[quote=EMEKDAR;400436]Tom un günlüğünü merakla bekliyorum,ne yapacak,yalanmı doğrumu söylüyor...[/quote]
Günnük niyahet doğurdu...yakiyn vadelerede yumurtlattı...
Emme velakin ayularda dokkiz dogirdi...
Printable View
[quote=EMEKDAR;400436]Tom un günlüğünü merakla bekliyorum,ne yapacak,yalanmı doğrumu söylüyor...[/quote]
Günnük niyahet doğurdu...yakiyn vadelerede yumurtlattı...
Emme velakin ayularda dokkiz dogirdi...
tom emmi artı kapattır bence ... Emekdar abim .... bu dopik huzur veriyo bana ....:o
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=6444&stc=1&d=1333483019[/IMG]
30M e dakıldı..fraktı fraktı...çitten ...saz dan samandan ramizem...
[quote=selçuklu;400620]tom emmi artı kapattır bence ... Emekdar abim .... bu dopik huzur veriyo bana ....:o[/quote]
Hüzur insanın iç güzelliğidir...güzellik senin ruhunda...:)..
Kraşi...eynseync
dow un hareketi bizim bovalara yaradı...))
aldim 900 puanı bin bereketversin.. pardon 900 bereket versin
[quote=ATHLON;400641]dow un hareketi bizim bovalara yaradı...))[/quote]
eskiden bizim vob hem bovespa ya hem dow a bakardı..biz de bizim VOB Dowespa ile koreleli derdik..ey gidi günler ey...:p
Ynnız aftlo pedro, ben bile düşük açılıp sonra toparlar zihniyetindeyim..o yüzden şortları kavırma ettim..amma bu durumda zbrakkkk diye graşış gelmesin hacı..madem evribadi and its maynds are bull:p
[quote=Astatin;400644]eskiden bizim vob hem bovespa ya hem dow a bakardı..biz de bizim VOB Dowespa ile koreleli derdik..ey gidi günler ey...:p
Ynnız aftlo pedro, ben bile düşük açılıp sonra toparlar zihniyetindeyim..o yüzden şortları kavırma ettim..amma bu durumda zbrakkkk diye graşış gelmesin hacı..madem evribadi and its maynds are bull:p[/quote]
deli gibi ayı kaynıo piyasada...bırakır mı yahu..?..ha bırakadabilir...ama bırakmazsa ei olacaıdı....))
[quote=ATHLON;400645]deli gibi ayı kaynıo piyasada...bırakır mı yahu..?..ha bırakadabilir...ama bırakmazsa ei olacaıdı....))[/quote]
:D:D he he he... Deli Dana virüsü vardı bir zamanlar..Deli Boğa ve Deli Ayu da olabilir..nedne olmasın...du bakayım bekleyecek az filat filat..sıccah sıccah
15000 kontrat işlem le %1 alta çekilebilen bi piyasa...))
10 milyon tl ilen....ula seviyom bu piyasayı..:))
geçen de nargile tüttürüyoruz piyasadan arkadaşlarla,hepsi kraş neyin diolar...yok çok şişti,cari açık kaldıramaz,savaş tamtamları ,yok mb flan diolar...hepsi ayılanmış...ki ben de 2 hafta önce kriz senaryosu oluşturmuş ayılanmıştım bi ara...
yannız şunu söliimmm,ula insan psikolojisi de grafikler gibi fraktallara sahip...çok ilginç...
sonra dedim ki bunlara "ula biz 2009 da da aynı bunları konuşmuo muyduk"..dejavu olmuyo mu bu?..:))...ha tek farkı ,2009 da içtiğimiz nargilenin tütünleri daha kaliteliydi...))
Tom un bazı periyotlarını trenin üstünden aldım altında
götürüyorum..ayulık zaten trenin altındaydı....ilerleyen zemanlarda gısmadsa hamısını trenin altında daşıyacam....:o...
Bizim fopseyyerasinin frenleri kitlenmiş...sanırım tek çare yuvarlanarak hareket ettirilecek...
Yuvarlanırken kontrolden çıkarsa 718XX de düzlük var orda durur..[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon11.gif[/IMG]..
ula 550 den long açtım...Allah günahlarımı affetsin...üğğğğkk
Teprik ederim Asti patron..
