[url=https://hizliresim.com/MdDr7N][img]https://i.hizliresim.com/MdDr7N.png[/img][/url]
sistemde bir sıkıntı varmı yok, görevini yapıyor,..
Printable View
[url=https://hizliresim.com/MdDr7N][img]https://i.hizliresim.com/MdDr7N.png[/img][/url]
sistemde bir sıkıntı varmı yok, görevini yapıyor,..
ben bunları benim simuller sayesinde hep görüyorum,..hatta keyfim olduğu zamanlar önden de yazıyorum,
saat saat,
keşke görmesem de huzur içinde olsam,...
ben şe[B]rr[/B]o diyorum ya,
karesi, küpü az gelir,..
[QUOTE=TIFIL;528570]
grafikteki göstergeyi yeni buldum, güzel görünüyor, izlemedeyim. Bence..[/QUOTE]
[COLOR="Plum"][B]BORSA'DA KENDİ SESİNİZİ DİNLEMELİSİN...
BUNU BAŞARANLAR VE BUNA İNANANLAR DAİMA KAZANACAKTIR...[/B][/COLOR]
Yeni okudum senin iletinin üzerine iyi gider diye paylaşayım dedim
[QUOTE=citiwan;528574][COLOR="Plum"][B]BORSA'DA KENDİ SESİNİZİ DİNLEMELİSİN...
BUNU BAŞARANLAR VE BUNA İNANANLAR DAİMA KAZANACAKTIR...[/B][/COLOR]
Yeni okudum senin iletinin üzerine iyi gider diye paylaşayım dedim[/QUOTE]
benim hatam yazmak, yazmayı keser kendimle başbaşa kalırsam forum morum korum dersem kazanırım,...
o zamn hemen iş değişiyor,...
ama yazarsan yazdığın hemen [B]türbeye[/B] dönüşüyor,...zannedersin kutsal,..biraz da bilgin varsa sanırsın dünya piyasalarını sen yapıyorsun,...
[QUOTE=indregandi;528575]benim hatam yazmak, yazmayı keser kendimle başbaşa kalırsam forum morum korum dersem kazanırım,...
o zamn hemen iş değişiyor,...
ama yazarsan yazdığın hemen [B]türbeye[/B] dönüşüyor,...zannedersin kutsal,..biraz da bilgin varsa sanırsın dünya piyasalarını sen yapıyorsun,...[/QUOTE]
Ya hiç sorma !
lütfen üzerine alınma İki gündür gönül verdiğim FORUM yurt dışı kaynaklı bir şikayetten dolayı sörvordan kapatıldı ben eftikliyorum ya get işte işine baksana kaşıntı mı yapıyor para kazanmana bak
Bizim köyde büyüklerimizin bir sözü var Köpek bok yemekten vazgeçmez miş diye söyler ya kendimi aynen o rada hissediyorum vallahi ...
ALBAYRAK:UFUKTA GÖRÜNEN BİR ERKEN SEÇİM YOK-A AHABER
bak bu haber öylesine saçmaki sıralı hepsi yapıyor,...afrine girdikten sonra peşinden membiç dedikten sonra, uyuyan bir muhalefet 7/24 olduktan sonra erken seçim yapabilirmisin,..
yapsaydın şayet,..erken seçim yapıp sonra oradan aldığın güçle afrine yada membiçe girerdin,
dediğim üzere cahil dövmeye devam
[QUOTE=citiwan;528576]Ya hiç sorma !
lütfen üzerine alınma İki gündür gönül verdiğim FORUM yurt dışı kaynaklı bir şikayetten dolayı sörvordan kapatıldı ben eftikliyorum ya get işte işine baksana kaşıntı mı yapıyor para kazanmana bak
Bizim köyde büyüklerimizin bir sözü var Köpek bok yemekten vazgeçmez miş diye söyler ya kendimi aynen o rada hissediyorum vallahi ...[/QUOTE]
senin o işini anlamış değilim,..foruma niye gönül veriyorsun,..bak beni o kadar zorladın,...
oranın dokusu bana müsait değil öyle hissettim nedense,...öyle algıladım ki bunda senin de katkın büyük ha,..
düşün bir beni oraya çağırıyorsun senin yüzünden gelemiyorum,..:)
böyle vıruslu yerlerde sürünüp gidiyoruz
[QUOTE=indregandi;528578]senin o işini anlamış değilim,..
foruma niye gönül veriyorsun,..bak beni o kadar zorladın,...
oranın dokusu bana müsait değil öyle hissettim nedense,... öyle algıladım ki bunda [COLOR="DarkOrange"][B]senin de katkın büyük ha[/B][/COLOR],
düşün bir beni oraya çağırıyorsun senin yüzünden gelemiyorum,..:)
[COLOR="Red"][B]böyle vıruslu yerlerde sürünüp gidiyoruz[/B][/COLOR][/QUOTE]
Amacım 30 senelik borsa hayatımın içinde insanlardan öğrenip yeni nesile aktarma kısmı bizlerin omuzlarında değil mi ?
