-
[QUOTE=halojen;250913]patron tebrikler....brv... palayı bilmemde, belli başlı tv yorumcularının buralardan feyz aldıkları kesin... utanmasalar grafikleri kopi peyst edecekler. :..:[/QUOTE]
kesinlikle.....hiç şüphem yok.. hele bazıları (anlarsın sen onu):::
-
[quote=halojen;250913]patron tebrikler....brv... palayı bilmemde, belli başlı tv yorumcularının buralardan feyz aldıkları kesin... utanmasalar grafikleri kopi peyst edecekler. :..:[/quote]
Forum öyle böyle değil ki, sazan'ı, saraylı'sı, halojen'i, selçuklu'su, boz ayı'sı, fxci'si, daha sayamadığım kimler var burada... Sırf Türkiye değil dünya çapında analistler bu forumda. Buna benzer başka bir ortam bilmiyorum. Takip etmiyor olma ihtimallerini göremiyorum. :)
-
[QUOTE=catedral;250917]kesinlikle.....hiç şüphem yok.. hele bazıları (anlarsın sen onu):::[/QUOTE]
anladım ablacım...:..: hatta bazıları benzerlik kullanmaya bile başlamış...
[QUOTE=Strategist;250919]Forum öyle böyle değil ki, sazan'ı, saraylı'sı, halojen'i, selçuklu'su, boz ayı'sı, fxci'si, daha sayamadığım kimler var burada... Sırf Türkiye değil dünya çapında analistler bu forumda. Buna benzer başka bir ortam bilmiyorum. Takip etmiyor olma ihtimallerini göremiyorum. :)[/QUOTE]
abi yurtdışı forumları da dolaşıyorum, inan bu kadar yüksek yüzdeyle tahmin yapan analistlere rastlamadım henüz.... cevher var burda....
-
-
anlamadığımı belli ettim 69750 ye short açtım ya millet flat olurken lonng olur ken sen ne yapıyorsun demez lermi minik yatırım cı olduğum nerden belli olur desenize
-
günaydın................
69.650 kısa.......
-
pivot.........69.600..............
-
[B]makas T.A...........[/B]
[B]DESTEK......68.650...............DİRENÇ.......70.250.........[/B]
-
Bugün Cuma olduğundan paritelerde fonlar donlar v.s. ler pozisyon kapatırlar..
Bu havalarda (malum çöl sıcakları geliyormuş) yeni pozisyon açılmasada aşağıdan açılmış pozisyonları kapatıp hafta sonuna gireceklerdir.. Benim düşüncem böle..
Bu durumda paritelere bakan piyasalar fazla yukarı gidemaz..
-
Cari açık alarm veriyor
11 Haziran 2010
Merkez Bankası, Nisan ayı ödemeler dengesi verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre yılın ilk 4 ayında cari açıktaki artış geçen yılın ilk dönemine göre yaklaşık 4 kat oldu.
Merkez Bankası, geçen yıl Nisan ayında 1 milyar 583 milyon dolar açık veren cari işlemler dengesinin, bu yılın aynı ayında 4 milyar 361 milyon dolar açık verdiğini bildirdi.
2009 yılının ilk dört aylık döneminde 3 milyar 562 milyon dolar olan cari açık, bu yılın aynı döneminde ise 14 milyar 251 milyon dolara ulaştı.
-
Tabii akşama serapla kemali de düşünürsek....
Hamza azmettiricinin Zekai olduğunu itiraf edecek..
Yok.. Buna hiç bişey dayamaz.. .kom
.dng
-
[quote=boz ayı;250927]günaydın................
69.650 kısa.......[/quote]
69.350...şort.cover.....
siftahı yapalım......