Ne demişler "düş(e)meyen borsa çıkar" .. :..:
[quote=Astatin;400720]ula 550 den long açtım...Allah günahlarımı affetsin...üğğğğkk[/quote]
IFF Dost düşman tanıma sistemim karışık rapor veriyor...
ARRRİİİOOOOR ARRİİOOOORR...
GARİBİM GORKMUŞ TANIYAMAMIŞ GELENİ GİDENİ...:o:o...
CİSİM TANIMLANDI...SAYISI TESBİT EDİLEMEYEN AYU GRUBU...
[quote=martoniki;400729]Teprik ederim Asti patron..
Ne demişler "düş(e)meyen borsa çıkar" .. :..:[/quote]
gorkuyorum marto patro... :p
dizlerin titreyip midene kramplar girmedikçe korkma patron..
bunlar 76.xxx'lerin ayak sesleri.. :D
[quote=Astatin;400733]gorkuyorum marto patro... :p[/quote]
Çok hızlı atak bekliyorum yukarı..
Şortların stoplayamayacağı, yeni longların açılmaya cesaret edilemeyeceği..
YTD.. .dng ..
[quote=martoniki;400752]Çok hızlı atak bekliyorum yukarı..
Şortların stoplayamayacağı, yeni longların açılmaya cesaret edilemeyeceği..
YTD.. .dng ..[/quote]
randırmıyor lebron..sanılanın aksine ky şort değil long taşıyor galiba..acaba...bilemedim..arka sokaklarda neler oluyor..üw:D
korku var mı asti patron.. stoplatabildiler mi seni? :D
[quote=Astatin;400760]randırmıyor lebron..sanılanın aksine ky şort değil long taşıyor galiba..acaba...bilemedim..arka sokaklarda neler oluyor..üw:D[/quote]
Tom derki;ilk hedefim gaba dazlak yaglaşuk 12550 ...:o:o...
[quote=EMEKDAR;400670]Bizim fopseyyerasinin frenleri kitlenmiş...sanırım tek çare yuvarlanarak hareket ettirilecek...
Yuvarlanırken kontrolden çıkarsa 718XX de düzlük var orda durur..[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon11.gif[/IMG]..[/quote]
Yavarlanmayada ırazı deeller,ellerinde daşıyollar...
Başlarında beyaz gör ay olduğu halde...
El birliği ile daşıyollar bakalın....:o:o:o..
EFENDİ AYU AVLAMANIN CEZASINI BİLİYONMU...
BİLMİYORSAN BAŞKA BİR AYU GELİR SANA ÖĞRETİR...
[quote=martoniki;400766]korku var mı asti patron.. stoplatabildiler mi seni? :D[/quote]
yok ama sıkı titrettiler:D
heheh..ula kredi notumu artacak ne..:) dax yerin dibine biz fezaya
marto ayıp valla..bu kadar erken kesilmesin yawww..üwww randır az daha..bi 95600 olmadan dönerse hatrım kalır..üw
Fururken herkes ne kullanıyor bilmiyorum...
Duyduğuma gör kimi levye kimi merdane felan kullanıyormuş..
Ben bicon anahtarı gullanıyorum...
Gatlamalı daha ağır oluyor..
Ne ka dürenürsen düren...
Değişmez sena ...gören
UYDUMU ?
UYSADA UYMASADA...
[quote=Astatin;400826]heheh..ula kredi notumu artacak ne..:) dax yerin dibine biz fezaya[/quote]
Hatırlarsın Asti,
Eskiden ortalık yıkılırdı ve DAX i gız sonnadan uyanırdı..
Şimdi önden gidiyor neden acep...
long kaldık 550 maliyetle..eüzü
[quote=Astatin;400853]long kaldık 550 maliyetle..eüzü[/quote]
Önceden yazacaktım ama etkilenirsin ve burasının ayarı yok,zan anltında kalırım diye yazmadım..
Şimdi sorayım,sistemin eminim satta dır...
Neden sisteme ters ...
Çünki sistem AL da iken,neden tersde kalıyorsak ondan oluyor...
