-
[QUOTE=bien;230700]5 dk grafiğe baktım, saat 11:00 den beri 4 defa uzun bar olmuş. Sonraki barda düştüğü yere çıkıp trendine devam etmiş. Bu arada epeyce insan stoplamıştır. Diğer paritelerde veri anında olabiliyor ama bu kadar sık olmuyor. Tabii önemli olan para kazanabilmek. Bir pariteye uyum sağlayınca ona devam etmek lazım.[/QUOTE]
sanırım sen spot petrol grafiğine baktın.. future oil de o kadar sert aşağı barlar olmadı.. nadir oluyor.. spot petrol tek 5 dk.lık bir barda 83.90 görmüş bugün saat 16.40 da.. ama future oil in en düşük gördüğü fiyat 84.50 idi bugün..
ben kaldıracı düşük stopu da geniş tutuyorum pozisyon alırken.. (hatta ekran başındaysam stop girmiyorum bile).. çünkü stop olduktan sonra piyasa pozisyonun yönünde ilerleyince oldukça sinir bozucu oluyor.. :)))
bir de saat kısıtlı oil de.. pariteler gibi değil.. dow ilw beraber kapanıp, sabah 9.15 de açılıyor.. sabah gapımız feci.. paritelere göre dezavantajı çok.. ama kar marjı da çok..:)
-
[QUOTE=Cerphin;230696]bu arada oil de 85.20 den tekrar short pozisyon aldım.. bu sefer hedefim daha büyük.. hedef büyük olunca stop da 100 pip..:D uzun zamandan sonra geceye de pozisyonda gireceğim oil de..[/QUOTE]
şimdiden hayırlı olsun.....yarın ve sonrası kısalara güzel para verecek.....
bende WTI de başladım yavaştan.......bu çıkış son olmalı....
sonra en az 700-1000 pips aşağı bekliyorum....
hadi bakem bol kazançlar.....
-
[quote=Cerphin;230701]sanırım sen spot petrol grafiğine baktın.. future oil de o kadar sert aşağı barlar olmadı.. nadir oluyor.. spot petrol tek 5 dk.lık bir barda 83.90 görmüş bugün saat 16.40 da.. ama future oil in en düşük gördüğü fiyat 84.50 idi bugün..
ben kaldıracı düşük stopu da geniş tutuyorum pozisyon alırken.. (hatta ekran başındaysam stop girmiyorum bile).. çünkü stop olduktan sonra piyasa pozisyonun yönünde ilerleyince oldukça sinir bozucu oluyor.. :)))
bir de saat kısıtlı oil de.. pariteler gibi değil.. dow ilw beraber kapanıp, sabah 9.15 de açılıyor.. sabah gapımız feci.. paritelere göre dezavantajı çok.. ama kar marjı da çok..:)[/quote]
Evet matrikste brent petrol spot'a bakmışım.:)))
-
[QUOTE=mordak;230702]şimdiden hayırlı olsun.....yarın ve sonrası kısalara güzel para verecek.....
bende WTI de başladım yavaştan.......bu çıkış son olmalı....
sonra en az 700-1000 pips aşağı bekliyorum....
hadi bakem bol kazançlar.....[/QUOTE]
bir keresinde WTI de 200 piplik 5 dk.lık bar gördüğümden bu yana ekranımdan kaldırdım onu, cesaret edemiyorum girmeye.. oil de vakit geçiriyorum ben de..:)
H4 barlarda feci uyumsuzluk var.. ben de aşağı bekliyorum mordak.. bakalım kısmet artık..
-
[quote=fXci;230442]Eur usd 1,34xx civarına gelirse buy emirlerimle bekleyor olurum... Alternatif hareket seçeneklerinide verdim gayri.
[IMG]http://i40.tinypic.com/2iqmhys.png[/IMG][/quote]
Eur Usd Longlama yereme gelmiş haydi bakelim
1,34458 maliyetle buy dım onu :::
hedefim 1,363xx
[IMG]http://i39.tinypic.com/2w31elt.png[/IMG]
-
[QUOTE=Cerphin;230704]bir keresinde WTI de 200 piplik 5 dk.lık bar gördüğümden bu yana ekranımdan kaldırdım onu, cesaret edemiyorum girmeye.. oil de vakit geçiriyorum ben de..:)
H4 barlarda feci uyumsuzluk bar.. ben de aşağı bekliyorum mordak.. bakalım kısmet artık..[/QUOTE]
o dediğin zamanı biliyorum.....yanlış fiyat hareketi sanırım o.....yani şuan çalıştığın kurumdan geriye dönüş işlemini yapabilirdin....yani zararın olmazdı...(eğer işlem yapmış olsaydın)
WTI de sistemin bence daha iyi çalışır.....ayrıca daha uzun süre açık....gap olayına yakalanma şansın az.....tabi geceye kalırsan....
ama nerde,kimde,nasıl kazanıyorsan....aynı şekil devam etmek lazım....
önemli olan kazanmak....gerisi zaten hikaye....
-
[QUOTE=mordak;230706][COLOR="Red"]o dediğin zamanı biliyorum.....yanlış fiyat hareketi sanırım o.....yani şuan çalıştığın kurumdan geriye dönüş işlemini yapabilirdin....yani zararın olmazdı...(eğer işlem yapmış olsaydın)[/COLOR]
WTI de sistemin bence daha iyi çalışır.....ayrıca daha uzun süre açık....gap olayına yakalanma şansın az.....tabi geceye kalırsan....
ama nerde,kimde,nasıl kazanıyorsan....aynı şekil devam etmek lazım....
önemli olan kazanmak....gerisi zaten hikaye....[/QUOTE]
pozisyonum yoktu, tam kapatmıştım ki o hareket oldu.. pozisyonda da olabilirdim o anda..:eek: hatta hemen oil grafına baktım, onda yoktu aynı hareket.. sadece wtı de vardı.. dediğin gibi yanlış fiyat hareketi olabilir..:confused:
-
günaydın..
papaza 3420 lerden odunu bastım sabah sabah:)
3390 .. 337x lerde TP var
-
[QUOTE=catedral;230715]günaydın..
papaza 3420 lerden odunu bastım sabah sabah:)
3390 .. 337x lerde TP var[/QUOTE]
demek beni stop ettiren senin satışlarınmış..:..:
-
eur/usd de stop olmuşuz.. oil yukarı gap ile açılacak.. güne kötü başladık..
-
3396 alışa gelmedi.. kapanmadı adiler.. 3417 den kapattım pozları ..
1.3435 tekrar kısa..
-
Dur kıss durr..
her taraf alda .. ben tersteyim..
kendimi panik odasına kapattım..:) acil 34 30 a kadar vermeleri gerek...