Bana hitaben zahmet edib yazmışsınız.sağolun.bir posta okudum.sanıyorum yüzde 40 cıvarı anladım.Bu akşam bu kadar.Yarın öbür gün tekrar okuyacağım.bakayım biraz higher high-lower low sistemine.yardımcı olur biraz.
Printable View
Bana hitaben zahmet edib yazmışsınız.sağolun.bir posta okudum.sanıyorum yüzde 40 cıvarı anladım.Bu akşam bu kadar.Yarın öbür gün tekrar okuyacağım.bakayım biraz higher high-lower low sistemine.yardımcı olur biraz.
herkezemutluyıllar
Bir yılı daha acısı ile tatlısı ile geride bıraktık, 2018 yılı tüm dünya için barış dolu, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kazançlı olsun.
[url]http://politics.ankara.edu.tr/dergi/pdf/72/4/97--KRONIK-Hakan-Ozyildiz.pdf[/url]
güzel bir yazı bence..
S.A. Günaydın Türkiye, 2018 in ilk işlem gününde,herkese bol ve hayırlı kazançlar dilerim
Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
30/12/2017 tarihinde sistemde yaşanan teknik bir sorun nedeniyle 29/12/2017 tarihine (sabah) ait tarihli ve iptale
kadargeçerli emirler sisteme sehven yeniden yüklenmiştir. Bu sebeple VİOP seans açılışları ertelenmiş olup sistemdeki
tarihlive iptale kadar geçerli emirlerin tamamı silinecektir. Seansın açılışına ilişkin ikinci bir duyuru
yapılacaktır. Saygılarımızla, VİOP
cümletengünaydın
hayırlı seneler hayırlı hafatalar dostlar
hocam İran meselesini de önceden bildiniz.. .brv .brv .brv
[QUOTE=TIFIL;527163]hocam İran meselesini de önceden bildiniz.. .brv .brv .brv[/QUOTE]
sayın tıfıl
ne demiştim ne zaman dedim hatırlayamadım, alıntı varsa yada hatırlatırsanız.???
[QUOTE=indregandi;526542]siz yine o yapmış bu yapmış bunlara bakmayın,...yazdıklarıma bakın,..
sonuçta tek yapan var, ABD,...
bu yazdıklarıma göre,...
Suriye ve Irakta bir Hizbullah savaşı olacak,...Yani İsrail ABD destekli suudi iranla basra yerine Suriye de,...İsrail ise aynı mantıktan Irakta hizbullah kovalayacaklar,...
şimdilerde birer ikişer bu başladı,..Hizbullah üyeleri adam kaybederken, ABD unsurları, haşdi şabinin yoğun olduğu kerkük ve tuzhurmatu gibi stratejik yerlere kuvvet kaydırmaya başladılar,...
İbadinin derhal devreye girerek elim ayağım dediği Hşdi Şabi niğn kendini savumnabilmesi için ABD ye derhal ülkesini terketmesi yönünde süre vermesi gerekli,..
bunu yaptı barzani refarandumunda ama genel konuştu bu defa direk isim vererek konuşması gerekli,...
İbadi bunu yaparsa bu defa Haşdi Şabiyi vuracak ABD unsurlarının teröre açık hale gelmesi demektir,..yani birer ikişer vurulacak Haşdi Şabi yerine birer ikişer vurulan ABD askeri,...[/QUOTE]
hocam buradaki yazınızdan Hizbullah meselesini çözmenin bir yolu olduğunu düşünmüştüm..
Venezüella da dahi başaramadıkları işbirlikçi hareketlerini aynı şekilde kampanya bir dahilinde İranda denemek istiyorlar,...
görüntülere baktığımda İrandaki hareketler duyurulduğu gibi büyük çaplı hareketler değil gibi geldi bana,..
aynı görüntüleri başar sarıp tekrar ediyorlar, üstelik bazı yerlerde sanırım durup seyreden kalabılığıda sanki gösterici diye yutturuyorlar,...
İranı daha çok uluslararası toplumdan İzole edip, benim anladığım kadarıyla, Orta doğu daki kolu bacağı ile iletişimini koparmak niyetinler diye anlıyorum,..
ki bunu zaten yazdık,...bunun 1.kalemi İsrailin bölgedieki en büyük rakibi,..Suriye ve Irağın eli ayağı Hizbullah unsurları,...
Hizbullah nedeniyle İsrailin K.Irak Barzani girişimi büyük yara almıştı son olarak,..
İsrail(Suudi) Hizbullah devam ettikçe bu bölgede fink atıp rahat hareket edemeyeceklerini düşünüyorlar,...
yani bakılması gereken yer bence İran değil, Orta doğu,...
burada son olarak Türkiyenin politikası terörist esede dönmüş ve politika şimdişlerde Fransa Macron yanına gidiyor,...
anlaşılan o ki Türkiyenin zor durumu bölgesel ittifakın zedelenmesinde kullanılacak,..
akape zaten bölgede birlik beraberlik başaracak ve bunun üzerinden emperyalizme dur diyecek düzeyde bir parti oluşum değil,...
Hatayı, İskenderunu kaybederiz bu politikalarla,....