[quote=excali;390649]Estetük,
tablonu kim çizdi??:..:[/quote]
cicişler:D
Printable View
[quote=excali;390649]Estetük,
tablonu kim çizdi??:..:[/quote]
cicişler:D
Bir kıpırtı, bir heyecan...
[img]http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2009/09/funny-pictures-cat-will-have-rude-awakening.jpg[/img]
gorrektiv bence...gaçınılmaz..by astatin
[quote=Astatin;390675]gorrektiv bence...gaçınılmaz..by astatin[/quote]
Kimi korrekt edecek, estetük??
valla yamuk ne varsa onu::ehuhe...formorinfo riför tudı sazangral dopik
[quote=Astatin;390679]valla yamuk ne varsa onu::ehuhe...formorinfo riför tudı sazangral dopik[/quote]
forlesinfo riför tudı vol:p
[quote=Astatin;390680]forlesinfo riför tudı vol:p[/quote]
viç vol??
[quote=excali;390682]viç vol??[/quote]
vol indı hol...duvar la işte...fark etmez.kom
[quote=Astatin;390683]vol indı hol...duvar la işte...fark etmez.kom[/quote]
Bakarım duvarına...:p
[quote=excali;390685]Bakarım duvarına...:p[/quote]
mayvol demedim vol dedim... no indikeyşın ebaut poseşın....dng
geyik yapma ayrıca.kom
piyasayı elleyen, gizli elin hiç böylesini de görmediyydimm...elleye elleye piyasa yalama oldu....brv.brv:::::::..::..::mad::mad:
[quote=obsidyen;390689]piyasayı elleyen, gizli elin hiç böylesini de görmediyydimm...elleye elleye piyasa yalama oldu....brv.brv:::::::..::..::mad::mad:[/quote]
yannız opsivan....bence aşk her mevsim güzel...
[quote=Astatin;390690]yannız opsivan....bence aşk her mevsim güzel...[/quote]
nisanda daha romantik oliyiii...ahmak ahmak ıslaniysin hem...iyi oliyi..:..:
[quote=obsidyen;390695]nisanda daha romantik oliyiii...ahmak ahmak ıslaniysin hem...iyi oliyi..:..:[/quote]
sence gorrektiv mi peki? yok yok aşkı sormuyorum, vob daki yükselişi soruyorum:p
[quote=obsidyen;390695]nisanda daha romantik oliyiii...ahmak ahmak ıslaniysin hem...iyi oliyi..:..:[/quote]
Klavyeyi yaptırdın mı, abzürdyen patron? Dün sadece mouse'la teşekkür butonuna basabiliyodun??
Vop Saat 4'den beri 400-600 arası gidip geliyo. böyk..
ula göstergeler cirim cirim cırlayi...şincik bu ele ne vermeli....:::
a-dondurma
b-bir adet gül
c-bu eli öpmeli
d-boru
e-hep biri
:..::..::..:
makenada bi ağırlık var amma anniyamadım...
[quote=obsidyen;390700]ula göstergeler cirim cirim cırlayi...şincik bu ele ne vermeli....:::
a-dondurma
b-bir adet gül
c-bu eli öpmeli
d-boru
e-hep biri
:..::..::..:[/quote]
" f) şortu verdim "şıkkını sen mi işaretledin patron?
[quote=Astatin;390697]sence gorrektiv mi peki? yok yok aşkı sormuyorum, vob daki yükselişi soruyorum:p[/quote]
bence corr...patron daha öncede yazmıştım...ama..gizli el bu bişe diyemezsin...;)
[quote=obsidyen;390701]makenada bi ağırlık var amma anniyamadım...[/quote]
bende de bi ağırlık vardı annayamadığım... sonra baktım ceketimin cebinde Xperia S varmış o ağırlık yapıyomuş...:p ne kadar dalgınım dedim kendi kendime...sonra, layn nasıl olur xperia S daha çıkmadı ki dedim... vay be dedim baya baya baya bir dalgınmışım...:D
[quote=obsidyen;390703]bence corr...patron daha öncede yazmıştım...ama..gizli el bu bişe diyemezsin...;)[/quote]
Opsi Van Kenobi,
Gizli olan el ise sorun yok da, ya başka bir şeyse:p
[quote=Astatin;390704]bende de bi ağırlık vardı annayamadığım... sonra baktım ceketimin cebinde Xperia S varmış o ağırlık yapıyomuş...:p ne kadar dalgınım dedim kendi kendime...sonra, layn nasıl olur xperia S daha çıkmadı ki dedim... vay be dedim baya baya baya bir dalgınmışım...:D[/quote]
Estetük,
Sen yazar olsan, 2 saatte 12 ciltlik roman yazarsın gibime geliyor....dng
[quote=excali;390706]Estetük,
Sen yazar olsan, 2 saatte 12 ciltlik roman yazarsın gibime geliyor....dng[/quote]
zihnim yazar ama parmaklar yetişemiiii:D xperia S'de "zihinden yaz" uygulaması da olacaymış, onu bekliyorum:..: günsonunda Xperia S ile ilgili bütün mesajlarımı Sony TR ve JP'ye gönderiyorum, reklam ispatı deyu..sonra diyeceğimki nerde bu reklamın promosyonu...beleş bir Xperia S göndermezlerse aybederler.... XPERIA S.... borı deıl... XPERIA S.. gral tilifon...:D
[quote=Astatin;390705]Opsi Van Kenobi,
Gizli olan el ise sorun yok da, ya başka bir şeyse:p[/quote]
işte o zaman fena patron...:..::..: ilk anladığında arkana bilem bakma turbo ları aç doğruu mağaraya....dng
