[quote=unlimitted;217341]benim bildiğim selçuklu, 66.075'te stop/reverse yapar.
bilmem annatabildim mi .kom[/quote]
pişman olmayacak...:)
Printable View
pişman olmayacak...:)
[quote=Astatin;217338]Aha....demek gecelere de aktınız...ben bir akşam kafkesi diye duyduydum ama..hımmm:Ddemekki yanlış dedi diyen:D[/quote]
ımm şeyy,
şşş adaş, açık etme lem. :D
[quote=unlimitted;217343]ımm şeyy,
şşş adaş, açık etme lem. :D[/quote]
o zeman sabah beraber ettiğimiz kahvaltıdan hiç bahsetmiim:))
[quote=selçuklu;217337]he abi kave var .. portakal suyu var sığır eti var .. yalnız sıkıntıda var acilen 64000 altına nmeli bence vob .. üvvv[/quote]
sıkıntı bir enstruman olsa acaip prim yapardı...sürekli long olurdum:..:
[quote=Astatin;217321]lem yemion dimi bizi....bu daha çok gurutulmuş koyun pokuna benzirrr ama..du bakalım...:D:D[/quote]
Bu şu kedilere yedirip, kakalarının aromasının karıştığı, 100 gr 100$ olan kahve değilmi ?
[quote=ATHLON;217344]o zeman sabah beraber ettiğimiz kahvaltıdan hiç bahsetmiim:))[/quote]
Nöööy?:..::eek:
[quote=unlimitted;217333]vay yemişiz 1 tane desene.
kaçıncı dakika oynanıyo? ::::::
a) ol Allah'ıma.
b) bana inan.
:D[/quote]
bi taneyle kalsa bişe değil
sakın paladan yeme....
sana inanıyorum...
burada tek uzun benimki galiba.......
benim bildiğim selçuklu, 66075 e kadar iki forward 3 reverse çalıştırır:..:
[quote=Astatin;217345]sıkıntı bir enstruman olsa acaip prim yapardı...sürekli long olurdum:..:[/quote]
marbaşın 1.000 puan aşağı 1.000 puan yukarı yaptığı 10 dakkayı hatırlar mısın.
o gün de margin call yerdin. :D
Günaydın,
İş çok, motivasyon sıfır... Trade etmek bile gelmiyor içimden, ki bu çok çok nadir bir durumdur...
Long devam, öyle bir ralli bekliyorum ki bugünün en düşüğü uzun yüzyıllar boyu bir daha görülmeyecek bence.. Kısa yüzyıllarda belki görülebilir... Yani histemim öyle diyor... Sistem demeye dilimin varmadığı yaratıklarım da short diyor, hiçbiri güvenilmez olduğu için bu da long yönündeki düşüncemi destekliyor...
Dolar coşarsa sırf Unlimitted'e bulaşmak için gelirim... :..:
[QUOTE=Astatin;217349]benim bildiğim selçuklu, 66075 e kadar iki forward 3 reverse çalıştırır:..:[/QUOTE]
yok patron işler yoğun .. konsantrasyon zayıf .. :D:o:o .. pelaya karşı savınmasızım biraz .. üvvv .. :::::: .. zisd ..üvvv
[quote=ATHLON;217344]o zeman sabah [COLOR=red]beraber[/COLOR] ettiğimiz kahvaltıdan hiç bahsetmiim:))[/quote]
kimle beraber:::