-
[QUOTE=boz ayı;322609]bugün 83.600..görüldü.....yine bugün 85.175 görüldü.....
boz amcanız düşerkende çıkarkende burda....
sadece düşerken veya çıkarken pozisyonel burda değil....
başkalarını taciz için hiç değil.......
ALLAH hepinize gönlüne göre versin.........
ben pozisyonumu koruyorum.......[/QUOTE]
boz emmi agabey sakın unutma boş verrrrrrrrrrrrr
aziz nesin yıllar önce yazmıştı.
crashhhhhhh tüm hızıyla yoldaa
yabancı sıcak para tr den kaçıyor.dng.dng.dng
-
boz abi sıkma sen canını...
biz herzaman beraberiz...
para kazanılır kaybedilir...
ALLAH razı olsun emeği geçenlerden...
-
kapanışa doğru satış beklentim değişmedi..........
yarın için düşüş beklentim değişmedi.............
boz amcanız yanılmaktan korkmaz.....gördüğünü yazar......
hodri meydan..........
-
[quote=EMCİ;322619]boz abi sıkma sen canını...
biz herzaman beraberiz...
para kazanılır kaybedilir...
ALLAH razı olsun emeği geçenlerden...[/quote]
ALLAH RAZI OLSUN kardeşim...
85.000..pivotu görelim beraber........
.lelele
-
ben yaşlı bir adamım..ve pozisyon taşıyorum....aynı zamanda yazıyorum....
ve kendini bilmezlerle mücadele ediyorum.........
niçin???
-
Boz abi allah razı olsun verdiğin emek için hakkını helal et..
-
[quote=boz ayı;322626]ben yaşlı bir adamım..ve pozisyon taşıyorum....aynı zamanda yazıyorum....
ve kendini bilmezlerle mücadele ediyorum.........
niçin???[/quote]
Kendini bilenlerin ALLAH RAZI OLSUN demesi için.
ALLAH RAZI OLSUN abi.
-
eylülde yanılmadım mı??..yanıldım ...hemde çok fazla ....
geldim yanıldım dedim.........para kaybettim....söyledim.........
delikanlı gibi...bu yaşımda.....
ama kadın gibi laf sokmalar beni sinirlendiriyor....burası chat,geyik vs.vs..topiği değil.
şu anda pozisyonel olarak kazançtayım....ama bu sinirime engel değil.....
-
[quote=boz ayı;322623]ALLAH RAZI OLSUN kardeşim...
85.000..pivotu görelim beraber........
.lelele[/quote]
üstad nacizane görüşüm şudur; piyasa aşağı gidecekse de yukarı gidecekse de gideceği noktaya mutlaka gider. Beklenmedik haberler sadece bunun zamanlamasını değiştirebilir. Bazen de haber çizgiyi değil, çizgiler haberi çağırır, herşey gerafiğe bağlıdır yeter ki okumasını bil. Bu açıdan görmesini bilen biri olduğunuzu düşünüyorum. Saygılarımı sunarım..
-
boz amcanız kaçar..........
kapanışta ve yarın beni hatırlayacaksınız inşallah...........
-
[quote=boz ayı;322632]eylülde yanılmadım mı??..yanıldım ...hemde çok fazla ....
geldim yanıldım dedim.........para kaybettim....söyledim.........
delikanlı gibi...bu yaşımda.....
ama kadın gibi laf sokmalar beni sinirlendiriyor....burası chat,geyik vs.vs..topiği değil.
şu anda pozisyonel olarak kazançtayım....ama bu sinirime engel değil.....[/quote]
slm boz ayı abi,siz benim babam yaşında adamsınız (hemde ADAM gibi ADAMSINIZ) benim ne vobla ne borsayla hiç işim olmadı şimdiye kadar e/d ve altınla işim oluyor.Sizki bu yaşınıza rağmen bu kadar emek çekiyorsunuz biz gençler bişeyler öğrensin diye herdaim çaba sarfediyorsunuz.Size yemin ederek söyliyebilirimki babam bile bana bişeyler öğretmek için bu çabayı sarf etmemiştir,borsayla işin yoksa niye takip ediyosun diyenler elbette olabilir,genel piyasa yı takip edebilme bilmediklerimizle ilgili bişeyler öğrenebilme amacıyla herdaim boz abimizin takipçisiyiz.Yüce yaradan size hayırlı ve uzun ömürler versin sevdiklerinize bağışlasın son nefesi verirkende iman ile vermeyi nasip etsin.AMİNNN.
-
Boz abi. Seren üstad.. Her zaman teşekkürler... Polemikler gereksiz.. Allah herkesin gönlüne göre versin... Inancımız bilgiye ve özveriye....
