88800-88825
Printable View
88800-88825
gömün gitsin ** , bakmayın gözyaşlarına ...
Halkımın bankası da eksi yazsa bunlar düşüşü ciddiye alacak be :)
dün futbol topu dedim nanik yaptılar. Eğer 90.200 görürsek bugün akşam basketbol topu alacam çocuklara . Eğer 90.200 bugünde görülmezse balon bile almam bundan sonra :)
[quote=selçuklu;299847]spde 1200 üstü tahminim hedef ...
[/quote]
patron dow new high bekliyiik o zaman üwww üwww pala nedecek ki üwww
bu pala öyle bi ayarlıyoki her türlü ütüyor arkadaş üwww
[QUOTE=Ruhul-Kudüs;299866]Halkımın bankası da eksi yazsa bunlar düşüşü ciddiye alacak be :)
dün futbol topu dedim nanik yaptılar. Eğer 90.200 görürsek bugün akşam basketbol topu alacam çocuklara . Eğer 90.200 bugünde görülmezse balon bile almam bundan sonra :)[/QUOTE]
adaksal bekleyis görüşünü etkilemez umarım patron .. cocuklara top alcam diye uzunda inat etmenin luzumu yok , sisteme ters düşmeyesin :o:o
Not ; cocuklardan yanayım ama sistem kısada..
içimden bir ses bugün günlük sistemler de sat verecek diyor , bakalım.dng
Burda sadece balonu patlatmadan gazını alıyorlar eğer patlarsa bi daha nasıl şişirecek balonu zor bulurlar..2000 yılında patlattılar 4 yılda kendine gelemedi borsamız.
[quote=pancamo;299870]içimden bir ses bugün günlük sistemler de sat verecek diyor , bakalım.dng[/quote]
bende 120 lik çakıyor geçici sinyali :..: Günlükte zor ama olabilirde 27/8 de 75000 lerde AL demiş günlük ondan sonra sinyal yok
kanalizasyonel destekta gold longladım ... biraz ..
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/15/972.png[/IMG]
[quote=Kennym;299869]adaksal bekleyis görüşünü etkilemez umarım patron .. cocuklara top alcam diye uzunda inat etmenin luzumu yok , sisteme ters düşmeyesin :o:o
Not ; cocuklardan yanayım ama sistem kısada..[/quote]
YOK ABİ ETKİLEMEZ 87.900 STOP SEVİYEM AMA ŞU ÇOCUKLARI BİR SEVİNDİRSE NE OLUR YANİ .uyk
88 küsürler kanın aktığı yerler pehhhhh
%4 lük kazık
Işsizlik 10.6 geldi