-
ya beklenti bitti olursa :D
[quote=efor;365452][B]öğleden sonra yemin krizi çözülürse alışa geçebilirler gibi duruyor.[/B] işc ve garan yükseliş için göz kırptı öğleden önce zaten yeni satıi gelirse 77.5xx tutmazl 76.8xx lere gelir gibi duruyor.[/quote]
-
[quote=TÜRKOĞLU;365459]ya beklenti bitti olursa :D[/quote]
Hemen yazayım Hacıturko,
Yemin etmiyoruz açıklaması geldiğinde ne olduydu? Az bi verip sonra yine almışlardı...duyuandırstend mi?:D
pamık..E/U da ranning var mı lem? veya ranamaying?...bu EURUSD son 2 yılda çoğunluk ne tahmin ederse tersini yaptı...yorumlar değişte bu sefer tersin tersini yaptı...sanki bir raning tri.var ve yine beklenenin aksine yukarı mı kırar acap...bilmiyom ki..histem de aşşa deyur amma..du bakalım:o
-
[quote=Astatin;365456]aha Opsi Van Kenobi gelmiş..optis abi, eurusd günlükte ranningmi yoksa ranamaying mi triyengıl var acaba..yoksa ikisi de mi yok[/quote]
asti abi..lebron terli, ranamaying tiriengıl diiimm, ben... ha bu arada loto içün de teprik ederim.. bende bu hafta sonu cin çağırmayı düşiniimm hafta soni unutmasssam bende oynicimm ama tek kolonn..:..: .kom:D
-
[quote=TÜRKOĞLU;365459]ya beklenti bitti olursa :D[/quote]
beklentiyle rallimi yatıkki bitti olsun. yurtdışı çıktı diye mıy mıy yukarı hareket yaptık yukarıya. olumlu haber gelirse bence yukarı alacaklar. ama dow açılınca tekrar verecekler. bir haftalık sürede ne ralli nede şelale beklemesin kimse bence. saatlik bb bantları içinde yatay hareketler yapıyoruz sadece.
-
[quote=obsidyen;365463]asti abi..lebron terli, ranamaying tiriengıl diiimm, ben... 1) ha bu arada loto içün de teprik ederim.. 2) bende bu hafta sonu cin çağırmayı düşiniimm 3) hafta soni unutmasssam bende oynicimm ama tek kolonn..:..: .kom:D[/quote]
1) yorfelkam
2) cin çağırma patron beni çağır..hem ben daha tehlikesizim..çarpmam:::
3) cin çağırırsan unutmazsın oynamayı..gerçi bazı cinler çarpıp hafıza kaybettiriyormuş ama.lelele
tek kolon konusunda gelince..ivit..ben de "birbirini seven sayılar teoremim" in ürettiği 5 yada 4 lü grupları 1 kuponla oynamaya başlarım (kolon deel gupon), 0 veya 1 i tutuysa her hafta arttırarak 4 gupona kadar çıkarım. 5 hafta içinde dağınık olarak da olsa benim 5 sayının tümü çıktıysa veya bir hafta 3 veya üstü tuttuysa, sayıları resetlerim.:::
du bakıyım türk kahvesi falına da baktırayım ben şinci:::
-
E/U da ne var bilmiyorum ama burada çok sıcak var.du U andırstend mi? :p
[quote=Astatin;365462]Hemen yazayım Hacıturko,
Yemin etmiyoruz açıklaması geldiğinde ne olduydu? Az bi verip sonra yine almışlardı...duyuandırstend mi?:D
pamık..E/U da ranning var mı lem? veya ranamaying?...bu EURUSD son 2 yılda çoğunluk ne tahmin ederse tersini yaptı...yorumlar değişte bu sefer tersin tersini yaptı...sanki bir raning tri.var ve yine beklenenin aksine yukarı mı kırar acap...bilmiyom ki..histem de aşşa deyur amma..du bakalım:o[/quote]
-
bu 15 dklık indikler beni geriyor..amma bollin-ger ise germiyor...üstban der ki ranacaksa bile az bi buralarda salınması lazım..
bu araad susadım.. az bi water loo
[IMG]http://i54.tinypic.com/16gzqcl.png[/IMG]
-
turkoğlu sen dalgalardan anlarsın. 15 dk lıklarda M formasyonumu var. cuma günkü hareketlerde dahil. bilirsin M formasyonları yukarıyı tetikler.
-
[quote=Astatin;365466]1) yorfelkam
2) cin çağırma patron beni çağır..hem ben daha tehlikesizim..çarpmam:::
3) cin çağırırsan unutmazsın oynamayı..gerçi bazı cinler çarpıp hafıza kaybettiriyormuş ama.lelele
tek kolon konusunda gelince..ivit..ben de [B][U]"birbirini seven yapılar teoremim[/U][/B]" in ürettiği 5 yada 4 lü grupları 1 kuponla oynamaya başlarım (kolon deel gupon), 0 veya 1 i tutuysa her hafta arttırarak 4 gupona kadar çıkarım. 5 hafta içinde dağınık olarak da olsa benim 5 sayının tümü çıktıysa veya bir hafta 3 veya üstü tuttuysa, sayıları resetlerim.:::
du bakıyım türk kahvesi falına da baktırayım ben şinci:::[/quote]
abi buna sayılarda sever ya da sayıların aşkı da diiye bilümiyük...kim demiş rakamlar duygusuz diye....dng:::
-
bu arada e/$ uzun vade 1.318 bekliim...
-
evet fena durmuyor.yani işin aslı ben düşüş istiyorum ama sanki yükseliş olacak gibi :o
77.450 altına inmezse herşey mümkün.
aşağı yukarı 1.000 puan FDOW çıkışına mıy mıy bir çıkış yaptık.şimdide düşüşüne mıy mıy düşüş yapıyoruz.piyasada ciddi bir yaz rehaveti var ay sonuna kadar böyle devam ederse küfür serbest artık :D
[quote=efor;365469]turkoğlu sen dalgalardan anlarsın. 15 dk lıklarda M formasyonumu var. cuma günkü hareketlerde dahil. bilirsin M formasyonları yukarıyı tetikler.[/quote]
-
[quote=obsidyen;365470]abi buna sayılarda sever ya da sayıların aşkı da diiye bilümiyük...kim demiş rakamlar duygusuz diye....dng:::[/quote]
perdon..yapı dell sayı olacaydı..yanlış alıntılamışsın benim suçum yok....dng