-
bıkma be dayım benim
[quote=boz ayı;322636]boz amcanız kaçar..........
kapanışta ve yarın beni hatırlayacaksınız inşallah...........[/quote]
ben 10 gündür seni takip ederim,şimdiye kadar da seni keşfedememenin derin üzüntüsü içindeyim.16-17 bin civarı zarardayım az daha kafayı yiyecektim ama allah(cc) seni bana yol göstermek için çıkış yolu bulmdurmak için keşfettirdi.Bir korkum var kendini bilmezlere kızıp ta burayı terketmen,benim için yıkım olur,ne olur burada kal ve 75-76 000 lerde sevincimizi beraber paylaşalım.seren1 de bu süre içerisinde yorumunu esirgemese memnun olurum,şu abuk subuk yazanı da uzaklaştırsanız buranın ahengini bozuyor,adamda konsantrasyon bırakmıyor.Şimdiden allah(cc) razı olsun.YARIN,CUMA VE PZT BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK,bunuda not edin arkadaşlar bir yere
-
Başkalarının kaybıyla sevinmeyin... Dün biri benim için seren1 üstadı kurtarıcı gibi gördüğümü yazmış... Bu fani dünyada benim tek kurtarıcım allahtır.... Ama şunu yine söylüyorum seren1 üstad benim gibiler icin bir şanstır... Keşke daha şanslı olsaydım da onu yakından tanısaydım... Ondan öğreneceğim 2 bilginin kırıntısına köle olurdum.. Peygamberimizin dediği gibi...ben kendi irademle onu izliyorum...herkes kendi işine baksın...
-
Seren1 kardeşim..üstadım, umarım kırılıp bizi terketmemişsinizdir...
-
[quote=boz ayı;322609]bugün 83.600..görüldü.....yine bugün 85.175 görüldü.....
Boz amcanız düşerkende çıkarkende burda....
Sadece düşerken veya çıkarken pozisyonel burda değil....
Başkalarını taciz için hiç değil.......
Allah hepinize gönlüne göre versin.........
Ben pozisyonumu koruyorum.......[/quote]
sevgili üstadım bu piyasa yeniyim tüm üstadlarıma öncelikle teşşekkürü bir borç bilirim. Malesef sinyallare kendi sitemimi geliştiremediğim için forumdan takip edip ona göre pozisyon almaya çalışıyorum.bu vesile ile sizlerin ön görüleri benim ve benim gibi tüm dostlarım için çok önemli .
öncelikle bu günkü yükselişin fazla abartılmış bir yükseliş olduğuna katılıyorum. Ve daha önemlisi düşüşün çok dramatik bir düşüş olacağını düşünmekteyim . Tüm forumdaşlarıma ve üstadlarıma saygılar
-
2.hedef kanal direnci
85.400 ün üzerinde ilk hedef 86.400 2.hedef kanal direnci şimdilik 87.500
Avrupanın kırmızılığını görmeyen py ufak bir yeşillenmede agresif alım yapabilir 84.200 üstünde kısa düşünmem 83.500 aşağı kırılmadıkca ciddi düşüş beklemem yüksek miktar kısaya girmem.Hisse senetlerinde ciddi toparlanmalar var görüntünün bir süre olumlu olacağını,hızlı hareketler beklediğim bu zamanlarda stoplosun öneminin çok çok arrtığını düşünüyorum...
[IMG]http://www.ressim.net/6/upload/6b9ad1b7.jpg[/IMG]
-
çok güzel analiz olmuş perfectt...yükselen kanalıda süper çizmişsin.bende izliyorum bu kanalı.herkes bu kanalı izlerse tabii para kazanamayız ama onuda söyliym :D
emeğin için teşekkürler.
herkese bol kazançlar....
[quote=perfectt;322691]85.400 ün üzerinde ilk hedef 86.400 2.hedef kanal direnci şimdilik 87.500
Avrupanın kırmızılığını görmeyen py ufak bir yeşillenmede agresif alım yapabilir 84.200 üstünde kısa düşünmem 83.500 aşağı kırılmadıkca ciddi düşüş beklemem yüksek miktar kısaya girmem.Hisse senetlerinde ciddi toparlanmalar var görüntünün bir süre olumlu olacağını,hızlı hareketler beklediğim bu zamanlarda stoplosun öneminin çok çok arrtığını düşünüyorum...
