[quote=obsidyen;406201]poşetin içindeki sen misin pisi abi....dng[/quote]
Paketin içine iskender bekliyodum. Açlıktan düştüm abi...:..:
PAKET SERVİSİ böyle olmuyor muydu?:..:
Printable View
[quote=obsidyen;406201]poşetin içindeki sen misin pisi abi....dng[/quote]
Paketin içine iskender bekliyodum. Açlıktan düştüm abi...:..:
PAKET SERVİSİ böyle olmuyor muydu?:..:
[quote=excali;406199]Ne bandı??.dng[/quote]
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8iJ5Tx8AbzK_0mp5RXT7TBp7nDOzaXqvBkx1C_bqj18lXizkEiQ[/IMG]
:::::::..::..::..:
Bir Ayunun maceraları...
69175 satış... 69050 filatingo...68625 satış...şu an fiyat 68250..kağıt üzerinde karlı iki işlem ama aynun morali bozuk..neden aradaki 425 puanı kaçırdığı için.. ki o ayu longda 1000 puan terse geldiği zaman bile bu derece üzülmüyor.. ayu genlerine sahip olmak böle bişi işte..üühühüh..Ziya abi olsa ekstre yapıştır derdi:D
[quote=flexy;406211][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8iJ5Tx8AbzK_0mp5RXT7TBp7nDOzaXqvBkx1C_bqj18lXizkEiQ[/IMG]
:::::::..::..::..:[/quote]
Bunu nereye yapıştırıyorsun??:::
imzayı da up to date ettik binaenaleyh
[quote=excali;406213]Bunu nereye yapıştırıyorsun??:::[/quote]
Patron, palanın alnı ile çenesine 2 tane çekiyosun bundan :)))
1 dakıkalık grafta ranning trıyengıl var..aşşa gırar..1 dakıkalık raning gırılsada yapaar 100 puan heheheh..yannız ppular var 1 dklıkda
[quote=flexy;406217]Patron, palanın alnı ile çenesine 2 tane çekiyosun bundan :)))[/quote]
Palanın bıyıklarına, ağda yerine mi uyguluyorsun?? Kızmasın??.dng
yahu bu arada sanırım Mösyö hala Cumartesi sayısal loto için bana vereceği iki sayıya çalışıyor..ü[url]www..[/url]. bu akşam ki oyundada 5-6 trilyon birikmiş... cumartesiye kalmayayım bugün alayım onu diyorum... telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum yalnız... dıııttttt..dıttttttt..sayın fileksi niki seksi; 1-54 arasında bir sayı der misin..yannız bu akşam süper lotoda çıkacak olanlardan olsun lütfen
[quote=Astatin;406226]yahu bu arada sanırım Mösyö hala Cumartesi sayısal loto için bana vereceği iki sayıya çalışıyor..ü[URL="http://www.."]www..[/URL]. bu akşam ki oyundada 5-6 trilyon birikmiş... cumartesiye kalmayayım bugün alayım onu diyorum... telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum yalnız... dıııttttt..dıttttttt..sayın fileksi niki seksi; 1-54 arasında bir sayı der misin..yannız bu akşam süper lotoda çıkacak olanlardan olsun lütfen[/quote]
13 patron. 6 tutarsa, 1/6 sına dalibim :D
[quote=excali;406221]Palanın bıyıklarına, ağda yerine mi uyguluyorsun?? Kızmasın??.dng[/quote]
Bıyıklar açıkta kalıyo patron, onu penseyle hallediyoruz hauahuah
[quote=flexy;406232]13 patron. 6 tutarsa, 1/6 sına dalibim :D[/quote]
keşke sayıyı demeden pazarlık etseydin:D peki....1, 6, 13....::: 3 sayıya %16.66666666 iyi fiyat..mösyi iki sayıya %25 aldıydı..vay jakhal mösyö vay:D
[quote=Astatin;406235]keşke sayıyı demeden pazarlık etseydin:D peki....1, 6, 13....::: 3 sayıya %16.66666666 iyi fiyat..mösyi iki sayıya %25 aldıydı..vay jakhal mösyö vay:D[/quote]
:..::..::..: patron uluslararası loto kanunlarına uygun hareket ediyorum :D
[quote=flexy;406236]:..::..::..: patron uluslararası loto kanunlarına uygun hareket ediyorum :D[/quote]
Çok düşüncelisin.....dng.dng
[quote=Astatin;406235]keşke sayıyı demeden pazarlık etseydin:D peki....1, 6, 13....::: 3 sayıya %16.66666666 iyi fiyat..mösyi iki sayıya %25 aldıydı..vay jakhal mösyö vay:D[/quote]
[quote=flexy;406236]:..::..::..: patron uluslararası loto kanunlarına uygun hareket ediyorum :D[/quote]
Bu arada bak ne farkettim..Da vincinin pardon fileksinin şifresi;
Mesajında geçen sayılar; 1, 6, 13
Mesajında geçen sayı adeti: 3
İstedğin pay : %16.6666666
tesadüflere bak
a) 1, 6 yanyana gelince 16.... yani payının tam hanesi...
