-
[quote=enorton;103746]Bundan 4-5 sene önce yazın memleketim Giresundayım. Arabayı parkettim annem babam pazara alışverişe gitti. arabada 4 yaşında küçük kardeşim ile 16 yaşında ortanca kardeşim var, ben de biraz etrafta dolaşayım dedim. Kadının biri geldi elindeki bebek arabasını zorla bizim arabayla kaldırımın arasından geçirmeye çalıştı. Ben olayı uzaktan izliyorum. Sonra kadın birden sert bir şekilde elindeki arabayı ittiriyor ve bizim ayna ters dönüyor. Kardeşim de biraz dikkatli olun diyor. Sen misin diyen. Oradan adamın biri fırladı geldi 30-35 yaşlarında. Kardesimin boğazını sıkarak dışarı çıkardı. Sonra 2-3 tane yumruk attı. Tabi ben Allah ne verdiyse koşup adama bir uçan tekme. Adamı altıma aldım, ne geldiyse vuruyorum. Karısı da bana vuruyor. Bu arada arabada bebeği de var tabi. Ben o arada bir de kadına çaktım. Sonra adamı öldürücem elimden kardeşim zor aldı. Ben biranda kendime geldim, adam kaçtı. Düşünsene karısını ve çocuğunu bırakıp kaçtı. Beni öldürseler yapmam heralde. Meğerse ilerde kadının ağabeyinin dukkanı varmış. Onu çağırmaya gitmiş eniştesini. Enişte geldi 2-3 tane de ona patlattım. Sonra polisler geldi. Bi de baktım ki meğer biz karakolun karşısındaymışız ve polisler en başından beri izliyormuş. Kadın şikayetçi oldu, ben de oldum. ben 1 gün, kardeşim de 3 günlük rapor aldık. Ama beklemediğimizbişey oldu; bize iftira attılar. Biz adamın karısına laf atmışız ve adam kendini savunayım derken hem de dayak yemiş. İnanın derdimizi anlatamadık. Adam bütün köyüne haber vermiş, hepsi oraya aktı. Kardeşimle ben polis kordonunda, sanki terörist ya da tecavuzcu gibi, halkın izdihamından korunarak zar zor adliyeye gittik. Savcı hemen küfür etmeye başladı bize, ulan utanmıyor musunuz falan. Biz tabi ısrarla olanları anlattık. Sonra serbest kaldık. Komiser dediki bi daha buraya gelmeyin, sizi çarşıda bıçaklarlar engel olamayız.
Bunu şunun için anlattım, olaylar dışarıdan göründüğü gibi olmayabilir. Bu olayı duyanlar şöyle diyecektir; "Ulan istanbulun zengin zübbeleri gelmiş, burada kadına laf atıp bi de kocasını dövdüler"...[/quote]
Süper açıklamışın.Saol.Ben öyle durumlarda haklı bile olsam sessiz kalmayı tercih ediyorum.hele kız arkadasım varsa yanımda..
Park halınde ki arabanın içinde çay içirken yanıma bi araba par ediyo.kadın arabanın kapsını acıyo acarken benım arabaya çarptırıyo.gozunun içine bakıyorum.bişey demıyorum.sonra ustunu basını duzeltıyo..bıddaha çarptırıyo.arbaya bınıyo .kapatmaya çalısırken bıdaha çarptırıyo.bişey demıyorum ama sinirden ölecem nerdeyse...inatla insanı tahrik ediyo..naparsın abi?
-
[QUOTE=7410;103748]Süper açıklamışın.Saol.Ben öyle durumlarda haklı bile olsam sessiz kalmayı tercih ediyorum.hele kız arkadasım varsa yanımda..
Park halınde ki arabanın içinde çay içirken yanıma bi araba par ediyo.kadın arabanın kapsını acıyo acarken benım arabaya çarptırıyo.gozunun içine bakıyorum.bişey demıyorum.sonra ustunu basını duzeltıyo..bıddaha çarptırıyo.arbaya bınıyo .kapatmaya çalısırken bıdaha çarptırıyo.bişey demıyorum ama sinirden ölecem nerdeyse...inatla insanı tahrik ediyo..naparsın abi?[/QUOTE]
Şunu öğrendim asla bir kadının içinde olduğu olaya bulaşmayacaksın, mutlaka sana haksız gözüyle bakılıyor...
-
[quote=enorton;103749]Şunu öğrendim asla bir kadının içinde olduğu olaya bulaşmayacaksın, mutlaka sana haksız gözüyle bakılıyor...[/quote]
kesinlikle..bide ciddi tartışmalarda cok konuşmıycan kız arkadasınla-karınla-:)o konusuyo konusuyo pili bitiyo soylıycek bişey bulamıyo..sen iki kelimeyle anlatıyosun derdini:)süper oluyo:)
-
hey hat bu ne..ben böyle mi bıraktım sizze heeeeee!!!!!!!!1
-
Buarada heran emanetine hıyanetlik edebilirim astatin, sistem AL verdi verecek...
-
endeks yorumu yokmu ustadlar
-
[quote=SaNCaKTaR;103753]endeks yorumu yokmu ustadlar[/quote]
sadece teknik dinamikleri ile bakarsan gümlme ihtimali daha yüksek..cuma en düşüğün altında saatlik kapanış aşağı ihtimalinin hala güçlü olduğunu söyler...her ne kadar şu an tepmiş olsa da..dünkü kapanışın üzerindeki saatlik kapanış ise düşüş senaryosunu bozar...s
-
5 dk long, 15 dk şort, saatlik şort, günlük long sinyalde...
-
Sazan düşüşe yeter der ve uzun pozisyon alır. Xu030 endeks (spot) 38.090'a geldiğinde boşatmak üzere.
-
[quote=sazan;103756]Sazan düşüşe yeter der ve uzun pozisyon alır. Xu030 endeks (spot) 38.090'a geldiğinde boşatmak üzere.[/quote]
Farklı saflardayız üüü:o
-
-
[QUOTE=enorton;103758]36275 long...[/QUOTE]
sistem buldun mu..yoksa bu eski sistem mi..