en guzel toplantı iptal olandır..bu arada histemil 1/5 şort 350..manzaradan otru
[IMG]http://i48.tinypic.com/242bos3.jpg[/IMG]
Printable View
en guzel toplantı iptal olandır..bu arada histemil 1/5 şort 350..manzaradan otru
[IMG]http://i48.tinypic.com/242bos3.jpg[/IMG]
[quote=halojen;251123]fiyat ortalama ilişkisi henüz [U]orta vadeli [/U]düşüş için yeterli düzeyde değil... biraz daha yükseliş, en azından yatay piyasa gerekiyor....[/quote]
aynı fikirdeyim..
[I]orta vadeli düşüş için daha zaman var..zaten düşüş çok sert olacak..[/I]
[I]bugün için geri alış 68.650..yapabilir.......yukrda 70.100..70.250 aralığı [/I]
[I]önemli..bu arada trade yapmak istiyorum...[/I]
[QUOTE=boz ayı;251127]aynı fikirdeyim..
[I]orta vadeli düşüş için daha zaman var..zaten düşüş çok sert olacak..[/I]
[I]bugün için geri alış 67.650..yapabilir.......yukrda 70.100..70.250 aralığı [/I]
[I]önemli..bu arada trade yapmak istiyorum...[/I][/QUOTE]
abi 73.50 geçemezse sonu şelale... neredeyse kesin yani... sabahtan beri inceliyorum grafikleri... herşey oraya çıkıyor ; sert düşüş...
69.400..pvot..ve altındayız....spotla beraber üstüne çıkamazsak...68.650..ziyaret
edilebilir..bana göre....çıkarsak 70.100..70.250......
ben ilk ihtimale ağırlık veriyorum..önce 68.650..olura oradan gelecek tepki ile yukarıyıda
yoklamak ihtimaldir....
[quote=halojen;251128]abi 73.50 geçemezse sonu şelale... neredeyse kesin yani... sabahtan beri inceliyorum grafikleri... herşey oraya çıkıyor ; sert düşüş...[/quote]
[I]fikrimi biliyorsun...bence geçemez...ve ..evet şelale....[/I]
[I]ŞELALEDE YIKANACAĞIZ AYULAR.....[/I]
[I]73.500..ü geçemeyeceğimize inandığım için ara ara şort basıyorum...[/I]
[I]oraya kadar gitse bile...gidemeyebilir..71.700..den dönebilir..mesela..[/I]
[I]sonu bana göre şelale olduğundan AYUYUM...[/I]
[I]arada çakma BOĞA oluyorum....[/I]
dow.un çıkışına ayak uyduramadık....neden..???
MC..saati olmasına rağmen yukarı deneme gelmedi.neden..??.pala.da tedbirli artık..
herkes nefesini tutmuş..walla.....
vakit doldu...
PALA..................
[quote=Astatin;251124]en guzel toplantı iptal olandır..bu arada histemil 1/5 şort 350..manzaradan otru
[/quote]
Evet patron CMF çöktü resmen. Yalnız bu görüntüye rağmen eğer şelale gelmezse CMF'ye göz ucuyla bile bakmam haberi olsun. Bugün kendini ispatladı ispatladı... Son şansı... :..:
15..dk..kaya geliyorum.........
şartlı emirlerim var..tedbiren..........
slm beyler..
bugunu nasıl kapatıyoruz...
ogleden sonra beklentıler...?
[quote=Strategist;251140]Evet patron CMF çöktü resmen. Yalnız bu görüntüye rağmen eğer şelale gelmezse CMF'ye göz ucuyla bile bakmam haberi olsun. Bugün kendini ispatladı ispatladı... Son şansı... :..:[/quote]
valla patron.. CMF nin NUNU su tutarsa binler mertebesinde puan konusur..ama tutarsa...:::her indik gibi:::
duş bile almıyorum şelalede yıkanma ihtimali var diye :)))