-
bakın şu anda her yerde 30 luk için short sinyal var ama gerçekleşmeye bir türlü yanaşmıyor,
böyle tutuyor tutuyor verdiğinde zaten onuda tek konduruyor toparlıyor,
tek kondurma iş yaklaşık iki senedir,...
sahte tepe yaklaşık iki senedir
sahte dip yaklaşık iki senedir,...
aşırıya kaçarak alma yaklaşık iki senedir,...
short yok tek konduruş var, yaklaşık iki senedir,..
shorta tek kondurduğunda ertesi bara veya günlükse ertesi güne sayısız tekrar longa ters yapabilir,...ind ler bunu anlayamaz,..taki çukurdan çıkana kadar, o zamanda iş işten geçer,..
sayısız kez yaptılar ben bir çoğunu zaman zaman örnekledim
-
[QUOTE=citiwan;528558]Hocam ALAN SATAN takaslarda bir kaç kelam etmemde izin var mı?
Ben im şu aralar varantta işlem yapıyorum yalnız 1000 tl kadar parayla takas konusu minik yatırımcıyım diyorum ama şu ana kadar 6 aracı kurumda hesabım var siz düşünün gerisini milyon dolar işlem yapan şahısların kaç kurumla çalıştığını tahmin edermiyiz ?
[COLOR="Red"][B]
Viop Şubat & Nisan 2018 Vade // 21 Şubat 2018 [/B][/COLOR]
Her halukar da vurgunu vuran sahtekar kurumlar virman yapıyorlar bir gün birisi almış gibi yapıyor ertesi gün diğeri sat yaparak arada ky ler eziliyor..
Filler tepiniyor olan çimenlere olmuyor mu ?
ezilmiş tekrardan ekilmesi gerek her halde ..[/QUOTE]
citi bu hali hoş değil,...bakın ben durduk yere devletten dahi şüphe eder oldum,..
eskiden zaten bu bahsettiğin çirkefle başa çıkmakta zorlanıyorduk,...
devlet + çirkefe ne yapabiliriz,...
hangi devlet short piyasayı ister ve buna izin verir,..hele önünde kendine çok önemli gördüğü seçimleri varsa,..
devletler siyaseten hep long ister,..hep long akım dürterler,...popülizm den çok hoşlanırlar
-
[QUOTE=indregandi;528560] eskiden bu çirkefle başa zor çıkıyorduk,...
devlet + çirkefe ne yapabiliriz,...
hangi devlet short piyasa ister ve buna izin verir,..
devletler siyaseten hep long ister,..hep long akım dürterler,...popülizm den çok hoşlanırlar[/QUOTE]
Hocam bu çirkefle siz öyle baş edersiniz ki başta ben bizler mi sizin pisikolojinizi bozuyoruz ?
-
[QUOTE=citiwan;528561]Hocam bu çirkefle siz öyle baş edersiniz ki başta ben bizler mi sizin pisikolojinizi bozuyoruz ?[/QUOTE]
yok ya citi sen nasıl bozacaksın ki anlayamadım,..bana karşı duruşlarında bir ölçün var hep,..
harbiden bu yazdıklarımı ben bayadır hissediyorum,..
şimdi 10 haftaya da girdik aratık sonuç istiyorum,..
belkide bunun baskısını hissediyorum,..
bilmiyorum citi,..
karar sizin
ya ben anormal düşünüyorum,
ya bunlar anormaller,..
normal düşünebilmem için şöle 20 li yaşlarda borsanın tokadını yememiş ama gözümü yatırıma açtığımda para kazanma isteği beni ilklerde dürttüğünde böyle bir kesite ve zamana denk geliyorum,...ba ba işe bağ sen
düşünün bir, aslında ne alsanız kazanacaksınız ama siz kendinizin kazandığını düşünüyorsunuz,...
hahhahhahahha
böyle bir kişi olmam gerekir,..:..:
-
Bence Trend şimdilik yukarıya doğru, 143.000 - 143.750 aralığında yataylaşma var aştığında sınırlar riskli olacaktır yapacak bişi yok RİSK alacağız.
