-
Abd'de ıssızlık basvuruları bın kısı + 13 (beklentı:+1 bın oncekı:-11 bın)
-matrıks-
abd'de eylul ayında cekırdek ufe yuzde 0.1 arttı (beklentı:%+0.1 oncekı.%+0.1)
-matrıks-
abd'de ıssızlık basvuruları toplam 462 bın kısı oldu (beklentı:446 bın oncekı: 445 bın)
-matrıks-
abd'de eylul ayında ufe: % +0.4 (beklentı:%+0.1 oncekı.%+0.4)
-matrıks-
abd'de devam eden ıssızlık basvuruları -112 bın kısı (oncekı:-48 bın )
-matrıks-
abd'de agustos ayı dıs tıcaret acıgı 46.35 mılyar dolar (beklentı:-43.4 mlr oncekı:-42.78 mlr)
-matrıks-
-
Bizimkiler veriyi yanlış okudu herhalde...
-
kitlendi tırt matrix :D en son uzunlarım sanslı gorunuyodu .. ne oldu acep...
-
-
[quote=Kennym;299675]kitlendi tırt matrix :D en son uzunlarım sanslı gorunuyodu .. ne oldu acep...[/quote]
475 yanıyor şu anda. ama bu garan çok ucuz kaldı 8.80 e garan mı olur bee:D
-
nasdaq longladım .... istop yazılı ....
-
[QUOTE=Ruhul-Kudüs;299678]475 yanıyor şu anda. ama bu garan çok ucuz kaldı 8.80 e garan mı olur bee:D[/QUOTE]
ben de en son 325 gorunuyodu sevındıydım :D acılmıoda ula gırıp satacam satamıyorum ... huleyyn acılın ... .dng.dng.dng
-
Dikkatli olmak lazım yukarı yapabilirler iyi günler.
-
[quote=engin sözmen;299683]dikkatli olmak lazım yukarı yapabilirler iyi günler.[/quote]
alırlar yukarı vermek için 89500 sonra güm
-
Pala beni tirenden attı kısaların yarısını veride kapadım gerisinide 250 den verdim.
ben dahada asaları bekliyordum ama şu ana kadar salmadı.kapanışa doğru
ayak oyunları başlar tekrar tirene binerim.
tabi bilet bulabilirsem.
-
[QUOTE=Kennym;299681]ben de en son 325 gorunuyodu sevındıydım :D acılmıoda ula gırıp satacam satamıyorum ... huleyyn acılın ... .dng.dng.dng[/QUOTE]
nitekim mal matrix in bozulacak zamanına denk geldik... evt ucuz etin yahnisi böyle oluyo demekki .. ayda yılda bi ise yarayacakti onda da bozuldu... nedense zarardayken hic olmaz bole seyler :) velhasıl satamadık uzun devam oyleyse ya stoplar ya yukarı gıder ...
ahanda bu kara gun ıcın bır ozlu soz ;
matrixus gibi programın olacagına yanında abakus olsun en azından kıtlenmez ;)
-
[quote=selçuklu;299679]nasdaq longladım .... istop yazılı ....[/quote]
yakışır patron :)))
global patron :::