Bakın inanırsınız inanmazsınız bilemem
atalarımızın şifa bulma adına doğadaki bitkilerden yapılan ilaçları çok önemsiyor ve şifa bulunduğuna inanalardanım yeni nesil bu bilgileri aktaracak şahıslar olmadığın dan maalesef bu durumdan haberi olmayacak borsada da aynısı bence.
[QUOTE=citiwan;528579]Amacım 30 senelik borsa hayatımın içinde insanlardan öğrenip yeni nesile aktarma kısmı bizlerin omuzlarında değil mi ?
Bakın inanırsınız inanmazsınız bilemem
atalarımızın şifa bulma adına doğadaki bitkilerden yapılan ilaçları çok önemsiyor ve şifa bulunduğuna inanalardanım yeni nesil bu bilgileri aktaracak şahıslar olmadığın dan maalesef bu durumdan haberi olmayacak borsada da aynısı bence.[/QUOTE]
öğrenmek yok burada,
3 tane boru var, her defasında içinde bilye li olanın bulunması isteniyor,..
H, C, L
''1'' olamazsın sadece ''1'' e yaklaşırsın ki bunların en iyilerinden biri bence sayın larossiandır,..
HEM İYİDİR HEM DİSİPLİNLİDİR,..
ortalama iyi bir sistem,...gerisi disiplin,
disiplin yoksa kazanamazsın,..
sistem derken illa makanik olması şart değil,..
işte benim zaman analizde bir sistem,..
sistem ve disiplin,...
öğrenmek diye bir şey yok,..
yolda yürümüyormusun yürüyorsun, öğrendinmi hayır,...
öğrendiğini hatırlayabiliyormusun hayır,..yürümek için bir kurs mu aldın hayır,
yürüyorsun,
burada da paran var, gerisi pazarlama ve alışkanlık,..
şu demek adam bilsede bilmesede alışkanlığı varsa o parayı buraya gömecek,...
bilmek istemiyor, oynamak istiyor,..
hepsi o
diyor ya dağ filminde öööööllllllldüüüüüüüüüünnnnn sen, sen öldün,..
oynamak istiyor,..gerisi pazarlama,..
sistem işi bu pazarlama araçlarından sadece birisi,...
oynamak istedin, kaybettin, kaybettin, kaybettin,..
dedilerki sana sistem var,..
bir deneyeyim dedin,
denedin denedin denedin
anlatabiliyomuyum,...
1 likte denedin, 5 lik te denedin, günlükte denedin,..girdin içine kurcaladın,
öldüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnn sen,
sen öldün
[COLOR="Red"]BİST'e Yabancı, tünelin ucunu görmüş olmalı mı ki ?. [/COLOR]
[COLOR="Green"][B]ABD'de işlem gören Türkiye hisse senedi exchange traded fonuna (ETF) dört ayın en güçlü girişi gerçekleşti.[/B][/COLOR]
Yatırımcılar, New York'ta işlem gören iShares MSCI Turkey ETF'sine Çarşamba günü 4.4 milyon dolar ile 10 Ekim'den beri en güçlü girişi yaptı.
Yatırımcılar, aynı zamanda 5 Şıbat'tan beri fona ilk sermaye girişini gerçekleştirmiş oldu.
ETF, Çarşamba günkü işlemlerde yüzde 2.1 yükseldi.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadeniz
bimiyorsan yönünü beklersin,...bu bekleme esnasına portföyün dayanabilmeli,..
yoksa tam sen su içmeye giderken o esnada otobüs geçer,.....
sen su içersin ama otobüse binemezsin,
ne oldu,
öldün sen,...
çünkü eski kayıpların asla yerine gelmez,
neden
kaldıraç var çünkü,
galdıraçlı gaybetmişsin