Savaşmak gerekiyor Düşünce al, yükselince sat yaparak .
[url=https://hizliresim.com/76D4Ql][img]https://i.hizliresim.com/76D4Ql.png[/img][/url]
-
citi ben bu adamlara muhalefetten yoruldum,..
148009 (+) dahil erdiğim 3 hedefimin 3 ünüde gördüler,
bana göre arada bir short py gelişmeden olmadan 148009 (+) üsütndeki hedefe gitmemeli,..
çok yazdık hakkı 3
zamanı bekledim zamanda geldi içindeyiz artık,
artık kazanç istiyorum,..
yerçekimi başlasın istiyorum,..
çok mu şey istiyorumki,
aslında paramı geri istiyorum,..
-
tam kahvaltım bitti sistemde satmış,...verdiğim simuleyi inceleyelim, verdiğim değere dikkat edelim
-
dün sp ters yüzüne göre buralar hep olması görmesi gereken yerler,..hatta gayet sağlılklı yerler,
sağlıksız yer için değer altında H OLARAK KALMAMIZ GEREKİYOR,...sistem mütemadiyen sat devem etmesi gerekiyor,...
141400 seviyesinin yeniden destek te aşağı yönlü kırılması gerekiyor
-
Piyasa ile mücadele etmenin yolu iyi bir sistem ve duygusuz yatırımcı olunmalı. Sisteme inanıyorsanız kendiniz uymakta zorlanıyor iseniz işi oturmak olan birisi takip etsin daha iyi, ya da robota bağlayıp gideceksiniz. Bence..
-
ALMANYA /MERKEL : BU YIL VE GELECEK YIL AVRUPA EKONOMİLERİ İÇİN POZİTİF
bakın bu zihniyet,..dünyada ne solunacak hava, ne temiz deniz, ne de,.....
sıkıştıklarında para basıyorlar, bastıkları paraya büyüme elde ediyorlar,...
eğer önleri siyaseten tıkalı değilse para basarlar, tıkalıysa kriz yaratırlar,..
mesela şu anda suriyede işleri tıkırında gidiyor, türkiyeyle ilişkileri hiç bu kadar iyi olmamıştı,..
o nedenle ne yaptılar
önden abd para arzını çaoğalttı, ..sonradan bunlar AB aynı işi yaptılar,..
biz bunu şu şekil yazdık,..
abd bastı
ab basacak/ bastı
emr basacak,..kurtuluş yok,...kaçış yok
umalımki ülkemiz az hasar ve tahribatla tekrar eski sağlıklı günlerine dönebilsin
-
[url=https://hizliresim.com/6JN0d7][img]https://i.hizliresim.com/6JN0d7.png[/img][/url]
grafikteki göstergeyi yeni buldum, güzel görünüyor, izlemedeyim. Bence..
-
[QUOTE=TIFIL;528568]Piyasa ile mücadele etmenin yolu iyi bir sistem ve duygusuz yatırımcı olunmalı. Sisteme inanıyorsanız kendiniz uymakta zorlanıyor iseniz işi oturmak olan birisi takip etsin daha iyi, ya da robota bağlayıp gideceksiniz. Bence..[/QUOTE]
tıfıl dünden hiç ders almadın mı bunu söylerken, o kadar kolay değil o iş,...:D
sadece disiplin olacak, dünkü hareket olsa dahi disiplinle dön baba döneceksin,..
ben sistem olarak burada verdim nitekim, stobu ve allarını,..
tıfıl sıkıntı şurada,
eskiden bu adamlar,...
boşluklu açarlardı şimdi bir tarafa long tarafa bunu yapmıyorlar,..bilerek yapmıyorlar,...
önceki gün dip kapadı,..dün longa yukarı boşluk açtı ve hızla tırmandı.. gün boyu üstüne de devam etti,..gece sp ye göre bu gün bu defa aşağı boşluk açmaları lazım,..
ama ne gezer ne oluyor düşün diye yalvarıyoruz