[QUOTE=tırtıl;250854]dax ın açılışlıyla 10*00 da 69500 kolay geçilir sanırsam herkese bol kazanclar hayırlı cumalar[/QUOTE]
evet,bende geçilmesini bekliyorum... eninde sonunda...
Printable View
[QUOTE=tırtıl;250854]dax ın açılışlıyla 10*00 da 69500 kolay geçilir sanırsam herkese bol kazanclar hayırlı cumalar[/QUOTE]
evet,bende geçilmesini bekliyorum... eninde sonunda...
[QUOTE=halojen;250858]evet,bende geçilmesini bekliyorum... eninde sonunda...[/QUOTE]
geçsin walla 375 den uzadım.. :..: daha yukardan indiririm odunu tepesine .boks.
[QUOTE=catedral;250859]geçsin walla 375 den uzadım.. :..: daha yukardan indiririm odunu tepesine .boks.[/QUOTE]
2 aydır elimde odunla bekliyorum svg.caty.... daha indiremedim kafasına.... :..:
trend takipçilerine iyi kazık attı namıssız adamlar...
55,300 spotta onemli yukarıya gecilirse yeni banda gireriz. yoksa bir duzeltme daha gelir
sn boz ayı gelmedı ...acaba kactan acacak shortları merakla beklıyoruz
Sistemsiz oynuyor olsaydım gap kapanmadan uzun soluklu short açmayı düşünmezdim. Bu tür zamanlarda gap'i kapatıp sonra çok fena tepme fenomenleri yaygındır. :)
Marabalarını yine şorta teşvik ediyo gibi .. Dikkatli olmak gerek..
Ama yukarı fazla beklemiyorum..
hayırlı cumalar...
bol kazançlar...
[quote=Strategist;250879]Bu tür zamanlarda gap'i kapatıp sonra çok fena tepme fenomenleri yaygındır. [/quote]
Bunu yazar yazmaz Pala uygulamaya koydu. Kesin burayı okuyor hiç şüphem kalmadı artık. :..:
Zayıf açılışla marabalar global olarak (parite desteğiyle) şorta teşvik edildi..
Ardından toplu halde geldiler...
[QUOTE=Strategist;250905]Bunu yazar yazmaz Pala uygulamaya koydu. Kesin burayı okuyor hiç şüphem kalmadı artık. :..:[/QUOTE]
Long yokkkkk::: Ölümüne geberesiye short var .kom
[QUOTE=Strategist;250905]Bunu yazar yazmaz Pala uygulamaya koydu. Kesin burayı okuyor hiç şüphem kalmadı artık. :..:[/QUOTE]
patron tebrikler....brv... palayı bilmemde, belli başlı tv yorumcularının buralardan feyz aldıkları kesin... utanmasalar grafikleri kopi peyst edecekler. :..: