Esasli bir yon hareketinin baslangicinda olan hareketlere benziyor
Printable View
Esasli bir yon hareketinin baslangicinda olan hareketlere benziyor
5 dk da 500 puan zıpladı tam...vay şerefsizler vay...
noooldu yaww.niye tepti bu..yoksa HACIEX piramit şort mu yaptı..üww
yine bir yeni moda VOB klasiği... alınmayan karlar puffff buhar olup uçar gider
[QUOTE=Kanaatkar;335383]Esasli bir yon hareketinin baslangicinda olan hareketlere benziyor[/QUOTE]
aynen öyle abi .. müthiş enerji birikt i grafta ....
nooldu le kayahan geldi de ben mi kaçırdım :..:
Ahanda kanalizasyon oldu.... En azından şu üst bandı bir ziyaret eder herhalde... :)))
[quote=selçuklu;335370]graşka için çok munasip bi gün bence ... %5 düşer thminim ... düşmeyebilirde ama .. tahminim .. düşecek ..:o[/quote]
selçuklu patron Yanlış tahmin bence :(
[quote=Strategist;335402]Ahanda kanalizasyon oldu.... En azından şu üst bandı bir ziyaret eder herhalde... :)))[/quote]
geç kaldın sabah gönderdim ya ben bunu hemde mega indik ve sistemli olarak :..::..::..: bu arada sistem long diyi son saniyelerde
Kaya patron 15dk'lıkdaki o müthiş PUPU'yu yakaladın di mi... :)))
AHADA SON HALİ STROPATRON UYDUNMU DERSEN IIIII UYMAM ŞİMDİLİK
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/16/1767.jpg[/img][/url]
[quote=strategist;335405]kaya patron 15dk'lıkdaki o müthiş pupu'yu yakaladın di mi... :)))[/quote]
pupu yokki zaten uyumlu gidiyordu fiyat ve indik dipleri yukarı trend için 15 likde
[QUOTE=a.kaya;335403]selçuklu patron Yanlış tahmin bence :([/QUOTE]
evet abi ... bi tahmin .. bu kadar yanlış olabilir 5-10 dk da ..zıpladı ... :mad::mad:
[quote=a.kaya;335407]pupu yokki zaten uyumlu gidiyordu fiyat ve indik dipleri yukarı trend için 15 likde[/quote]
Senin Megaİndik biraz geç kalıyo patron... Benim Dandikİndik dünkü NUNU'yu da bugünkü PUPU'yu da verdi... :..:
Sanırsam pişman olcam uymamakla :..: Sazan hocamın dediğine örnek görmek isteyenler için benim yazdıklarımı okusunlar
garan hisse kodu bir bankanın mı yoksa bizim köşedeki bakkalın mı tartışılır konu.
10 kademe ver, 13 kademe geri al...
1 saatte. :)
dayanamadım gene 900 den longladım .dng 750 sistem dedi dinlemedik gene
Böyle piyasaya sistem na'apsın.. Sistem saatlikde uçanı kaçanı yakalıyo ama karı cebe indiremeden piyasa aniden döndüğü için karı bırak zararla kapatıyo.. Sabır mı kalır adamda taş olsa çatlar... :)))
[quote=unlimitted;335400]nooldu le kayahan geldi de ben mi kaçırdım :..:[/quote]
Aste şortları piramitlemeye başlamış, un lee.
Az önce VHA (Voporsa Haber Acansı) haber geçti..
[quote=unlimitted;335415]garan hisse kodu bir bankanın mı yoksa bizim köşedeki bakkalın mı tartışılır konu.
10 kademe ver, 13 kademe geri al...
1 saatte. :)[/quote]
Kapanışa Son 1dk kala işlemlerini takip etmeyin mi??:eek:
rastgele patronlar..
dow un graşması için çok müsait bir gün..
future lar ciddi + da,gün boyu böyle giderse akşam kapanış aksi yönde oluyor genelde..
bugün çok histemli gördüm kendimi :)
[quote=excali;335427]Kapanışa Son 1dk kala işlemlerini takip etmeyin mi??:eek:[/quote]
kapanış işlemleri normaldir. ertesi gün gap'ine oynayacak çok adam vardır. her bankada, her hissede olabilir o.
ama gün içinde piyasa değeri 20 milyar dolar olan bi bankanın kademelerinin bu kadar oynaması hakkaten ilginç...
brezilyada durum nasıl acep
[quote=The Tatar;335429]rasgele patronlar..[/quote]
Haklısın patron rasgele trade etseydik bundan çok farklı bir sonuç olmazdı herhalde... :..:
makasa takmayayım dıyorum da, her alışta +300 makasla alıp satısta sıfır ya da eksi makasla satıyorum. acaba daha once arada sırada da olsa nasıl kazanıyormusum cozemedım gıttı...
