[quote=marakes;103449]berbat bi hafta baslangıcı..devamını merakla beklıyorum..[/quote]
Bu haftanın devamı 40 000 görülüyor gibi.
Printable View
[quote=marakes;103449]berbat bi hafta baslangıcı..devamını merakla beklıyorum..[/quote]
Bu haftanın devamı 40 000 görülüyor gibi.
[quote=enorton;103451]Abi Gökhan a ne bakıyosun sen, birazdan don gömlek short olur o :D[/quote]
Ne kadar öyle de olsam.Piyasanın artacağı gerçeğini short olmam değiştirmeyecek.Trende oturmak isteyenler vagondan düşmemek için long beklemeli.Akp davası bitince tek günde vermişlerdi.Konjonktür de uygundu.Şimdi ise henüz olumlu haber gelmedi major olarak.O yüzden o haber gelmeden anlaşılan düşürmeyecekler.Mayısa ayarlanıyor ortam sanki.
Bu arada dünkü MAÇ için yorum...
Son yıllarda, içine mafyanın, paranın ve şikenin girmiş olması ve paranın güç kavgasına dönüşmüş olması nedeniyle futbol dan iyice soğumuştum..Dün sahada insan dan ziyade orangutan'ların (her iki takım için de) dolaştığını gördüğüm için, futbolla ve GS taraftarlığı ile de alakamı kesmiş bulunuyorum.
VOB arası spot..yaw bu THY bu PETUN nasıl bu fiyatlarda duruyor yaw..GÖKHAN bi el atsana şu PETUN a
[quote=GOKHANFINDIK;103452]Bu haftanın devamı 40 000 görülüyor gibi.[/quote]
yok ben kendi adıma dedim..pıyasa ıyı
[QUOTE=Astatin;103454]Bu arada dünkü MAÇ için yorum...
Son yıllarda, içine mafyanın, paranın ve şikenin girmiş olması ve paranın güç kavgasına dönüşmüş olması nedeniyle futbol dan iyice soğumuştum..Dün sahada insan dan ziyade orangutan'ların (her iki takım için de) dolaştığını gördüğüm için, futbolla ve GS taraftarlığı ile de alakamı kesmiş bulunuyorum.[/QUOTE]
he bırak gs yi... :):)
5-15 dk sistemler satta, 60 flatte...görünen oki, 850 üzeri longlar, 275 aşağısında şortlar gol olur
600 den kısalara tak-viye :) 1/2 ağırlığa çıktık
[quote=Astatin;103459]600 den kısalara tak-viye :) 1/2 ağırlığa çıktık[/quote]
aynı yerden aynı ağırlıkla!:)))
şu piyasanın altındaki tuğlalardan birisini çekecek adam akıllı bi kurum yok mu yaw. zaten 1 tuğlayı çekseler yeter.:D
şşş, DSI, CITI.
sağ tarafta gölgeleri görünse realizasyon lafıyla ineceğimiz yer 35.500dür. :..:
[quote=Astatin;103458]5-15 dk sistemler satta, 60 flatte...görünen oki, 850 üzeri longlar, [B]275 aşağısında şortlar gol olur[/B][/quote]
şortlar gooool goool gol, şortlar gooool goool gol, :..:
kartal gooool goool gol gibi oldu kendimi inönü de hissettim :..:
ne de olsa karakartal taraftarıyız .brv
36525 kısa
Daha cuma eşitti bu vob spot ne oldu.Almaları lazım.Boğa mı oldum ne.Hadi beni de boğa yaptılar.Döktüler düşürürler alırlar paramı.500 puan farkla vob zor düşer.Bir kaç hisseye el ense çekmek lazım.Eee finans yatırım vobu alıp spotu satman lazım neden yapmıyorsun.Kafa ütülüyorsun hedge medge ayakların var.Birinin kafasına dank edecek birazdan.