bana göre hareket eden varsa etmesin, bir kça fikirle hareket ediyorum, des dir denge aralık gibi saptamalr ölçü olmalı,....
Printable View
bana göre hareket eden varsa etmesin, bir kça fikirle hareket ediyorum, des dir denge aralık gibi saptamalr ölçü olmalı,....
sadece 675 de long stobu hızlı gelişmeliydi, olmadı.... o zaman dedimki long ky yok,...
yada yukarıda bıraktı ağa bunları, cuma içerden çözdüğü cari barla bunu sağlamış olabilir, geriye slov kalıyor, slov un çözülme yeri burası deyil daha aşağılarda,......istifini bozmaz bunlar şu anda, o zaman aşağıdan çözüp yukarıdan koymak mantıklıduruyor, 82350 gelirse ağam savubnacak bende savunacam,....
haftalık hedefim 3000 puvan, geçen hafta bunu aldım,....şimdi bu hafta 1000 puvanı geldi, kaldı 2000 puvan, dedimki py saya niye hedef koyuyorsun, bırak yesinler biribirini, sen kendi işine bak,.....
775 flat olmuşum, 82350 alış girmişim, aylık kırılma yeresine, gelmez ise, 832xx den shortum var, bakacam 1000 puvanım cebimde, .....
long ky yok yada varsa yukarıdan hapis dedik, ölese ky short olduğuna göre, düşülürken tek yol izlenebilir, short stobu, yani dönüp kesme,....bu sık sık olacak, düşüş trend halinde olacaksa bu olacak,...
evet 82350 bir kez daha aylık kırılmanın denge noktası olarak teyit edilid, bu denge yeresi, kırılma yeresi deyil karışmasın, sadece denge,....
[quote=indregandi;325386]long ky yok yada varsa yukarıdan hapis dedik, ölese ky short olduğuna göre, düşülürken tek yol izlenebilir, short stobu, yani dönüp kesme,....bu sık sık olacak, düşüş trend halinde olacaksa bu olacak,...[/quote]
İndi'cim tebrikler,cok güzel okuyorsun piyasayı,daha 85 lerden beri 82350'nin önemini söylemistin..
[QUOTE=indregandi;325361]bana göre hareket eden varsa etmesin, bir kça fikirle hareket ediyorum, des dir denge aralık gibi saptamalr ölçü olmalı,....[/QUOTE]
[QUOTE=elstock1;325398]İndi'cim tebrikler,cok güzel okuyorsun piyasayı,daha 85 lerden beri 82350'nin önemini söylemistin..[/QUOTE]
bi de bana göre hareket etmeyin demez mi.lelele.lelele daha önce de 77bin demişti şimdi de nokta atışı mübarek.brv
[quote=elstock1;325398]İndi'cim tebrikler,cok güzel okuyorsun piyasayı,daha 85 lerden beri 82350'nin önemini söylemistin..[/quote]
araya zaman giriyor unutuluyor, bu defa çok tekrar yaptık unutulmasın diye, aslında haftalığıda hep kaçırdık, onuda alabilse idik.... :::
unutulan diğer konu ise bu 76xxx dönüşü sonrasında aylığıda okuduktan sonra, demiştikki aralık [B]82550(350)-860xx[/B] dır, bundan kellisi yöndür,....bu yavaş gelişir hızlı gelişir ama gelişir demiştik,....gelişiyor işte....
diğer vadede iki yere vardı bunlarda 81400 e, 80825 ti,...
[quote=nemaproblema;325401]bi de bana göre hareket etmeyin demez mi.lelele.lelele daha önce de 77bin demişti şimdi de nokta atışı mübarek.brv[/quote]
gerçekten hareket ten ziyade saptamalar ölçü alınmalı,....saptamalar oluyor ise, hareket izlenmeli, o da oluyorsa hareket edilmeli,...fikri zaten her yönüyle vermeye çalışıyorum,....süngerinden sabununa kadar,...:rolleyes:
[quote=indregandi;325404]araya zaman giriyor unutuluyor, bu defa çok tekrar yaptık unutulmasın diye, aslında haftalığıda hep kaçırdık, onuda alabilse idik.... :::
unutulan diğer konu ise bu 76xxx dönüşü sonrasında aylığıda okuduktan sonra, demiştikki aralık [B]82550(350)-860xx[/B] dır, bundan kellisi yöndür,....bu yavaş gelişir hızlı gelişir ama gelişir demiştik,....gelişiyor işte....
diğer vadede iki yere vardı bunlarda 81400 e, 80825 ti,...[/quote]
tünaydınlar..takibim yok malesef :(..ama aralık önemli en azından pozlar ve yön konusunda fikir veriyor..tebrikler..
[IMG]http://i55.tinypic.com/59x4dj.png[/IMG]