ANLATABİLDİM HERALDE..
saan bişi olmasın emekdar patron... sistemler biliyorsun açılış gapları ile çarpılır en çok...%50 şansımı kullandım... :) diyeyim ben sana
way...fdow un cillop artısı da kurtarmadı lonkları..uwww..ayu bünyeye long yaramıyo..300 puan kütürdedik longlardan ve klasik yuvadayız yine
golda gel bostana ge şorta gel destana gell... ula dabiki aylık grafla treyd edilmezde, yinede uzun vade görüntü açısından enterhasan
[quote=Astatin;400988]golda gel bostana ge şorta gel destana gell... ula dabiki aylık grafla treyd edilmezde, yinede uzun vade görüntü açısından enterhasan[/quote]
Avatarı Pargalım,devşirmem üstadım,
Ben siye bir graf gönderecem ama şu an yanımda yok..
Acaip bişi yakaladım ve peşini goy bırakmadım...
Buyurduğun kimin,bazen çok işe yarıyor...
[quote=EMEKDAR;401024]Avatarı Pargalım,devşirmem üstadım,
Ben siye bir graf gönderecem ama şu an yanımda yok..
Acaip bişi yakaladım ve peşini goy bırakmadım...
Buyurduğun kimin,bazen çok işe yarıyor...[/quote]
Hepimiz pargalıyız hepimiz İbrahim...:D AH şu dünyanın değişmez kuralları be pos bıyık... Eğer doğuştan imtiyazların yoksa gelip gelebiileceğin yer en fazla gıymetli marabalık statüsü olabiliyor.. Yapısalcı mı oldum neaa... Yannız ben olsam punduna getirip hürroş un kelleyi alırdım...
PS: Kanuni yi severük, çağını aşan muhteşem bir adam. Yukardaki yazdığım yanlış anlaşılmasın deyu diyerum... Selam versek rüşvet değil deyu almayanlara veya selam ettiğimizde arkasından rüşvet gelecek deyu bekleyenlere hitabennn:p
[quote=Astatin;401032]Hepimiz pargalıyız hepimiz İbrahim...:D AH şu dünyanın değişmez kuralları be pos bıyık... Eğer doğuştan imtiyazların yoksa gelip gelebiileceğin yer en fazla gıymetli marabalık statüsü olabiliyor.. Yapısalcı mı oldum neaa... Yannız ben olsam punduna getirip hürroş un kelleyi alırdım...
PS: Kanuni yi severük, çağını aşan muhteşem bir adam. Yukardaki yazdığım yanlış anlaşılmasın deyu diyerum... Selam versek rüşvet değil deyu almayanlara veya selam ettiğimizde arkasından rüşvet gelecek deyu bekleyenlere hitabennn:p[/quote]
Yorma gendünü sen,
Arife tarif gerekmez...
Sel gider kum kalır...
"AŞKALEYE BİŞE OLMASIN"....;)..
o bişi değil de pos... sabah fdow un artısına rağmen cücük artı açan vob da duble çekip şorta geçmek lazımdı...arada 10 dakika dışarı çıktım geldim kütrdetmişler 75250 ye kadar..geç duble çektik..toplam maliyeti 500 puan oldu geç dublelemenin...bu hesap 73xxx kapamalı ki motivasyonum düzelsin.. :) kesmeisn kimse yolu mu..alırım kellesini :) :)
[quote=Astatin;401040]o bişi değil de pos... sabah fdow un artısına rağmen cücük artı açan vob da duble çekip şorta geçmek lazımdı...arada 10 dakika dışarı çıktım geldim kütrdetmişler 75250 ye kadar..geç duble çektik..toplam maliyeti 500 puan oldu geç dublelemenin...bu hesap 73xxx kapamalı ki motivasyonum düzelsin.. :) kesmeisn kimse yolu mu..alırım kellesini :) :)[/quote]
İkkiy gözzüm,yapma etme,beni gaza getürme...
Al al nereye kadar,almakla bitermi bu kadar yetişmiş kelleler...
Senin alacağın kellenin sayısı bilem belli değil...oysa sende var 1 KELLE...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]..
Ne bakoorsun,anlamadiyyn...:)...arifsin seen....
Asti patron lönkler duruyor mu hala? :D
Dün akşam üstü toplantıya gittim, piyasa yukarı-aşağı zikzaklamış.
Sabah da flatlamayınca lönkler kaldı elimde
Fakat müsterihim karlı kapatacağım bebeleri
.dng