b) tahmin ettiğin asıl sayı:13 + tahmin ettiğin sayı adeti:3=16 yani istediğin payın tam hanesi...
c) Mesajında geçen sayıların toplamı=1+6+13=20, bunun mesajında geçen sayı adetine bölümü 20/3=6.66666
:cool::cool::cool::cool:way**:p
[quote=Astatin;406239]Bu arada bak ne farkettim..Da vincinin pardon fileksinin şifresi;
Mesajında geçen sayılar; 1, 6, 13
Mesajında geçen sayı adeti: 3
İstedğin pay : %16.6666666
tesadüflere bak
a) 1, 6 yanyana gelince 16.... yani payının tam hanesi...
b) tahmin ettiğin asıl sayı:13 + tahmin ettiğin sayı adeti:3=16 yani istediğin payın tam hanesi...
c) Mesajında geçen sayıların toplamı=1+6+13=20, bunun mesajında geçen sayı adetine bölümü 20/3=6.66666
:cool::cool::cool::cool:way**:p[/quote]
scotty ışınla bizi, burda deşifre olduk :..:
[quote=flexy;406241]scotty ışınla bizi, burda deşifre olduk :..:[/quote]
güce inanmıyor musun?
[quote=Astatin;406245]güce inanmıyor musun?[/quote]
Sayıların gücü mü? :)))
[quote=flexy;406247]Sayıların gücü mü? :)))[/quote]
yok yaw.. force will be with you daki güç..yannız bi dakka..o star wars daydı..star trek de değil karıştı:::
aha opsivan da gelmiş
[quote=flexy;406247]Sayıların gücü mü? :)))[/quote]
Bahçeli'den ders alıyo musun??
[quote=excali;406254]Bahçeli'den ders alıyo musun??[/quote]
Sınıfı hep doluydu patron :)
[quote=Astatin;406252]yok yaw.. force will be with you daki güç..yannız bi dakka..o star wars daydı..star trek de değil karıştı:::[/quote]
yoda..yodaaa..çık aradan :p
[quote=flexy;406257]yoda..yodaaa..çık aradan :p[/quote]
Uluslararası Loto kanunlarında YODA ne arıyor?.dng
70binci kaldı mı??
[quote=excali;406267]70binci kaldı mı??[/quote]
Tek cümle; gaga is here ! :D
niye taban olmuyoruz ** ya
[quote=astatin;406280]niye taban olmuyoruz ** ya[/quote]
** ** **
Yok böyle bişi ya, tam o anda mı olur..
çok şerefsüz oynuyor ibnur yine
[quote=flexy;406274]Tek cümle; gaga is here ! :D[/quote]
Gaga yazı yazmış mı?:::
ben 125 den filat..bereket versin 600 puan daha aldık bugün..pelaaaaaaaaa
üwwww......iingaaaaaaaaaaa...benim gibi ayuya yapılır mı bu ağalar.. fdow bizim kapanışa göre -170 pian ve ben flatim...uuwwwwwwwwwwwwwwwww
enterhasan 15 dklıkda bu kadar derin bir gap a rağmen bozulmayan pupular var... gapdan dolayı indiklerin sapıtması herhal..du bakali 2-3 bar daha geçsin...yalnız geceye flat değil şort girsek eyi olacaymış.... BU ARADA 75k larda GORREKTIV diye ısrar eden OPSIVAN ı teprik ederim
yaww nedense ranacak gibi görünüyor bana..flatyakalandığım için bilinçaltımmı konuşuyor acaba
gayahan gelmiş..
Gayahan bu aralar başarısız, en fazla teptiriyor, trend gücünü yitirmiş.
[quote=aslan;406410]Gayahan bu aralar başarısız, en fazla teptiriyor, trend gücünü yitirmiş.[/quote]
2 yıllık ralli yıprattı delikanlıyı..onun işi de zor:o
Dibi bulumuş olabilir genede. :..:
[quote=aslan;406413]Dibi bulumuş olabilir genede. :..:[/quote]
olabilir mi.lelele mi fazla:::