xx yereleri yani birde oraya denk düşüyor bu yere, bizde bunu yukarıda kırmızı ve mavi arasındaki farktan ölçtük birde; şöleki....
Mavi 85350 de,
kırmızı 84050 de
85350-84050=1300 puvan,
bugünkü kapanış 81850-1300=80550,..
Bu down periyod içerisinde gelişen eski dipler ise şöleydi; yakından uzağa 80525, 80325, 80625 dizilişinde...
Sonuç; hep ölçersek hep bir umut çıkar koyverin gitsin, bir yöne gösterilen sabır en güzeli ve isabetlisidir,[B] bu yüzden tek bir sinyal yazdım bugün, oda 83125 deki dengeydi, uygulayanlar için helal olsun,[/B] ağa elbet yanıltacaktır, ancak yukarıdaki analizde analizdir, boru hiç deyildir, deneyimdir tecrübedir, uğraştır çabadır.....[/quote]
kırmızı mavi farkı 550 sayı, dün 1300 dü,...şu demek en az 550 FİYATTAN 550 puvan daha AŞAĞIYA kötümserlik mevcut,...sonrası öpüşünce zayıf veya kuvvetli gelişecek tepki, sonra aynı yere dönerse, down terend başlardı,..
-
Sevgili İndragandi selamlar işlem yapmıyorum ama yinede girip yazdıklarını okumak istedim :)
-
Geceye long kaldım, hayırlı olur inşallah,
yine long istemedi, shortu uyardı kışkırttı,
şu günlük tg düşerse, short tutacam ama düşmüyor, 120 likte aşağıda ama günlükte SAĞLAMIYOR BUNU, verdiği anda short olacam bırakacam pozu SHORTTA...
..hafta sonuna yaklaştık, yarın ve bir sonraki gün sertleşecek ,....
Yarın özel işler dolayısı ile topikte olamıyacam,.....
Cümleten iyi akşamlar,....
-
[quote=ares;326035]Sevgili İndragandi selamlar işlem yapmıyorum ama yinede girip yazdıklarını okumak istedim :)[/quote]
ares hoşgeldin, hayırdır işlem niye yok, umarım sıfır çekmedin, yoksa dinlenip longa mı hazırlanıyorsun,
-
[quote=indregandi;326044]ares hoşgeldin, hayırdır işlem niye yok, umarım sıfır çekmedin, yoksa dinlenip longa mı hazırlanıyorsun,[/quote]
sıfır değil ama sıfıra yakın ::: biraz mola verdim psikolojik hazırlık aşamasındayım ,kırıklar yaralar az iyileşsin
sonra ağalarla kozumuzu paylaşacağız :..:
-
[quote=ares;326047]sıfır değil ama sıfıra yakın ::: biraz mola verdim psikolojik hazırlık aşamasındayım ,kırıklar yaralar az iyileşsin
sonra ağalarla kozumuzu paylaşacağız :..:[/quote]
hayırdır iyi gidiyordun, 92500 demi, burada çoğu kişiyi perişan ettiler,...toplasan 2000 puvanlık artış yaptılar, 74 den başladı, iş bittiğinde 76 daydılar, ülem ne iş yav, koca ekonomi gidermi 92500, hele bu cari açıkla, tüketim ve kredilenme üstüne kurulu bu metodla,....yedirdiler, herkese,....
-
[quote=indregandi;326055]hayırdır iyi gidiyordun, 92500 demi, burada çoğu kişiyi perişan ettiler,...toplasan 2000 puvanlık artış yaptılar, 74 den başladı, iş bittiğinde 76 daydılar, ülem ne iş yav, koca ekonomi gidermi 92500, hele bu cari açıkla, tüketim ve kredilenme üstüne kurulu bu metodla,....yedirdiler, herkese,....[/quote]
şimdi hadi buyur, buradan analiz yapsan, tepe 82xxx, dip 74xxx, 76xxx medyan fiyat,...bıyır....