-
[QUOTE=Strategist;217621]Onu dokuzu bilmem... Bugünün en düşüğü önümüzdeki 233 yıl içinde görülmeyecek bence... Hayatımın sonuna dek long devam....
Doktor bey? Hayır doktor bey, ilaçlarımı almadım bugün... Ne... O uzun kollu gömleği giymek istemiyorum... Hayır... Hayır...[/QUOTE]
abi 233 yıl dedinde dün benim hdd ki sıkıştırayım dedim ... sıkıştırma başladıktan sonra kalan süre kısmında 45568 gün 14 saat kaldı yazıyordu ::: :::
YYLD
-
Sazan 66.475'den histematik biçimde longların yarısını satar.
DL seviyem 66.475. (Ögle ve sonrası hareketlerle oluşmuş olan) ve vuruldu.
-
[QUOTE=fXci;217625]abi 233 yıl dedinde dün benim hdd ki sıkıştırayım dedim ... sıkıştırma başladıktan sonra kalan süre kısmında 45568 gün 14 saat kaldı yazıyordu ::: :::
YYLD[/QUOTE]
taabiki sıkıştırma işlemi şu an devam etmeyor ::: .heyk
-
[quote=fXci;217625]abi 233 yıl dedinde dün benim hdd ki sıkıştırayım dedim ... sıkıştırma başladıktan sonra kalan süre kısmında 45568 gün 14 saat kaldı yazıyordu ::: :::
YYLD[/quote]
yaw birisi de yorum yaparak long devam etsin ne var ki.
hep ben yorum yapıp devam ediyorum çok yalnız hissediyorum kendimi böyle...:)
gazoz kapakları feci artıya geçti :D
şş eks , gazoz kapakları kavır noktası söyliyim miii
pişman olacaksın dediğim için pişman oldum de pişman oldum de ::::::
-
[quote=unlimitted;217634]yaw birisi de yorum yaparak long devam etsin ne var ki.
hep ben yorum yapıp devam ediyorum çok yalnız hissediyorum kendimi böyle...:) ::::::[/quote]
Lem zabahtan beri demediğim kalmadı long devam long devam diye... Dünyanın sayılı sistemleri short'dayken hemi de... :)
-
[quote=unlimitted;217634]yaw birisi de yorum yaparak long devam etsin ne var ki.
pişman olacaksın dediğim için pişman oldum de pişman oldum de ::::::[/quote]
Kına yakma noktası söle. O daha zevkkli:::
-
[quote=unlimitted;217634]
şş eks , gazoz kapakları kavır noktası söyliyim miii ::::::[/quote]
Benim long cover noktamı verdim: Yıl 2243.... :..:
-
[quote=Strategist;217639]Benim long cover noktamı verdim: Yıl 2243.... :..:[/quote]
Abi ,
uzun yaşamanın sırlarını da keşfetmişsindir, umarım..
-
-
[quote=Strategist;217636]Lem zabahtan beri demediğim kalmadı long devam long devam diye... Dünyanın sayılı sistemleri short'dayken hemi de... :)[/quote]
ben [B]longa tek devam ediyorum[/B] anlamında söylemedim stro
yorum yaparak long devam diyen bi benim dedim.herkes yyld diyo. .kom
yanlış olmasın.
yoksa baş long athlon zati. gerçi zamanlama hatası yaptığını "pişman olacaksınnn ::::::" cümlesiyle belirtmiştim emme, sağlık ossun gayrı. :::
-
[QUOTE=unlimitted;217634]yaw birisi de yorum yaparak long devam etsin ne var ki.
pişman olacaksın dediğim için pişman oldum de pişman oldum de ::::::[/QUOTE]
Aşkolsun MEENNDİZ BEY ben yapmadımmı lonk ulan demedimmi tüm gazoz kapaklarını ortaya koymadımmı? Amon ra'nın boğalığı pistir demedimmi ne kadder çabuk unutulduk! :(:..:.brv
-
[quote=unlimitted;217649]ben [B]longa tek devam ediyorum[/B] anlamında söylemedim stro
yorum yaparak long devam diyen bi benim dedim.herkes yyld diyo. .kom
yanlış olmasın.
yoksa baş long athlon zati. gerçi zamanlama hatası yaptığını "pişman olacaksınnn ::::::" cümlesiyle belirtmiştim emme, sağlık ossun gayrı. :::[/quote]
o pozun üstünü sabah geple alsaydı neler olurdu bilio musun...deerdi be adaşım...
ama doorudur...zamanlama da şık bi hata oldu...:))