-
[quote=seagate;299993]teminatları 1000 tele yapaydılar 900 az diyosun :D[/quote]
100.000 TL teminat bile az benim Pala'ma.. O daha da iyilerine layık... Yeter ki bassın yukarı... Baktım sermaye 1 kontrat bile almaya yetmiyor artık, gerekiyorsa sanal oynarım... Yeter ki Pala'nın gönlü olsun... :p
-
93500 demiştik zirve dönerse ordan döner % 20 lik realize, bu düşüş ufacık minnacık bi düşüş olacağınıda ısrarla söyledik demi :o 2000 puanı öpte başına koy yapmak lazımdı ama olmadı sadece 250 puan ya var ya yok :D oda sistemsiz histemden dolayı yoksa sistem en az 700 puanı var şortta , para longda arkadaş şorttan ekmek yok ky ye .dng
Asti msq da Al gelmiştir çoktan demi kaçtan geldi sorsam kızmassın demi :..:
-
[quote=PASSAT;299992]
bu arada bugün veri falan varmı.veriye göre uzunları kapayabilirim
bir zahmet bilen biri varsa gönderebilirmi
[/quote]
15:30'da önemli veriler var. Ne oldukları önemli değil. Pala'nın kullanmayı sevdiği türden veriler, orası önemli sadece... ;)
-
yavaş alın kıvılcım çıkacak ekranda üwwwww
tom jonasdaki ameriganyalılar hala uyanamadılar :D:D cörtleyii bedeviler halen buraya baksa uyanacak üwww
-
arkadaşlar sabahta dediğim gibi bizi buralara kadar getiren nedenler ortadan kalmış değil
4000-5000 arası düzeltme bekliyordum fakat 2500 de bıraktılar
68800 destek refaransım hala geçerlidir
70300-400 önemli direnç.üstünde 73000 e yol açılır
passat
-
[quote=ruhul-kudüs;299866]halkımın bankası da eksi yazsa bunlar düşüşü ciddiye alacak be :)
dün futbol topu dedim nanik yaptılar. Eğer 90.200 görürsek bugün akşam basketbol topu alacam çocuklara . Eğer 90.200 bugünde görülmezse balon bile almam bundan sonra :)[/quote]
anlaşıldı xxx kurumu basketbol seviyor futbol sevmiyor :::
-
astatinnnnnnnnnn sissteme döndün dün araba bugün evi değiştirdin anında görüntü üwwww
-
ben burdan kapatıyorum uzunları 70300-400 şu anda geçilecek seviye değil bence
uzuncuyum fakat bir realize daha şart
passat
-
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BÖYLE GİDERSE 98000 GİDECEK GİBİ ÖNCEKİ SİNYAL GİBİ OLURSA EĞER ::: AMA TUZAKDA OLABİLİRMİ ACABA SON VURUŞ İÇİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM TABİ Kİ.dng
-
SAAT 15.30 perakende satışlar verisi var abd de ve önemli bir veri
-
Akşsam kapanışın 92*** dersem ne dersiniz ::: şaka şaka imkansız canım olamaz öyle şey
-
piyasa bu tempoda giderse yakında oyuncu kalmaz vob tarafında..