voba araplar girdi galiba ya Allah deyip cuma vakti alıyorlar :)
Printable View
voba araplar girdi galiba ya Allah deyip cuma vakti alıyorlar :)
tam bir operasyon arkadaşşşşşşşş
saat 12:00 barında benimle birlikte alıma geçen aktifçi kimse söylesin :)
altında kıvama geldi gibi ..long devam ... şimdilik...
Vadeli 15'lik...
[img]http://666kb.com/i/bnj81sz5h4t6u8rma.gif[/img]
ulen fitch bizede not versen lem
fxte vobdaki gibispeedy .. işlem yapmıyorum kaldırac zaten vobun 20 katı ... kv ve ov trendlerle ilgileniyorum .... scalp ta denedim ama ... o iş zor fx te önemli olan istikrar ve süreklilik ..:o:o:o:D:D:D
[QUOTE=Kennym;299939]dedesi yesin onun yükselişini :) kopamadı özünden .. gitti bir miktar kısacıyı daha sırtından indirdir ve geri yoluna devam etmek uzere salındı.. bu ılla kı dusucek demek degıl ama yuskelecekse bıle bu adamlar herkesle bırlıkte yapmıyor bunu .. yapsa yapsa mıllet yemekteyken yapar.. ılla tek ben olayım dıyor hep..[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;299940]AHANDA BEKLEDİĞİM YORUM
vallahi de billahide hep öğlen yemekteyken olan oluyor
şimdide namaza gidecem
geldiğimde %100 zarar.
1 saatten beri birşey yok .öğlen arası hareket
sen çok yaşa kenny.tam özünden vurdun olayın
passat[/QUOTE]
evet yemekteyken yapmış nitekim hareketini.. saatlik sistemde longa gecmis haliyle bu kahpe hareket sonrası...
şimdi histem diyo ki bu ikinci dalgaydı burda al geldi lakin inanmayabiliriz.. fake bir hareket olma ihtimali cok yuksek .. nitekim toplam hacim bu barda 29000 yani kimse aktif işlem yapımıyordu ve eger gidişat aşağı yone ise uzerındekılerı atıp hatta karsı tafaffa gecirtmek icin bulunmaz bir fırsattı oglen arası degerlendirdi...
yada ciddi anlamda benim gibi bırcok kısıyı shortlattı ve fırsat bu fırsat diip oglen arasında 1000 puan alarak yukseldı.. ne olursa olsun bu adamlar katıksız o.co... bunu binlerce kez ispat etmişlerdi hergun yeniden ispat ediyorlar..
evt piyasada alan satanı gizleyen ve son 2 yıldır yapılan tum duzenlemelerde ky yi ve yerli yatırımcıyı sıfırlamayı amac haline getirmis fonların oyuncagı olan tum amirleri tebrik etmek lazım .. hedefınıze ulasacaksınız az kaldı .. son bır ıkı duzenleme daha var.. onlarıda yapın tamam olacak...
misal bir öneride ben vereyim ;
fiyatı gizleyin aga , ne gerek var , alacak olan zaten alır , satacak olan zaten satar.. gerektiginde kullanırsınız bu kuralı...
kesimhaneyi büyütmek için komşu arsayı alacaklarmış.. kesim kapasitesi yeterli gelmemeye başlamış.. yeni bina için ihale düzenleyeceklermüşş.. üwwwwww
komşu arsa fiyatı pahalı çekmiş kesim fiyatlarına zam gelecekmiş.. üww de üwww
sert vuruşlar oluyor
Düşüş kanalının üstüne çıkmayı denedi yemedi..
Kısalarla devam ekran başında olmayacağım...Ekran başında değilken binbir türlü takla atıyorlar..Saat 16 gibi duruma bakarım...
shortları ıkı katına cıkardım ... varsın yukselsın ..