YAnnız madem konusunu açtın sana diyeyim hacıex... bu roman masal olayı ile ilgili mikemmel bir tüketici elektroniği gategorisinde bir cihaz tasarladım... fekat Türkiye'de üretebilecek firma yok..Çinlilere versen, spektleri posta kutusuna koymadan 5 kopyasını çıkarır lebronlar...aah ahhh.. duruyo milyonlar
[quote=Astatin;390707]zihnim yazar ama parmaklar yetişemiiii:D xperia S'de "zihinden yaz" uygulaması da olacaymış, onu bekliyorum:..: günsonunda Xperia S ile ilgili bütün mesajlarımı Sony TR ve JP'ye gönderiyorum, reklam ispatı deyu..sonra diyeceğimki nerde bu reklamın promosyonu...beleş bir Xperia S göndermezlerse aybederler.... XPERIA S.... borı deıl... XPERIA S.. gral tilifon...:D[/quote]
piyasa tahmini de yapayi mi....kom
way**..seans bitmiş..ben de dow düşüyo bize niye vermiolar deyorum...uw
[B][U][SIZE=5][COLOR=sienna]iyi akşamlar...+.+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5][COLOR=#a0522d][img]http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2010/06/funny-pictures-cat-has-an-iphone.jpg[/img][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote=obsidyen;390712]piyasa tahmini de yapayi mi....kom[/quote]
ivit.. "İşkembe Uygulaması" var:D 0 gelirse şort 1 gelirse long açıyorsun:p
[quote=Astatin;390711]YAnnız madem konusunu açtın sana diyeyim hacıex... bu roman masal olayı ile ilgili mikemmel bir tüketici elektroniği gategorisinde bir cihaz tasarladım... fekat Türkiye'de üretebilecek firma yok..Çinlilere versen, spektleri posta kutusuna koymadan 5 kopyasını çıkarır lebronlar...aah ahhh.. duruyo milyonlar[/quote]
Caponlar, veya alomanları dene...
[quote=Astatin;390716]ivit.. "İşkembe Uygulaması" var:D 0 gelirse şort 1 gelirse long açıyorsun:p[/quote]
Kelle paça??;)
[quote=gatsby;390596] bu piyasada hangi indikler daha güvenli, hangilerini incelememizi tavsiye edersiniz?
[/quote]
Bu indikatör meselesi çok enteresan bir konu, aynı grafiği aynı indikatörle 10 kişiye baktırsan eminim en az 5 farklı cevap alırsın. Benim beğendiğim bir indikatör var örneğin, bir kaç sene önce Saraylı'da bu indikatör ile sistem yapmıştı. Matriksin standart bir indikatörü, önemli olan nasıl kullanacağını bilmek. Linkte bu indikatörü anlatan bir pdf var. Yazarın sitesinde değişik örneklerde bulunuyor. İlk defa görenler bu ne biçim indikatör diyebiliyor.:..: Hangi periyotta kullanman gerektiğini bilmek önemli. Sabahtan akşama kadar alayım satayım indikatörü değil, ama trend var mı yok mu söyler. Al yat ya da sat yat indikatörü.
[URL]http://gaborkovacs.com/wp-content/uploads/2011/11/Ichimoku_Beginner_by_Gabor_Kovacs.pdf[/URL]
[quote=aslan;390748]Bu indikatör meselesi çok enteresan bir konu, [B]aynı grafiği aynı indikatörle 10 kişiye baktırsan eminim en az 5 farklı cevap alırsın.[/B] Benim beğendiğim bir indikatör var örneğin, bir kaç sene önce Saraylı'da bu indikatör ile sistem yapmıştı. Matriksin standart bir indikatörü, önemli olan nasıl kullanacağını bilmek. Linkte bu indikatörü anlatan bir pdf var. Yazarın sitesinde değişik örneklerde bulunuyor. İlk defa görenler bu ne biçim indikatör diyebiliyor.:..: Hangi periyotta kullanman gerektiğini bilmek önemli. Sabahtan akşama kadar alayım satayım indikatörü değil, ama trend var mı yok mu söyler. Al yat ya da sat yat indikatörü.
[URL]http://gaborkovacs.com/wp-content/uploads/2011/11/Ichimoku_Beginner_by_Gabor_Kovacs.pdf[/URL][/quote]
EW gibin mi deysiiinn...:D
[quote=obsidyen;390769]EW gibin mi deysiiinn...:D[/quote]
Hem de en NEOlusundan....dng
sipsi abi yatmadın daha...:))) lebronda ne el varmiş yaw...o ele ne yapacağini en iyi bizim ofli hoca bilur da...ona desek mi....kom
Günaydın,
Dün 74875 yüksek gördükten sonra,gelen ataklar altında kaldı ve yüklü satış yedi...
Bugünde 850 gördü...
Ne diyim....goley gelsin...
gorrektiv deil mi la yoksa
ula eyiki birisi zamanında bollinger diye bişi bulmuş..(bulanın soyadı zati)..yoks ayürüyordu lebron.. üst boll band içeri attı fiyatı amma velakin, bu goşuşun endmesi için gerek ama yeter olmayan şart 74600 altında saatlik kapanış.... he diyeceniz ki, gerek ama yeter değilse ne işimize yaradı:p ille de olasılığa oynayacaksam hazır fiyat yüksekken burdan şortarım ille de şortacaksam...diyebilirsiniz..he işte klasik TA eyle bi şe.dng