-
[QUOTE=Cerphin;230408]eur/usd dip olşumunu tamamladı ve 1.38 yolculuğuna başladı gibi ne dersin cati?[/QUOTE]
dışardaydım az önce geldim.. Stoplanmışım.. 1.3502 den tekrar kısaldım..
zannetmiyorum.. ama emin de değilim.. dünkünün altına gelmezsek günlüklerde al sinyali oluşabilir..
1.3450 lere ordanda dünün altına gelmemiz gerek..
-
[QUOTE=Cerphin;230446]85.35 den oil de short pozisyon açtım.. artık tepki bitmiş olmalı.. bitmediyse de beni bitirir artık:)[/QUOTE]
gece 23:00 de ham petrol ve benzin stok verisi var..
-
mordakım burdan bakıyrum verilere
[url]http://www.ecoyatirim.com.tr/piyasalar/m_piy_ekonomiktakvim.php[/url]
-
[QUOTE=catedral;230568]mordakım burdan bakıyrum verilere
[url]http://www.ecoyatirim.com.tr/piyasalar/m_piy_ekonomiktakvim.php[/url][/QUOTE]
thanks caticim...
-
[QUOTE=Cerphin;230446]85.35 den oil de short pozisyon açtım.. artık tepki bitmiş olmalı.. bitmediyse de beni bitirir artık:)[/QUOTE]
oil 84.60 dan kapatıldı.. +75 pip.. seni seviyorum oil..:::
-
oil hergün dow açılacağına yakın 40-50 pip veriyor.. ben başka hiçbir şeye bakmayayım bari:)
sabahtan akşama kadar pc başını beklemeye de gerek yok hem.. saat 15-18 arası pc başında olmak yetiyor..:D
-
Metatrader için al-sat sinyali veren bir indicator.. repaint yapmıyor..
sinyal vereceği zaman blip blip diye çok da güzel ses çıkartıyor..:::
download linki:[URL=http://www.4shared.com/file/c5yql4Y-/RK_MindHero.html]RK_MindHero.mq4[/URL]
-
1.3442 den eur/usd de long pozisyon aldım.. stop 1.3410..
1.3460 yukarı geçilirse süper olacak, geçilemezse büyük ihtimal ben stop olacağım..:)))
-
bu arada oil de 85.20 den tekrar short pozisyon aldım.. bu sefer hedefim daha büyük.. hedef büyük olunca stop da 100 pip..:D uzun zamandan sonra geceye de pozisyonda gireceğim oil de..
-
[quote=Cerphin;230696]bu arada oil de 85.20 den tekrar short pozisyon aldım.. bu sefer hedefim daha büyük.. hedef büyük olunca stop da 100 pip..:D uzun zamandan sonra geceye de pozisyonda gireceğim oil de..[/quote]
Benim platformda oil yok, matriksten takip ediyorum. 40-50 piplik barlar gerçekten oluyor mu? Oluyorsa buna kalp dayanmaz.:eek:
-
[QUOTE=bien;230697]Benim platformda oil yok, matriksten takip ediyorum. 40-50 piplik barlar gerçekten oluyor mu? Oluyorsa buna kalp dayanmaz.:eek:[/QUOTE]
hem de çok fazla oluyor.. az önce 85 den 84.70 e kadar tek bir 5 dk.lık barda indi.. ama oil de hareketleri önceden sezebiliyorsun.. yada ben sezebiliyorum bilmiyorum.. paritelerden daha iyi kazanıyorum onda..
gerçi birçok paritede veri yada haber anlarında 1 dk.lık barda bile 40-50 pip attıkları oluyor..:::
-
[quote=Cerphin;230699]hem de çok fazla oluyor.. az önce 85 den 84.70 e kadar tek bir 5 dk.lık barda indi.. ama oil de hareketleri önceden sezebiliyorsun.. yada ben sezebiliyorum bilmiyorum.. paritelerden daha iyi kazanıyorum onda..
gerçi birçok paritede veri yada haber anlarında 1 dk.lık barda bile 40-50 pip attıkları oluyor..:::[/quote]
5 dk grafiğe baktım, saat 11:00 den beri 4 defa uzun bar olmuş. Sonraki barda düştüğü yere çıkıp trendine devam etmiş. Bu arada epeyce insan stoplamıştır. Diğer paritelerde veri anında olabiliyor ama bu kadar sık olmuyor. Tabii önemli olan para kazanabilmek. Bir pariteye uyum sağlayınca ona devam etmek lazım.