-
ustalarım birde geçen negrolino patron bir indikatör paylaşmış, matriks diline çeviremedim yardımcı olursanız sevinirim..."indik buid de yazılması gerekiyor ancak yazdığımda yazım hatası diyor :( "
v1:= .1*(RSI(5)-50);
v2:= Mov(v1,9,W);
.5;
-.5;
(Exp(2*v2)-1)/(Exp(2*v2)+1)
-
[quote=seagate;299807]sistemsiz trade edenin sağlık güvencesi sağlam olmalı..
bilimum hastalıklar sonunda ortaya çıkabülür..
üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww üwwwwwwwwwwwwwwwww[/quote]
Acıbadem Hastaneler grubu, trende karşı duranlar için hesaplı sağlık poliçesi çıkarmış:D:D:D
-
bugünkü kazığıda unutmak mimkin deel 70700 felan hep geçti aha dedim tüüüüü uçacak.. sonra haşırt.. hele dünkü kapanış sonrası psikoloji 0 a çıktı .. bu kadar olir süper geçireceğim gün idi bugün mahvoldu :( *****************************************************
sonra patron işte senin mesacı gördüm teprik ederim sell off olmuş... moral bozukluğuyla işlemde yapmadım öyle geçti gitti bugünde ühühühüühühühühüüh
-
:D:D:D astatn abiyi görmüşken bi espri yapacağum
dowcular ab ye girecekmiş terör bitecekmiş bin ladin yakalanacakmış parası rezerv para olacamış petrol çıkacamış beklenti oluşmuş 100 bin olacamış
:D:D:D
-
[quote=seagate;299813]:D:D:D astatn abiyi görmüşken bi espri yapacağum
dowcular ab ye girecekmiş terör bitecekmiş bin ladin yakalanacakmış parası rezerv para olacamış petrol çıkacamış beklenti oluşmuş 100 bin olacamış
:D:D:D[/quote]
bunlar imitasyon senaryo memü..:::::: şimdilik modaları geçti...sonraki al sinyalinde yine vizyona girebilecek senaryolar ama..her şey olabülü.dng
Ayrıca terör ün bitmesi uun vadeli bişi abi...diğer yandan ladin yakalanırsa dow çıkmaz düşer...:) yemişim rezerv parayı rezerv para da neymiş..yakında eksi faiz olacak zati
-
he patron işte bu vizyona uyum sağlayamıyom ben bi gün önce 100 olacaken diğer gün 50 ye gitme işini bünye kaldırmiyi :D change olmiyi aynı afiş sürekli asılı kaliyii ühühühühühü
-
[quote=seagate;299818]he patron işte bu vizyona uyum sağlayamıyom ben bi gün önce 100 olacaken diğer gün 50 ye gitme işini bünye kaldırmiyi :D change olmiyi aynı afiş sürekli asılı kaliyii ühühühühühü[/quote]
olmaz patron öyle... seni selpatros un yanına staja verek ..:) ben ondna ilham aldıydım valla...bir an 500000, sonraki an 5 projeksiyonuna dönebilmeli vobcu dediğin...relaksiyet sağlıyi öylesi:o:o bu işin arası yok..lojik1 ve lojik0 gibi..ya öyledir yada değildir...:D:D
-
yannız bu kadar lafın üstüne dow şinci dönüp artı kapamasın ha..üww
-
selpatros nerde en son nasdaq lönklediydii başına bişeymi geldi acaba amarigada üww
-
[quote=Astatin;299822]yannız bu kadar lafın üstüne dow şinci dönüp artı kapamasın ha..üww[/quote]
ustadım pirim :..: şimdi -0.40 la ne kadar bi düşüş bekliyorsun allah aşkına üstüne bide faiz indirimi haberi bizim cortlar badem olacak gibi sankim:o
-
[quote=a.kaya;299824]ustadım pirim :..: şimdi -0.40 la ne kadar bi düşüş bekliyorsun allah aşkına üstüne bide faiz indirimi haberi bizim cortlar badem olacak gibi sankim:o[/quote]
zaten yine slipajsız aldım shortları büyük ihtimalle yine badem olacak shortlar... son bir yukarı var galiba...
-
[URL="http://1.bp.blogspot.com/_qRW-eUBCP7U/TLCBot7UBYI/AAAAAAAAE74/X-SHgt2iAQ0/s1600/USD-20101008-WC.png"][/URL][URL]http://1.bp.blogspot.com/_qRW-eUBCP7U/TLCBot7UBYI/AAAAAAAAE74/X-SHgt2iAQ0/s1600/USD-20101008-WC.png[/URL]