[quote=Astatin;335389]noooldu yaww.niye tepti bu..yoksa HACIEX piramit şort mu yaptı..üww[/quote]
[quote=excali;335423]Aste şortları piramitlemeye başlamış, un lee.
Az önce VHA (Voporsa Haber Acansı) haber geçti..[/quote]
Geyikte tekrardan-kopyadan hiç hazzetmem:mad::mad::mad:
dişlerini fırçalamamışsın dün akişam...dng.dng.dng
çekirdek va mı:..:
[quote=eloy;335434]makasa takmayayım dıyorum da, her alışta +300 makasla alıp satısta sıfır ya da eksi makasla satıyorum. acaba daha once arada sırada da olsa nasıl kazanıyormusum cozemedım gıttı...[/quote]
deloyloy deloyloy....78800 ü beklerken
[quote=unlimitted;335432]kapanış işlemleri normaldir. ertesi gün gap'ine oynayacak çok adam vardır. her bankada, her hissede olabilir o.
ama gün içinde piyasa değeri 20 milyar dolar olan bi bankanın kademelerinin bu kadar oynaması hakkaten ilginç...
[B]brezilyada durum nasıl acep[/B][/quote]
Senin bilatformdan gözükmeyi mi? ;)
[QUOTE=Astatin;335436]deloyloy deloyloy....78800 ü beklerken[/QUOTE]
deloyloy deloyloy....68800 ü beklerken
[quote=Astatin;335435]Geyikte tekrardan-kopyadan hiç hazzetmem:mad::mad::mad:
dişlerini fırçalamamışsın dün akişam...dng.dng.dng
çekirdek va mı:..:[/quote]
Aste, senin[B] "tekrar tekrar şort olduğunu"[/B] görmek istiyorum..:..::..:
Caponu var..
Aste, seni berbere götürelim topikçenek..:..:
alçalan tepeler ..
[IMG]http://img403.imageshack.us/img403/3561/adszfx.png[/IMG]
[quote=excali;335438]Senin bilatformdan gözükmeyi mi? ;)[/quote]
hayır tabii ki...brezilya borsasının derinlikli platformunu kim kaybetmiş de ben bulacam :..:
[quote=unlimitted;335445]hayır tabii ki...brezilya borsasının derinlikli platformunu kim kaybetmiş de ben bulacam :..:[/quote]
Tatilde Brezilya'ya uğramadın mıydı??üüü
yahu arkadaşlar vd sonu gelmiş gene bu yataylığın sebebi bu sanırım :o
[quote=a.kaya;335449]yahu arkadaşlar vd sonu gelmiş gene bu yataylığın sebebi bu sanırım :o[/quote]
Trend değişimi??:confused:
[quote=excali;335440]Aste, senin[B] "tekrar tekrar şort olduğunu"[/B] görmek istiyorum..:..::..:
Caponu var..
Aste, seni berbere götürelim topikçenek..:..:[/quote]
senin için orda burda az önce pankadan gredi çekip şort açtı diyolar..ekistra piramitli..eyle beyle değil ben diyeyim keops sen de kefren:D
[quote=selçuklu;335444]alçalan tepeler ..
[IMG]http://img403.imageshack.us/img403/3561/adszfx.png[/IMG][/quote]
patron genişleyen 3 gen yokmu orda...:o
[quote=Astatin;335455]senin için orda burda az önce pankadan gredi çekip şort açtı diyolar..ekistra piramitli..eyle beyle değil ben diyeyim keops sen de kefren:D[/quote]
Kleopatra da beni görebilecek mi??:::.heyk.heyk
[quote=excali;335457]Kleopatra da beni görebilecek mi??:::[/quote]
ne kadar gredi çektiğine bağlı ve ne kadarının elinde kaldığına.dng
[quote=a.kaya;335449]yahu arkadaşlar vd sonu gelmiş gene bu yataylığın sebebi bu sanırım :o[/quote]
way way way.. 5-15 dakikalık graflarla işlem yapan biri için, vadesonuna daha 12 gün varken, vade sonu gelmiş demek biraz abartılı bir davranış şekli olmuyor mu:mad: Kaslı olduğunuz kadar küstahsınız da:mad:
::::::::::::::::::::::::