[/quote]
-
[quote=TÜRKOĞLU;322696]çok güzel analiz olmuş perfectt...yükselen kanalıda süper çizmişsin.bende izliyorum bu kanalı.herkes bu kanalı izlerse tabii para kazanamayız ama onuda söyliym :D
emeğin için teşekkürler.
herkese bol kazançlar....[/quote]
Sn.Türkoğlu aslında piyasada görünmeyeni aramaya gerek yok görüneni kullanabilmek önemli olan herkes görüyor ama çoğunluk kullanamıyor....lelele
-
üstadlar 20 ocak 2011 politika faizi 50 puan düşerse ne olur.o güne kadar beklenti alınırmı yoksa olumsuz olacağı hissedilirde sert düşüş o zamana kadar yatay bekletir mi cevap verenden allah(cc) razı olsun
-
borsada 10 ocak ta devreye girecek otomatik seans durdurma olayından önce borsanın sert düşmesi lazım değil mi yoksa işler sarpa sarmazmı
hacim aşırı arttı acaba yeni zirve görülüp aşırı satışta 58000 ve 75000 lere gelirken satış imkanı bile verir mi merak ediyorum
2008e göre dünya en az 3 kat batakta,bir önceki kriz ülke bazında idi,şimdiki dünya bazında?.. olursa neler olmaz ki...
-
günaydın...dilerim bugün sert düşüşler görürüz... saatlik,15lik,günlük.... çift tepe yapmış... yanılıyormuyum sn catedral.
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı günler
-
[quote=boz ayı;322620]kapanışa doğru satış beklentim değişmedi..........
yarın için düşüş beklentim değişmedi.............
boz amcanız yanılmaktan korkmaz.....gördüğünü yazar......
hodri meydan..........[/quote]
üstad günaydın. Trendde değişme varmı sizce? Yoksa daha sert düşmek için mi bu çıkış? Yada en az 2 kapanış daha 85,200 üstünde olursa trend yukarı diyebilirmiyiz?
-
-
[quote=tortumlu25;322730]üstad günaydın. Trendde değişme varmı sizce? Yoksa daha sert düşmek için mi bu çıkış? Yada en az 2 kapanış daha 85,200 üstünde olursa trend yukarı diyebilirmiyiz?[/quote]
[I]evet....bugün karar günü ..söylediklerin doğru bence...[/I]
[I]kapanış ya düşüş beklentimizi erteleyecek..yada onaylayacak..[/I]
-
pozisyonum kısa....zarardayım...burası er meydanı..kar ve zarar kardeştir..beraber
dolaşır...boz amcanız zarar edince kaçmaz...
benim hassasiyetlerimi biliyorsunuz....çok fazla değil sanırım....
-
pivot ..85.900...........
-
[quote=boz ayı;322748]pivot ..85.900...........[/quote]
[I]85.850 şort.....[/I]
-
günaydın
hayırlı işler....
Benimde pozisyonum şort... Bende zarardayım.. Dünkü çıkış bana çok anlamsız geldi.. Ardında bir haber v.s. varsa bilemeyiz.. O zaman yapacak bir şey yok..
-
matrikste 4 H grafı çalışmıyo.. Tek verdiğim ihtimal.. Bu graftaki flamanın çaılıştığı.. 86.400 flamanın maksimum hedefi ..Alttaki indikatörde flat pozisyonu koruyor..
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/6/upload/43c16e0a.gif[/IMG][/URL]
-
dün yabancı alımı gelmiş..spotun güçlü duruşu ondan...bugünde olabilir...
ayrıca tahvil ihracı ve faizler destekledi..
benim plan kapanışa kadar pivotlarla trade ve şort kollamak....
kapanışta veya yarın gerekirse kol keserim...
-
pivot 85.750..............
-
pivot vereceğim....pivot altında şort..üstünde long..veya flatt pozisyonum...
trade ediyorum...
-
hiç kimsenin kazancında gözümüz olmaz....
kaybında sevinmeyiz...
ALLAH herkesin rızkını verir.....
hayırlı ve kazançlı tradeler.....
-
5 dakkalıkta ucube bir obo oluştu...900 üstü iptal olur
-
teknik olarak yukarda 86.650.......aşağıda 84.900..var....
trade aralığı kabul edbilirsiniz..
-
-
5 dakkalıktaki ucube obo M e dönüştü...yukarı harekette iptal..
-
dün akşam adıma yazılan tüm yazılara teşekkür ediyorum.......
iyiniyetli dostlarım hayır dualarım sizlerle....
kötü niyetli olanlara .................
ALLAH sizlere o kadar büyük para ihsan etsin ki........paralarınızı saymaktan başınızı
kaldıramayınız...paralarınızla yatağa giriniz...sevdiklerinize vaktiniz kalmasın....