[QUOTE=indregandi;527130]dün ben bunları yazarken, sen vize olayına kilitlenmiştin,...ve muhtemelen geriye dönük bakmayıp kaçırdın[/QUOTE]
aynen üüü üüü üüü
Printable View
[QUOTE=indregandi;527130]dün ben bunları yazarken, sen vize olayına kilitlenmiştin,...ve muhtemelen geriye dönük bakmayıp kaçırdın[/QUOTE]
aynen üüü üüü üüü
işin özü
günlüklerde dönüş yok( yorumlarda günlükler belli eder ibareleri),..dün değil önceki gün yorulmuş ve takibi bırakmıştık malum,...dün 138350 stop patladı ve dünkü hareket geldi,..biz yine simule ettik ve bu defa vize geldi,
neticede öteden beri hedefimiz olan 148009 (+) ya çok yaklaşıldı,..görülsün ve uğraşmayalım,
yine çok sıkıntılar var ama şu piyasa bitsin,
hakkaten inanılmaz haksız kazanç sağlandı,...
kötü olaylar bir bir dizildi,..KGF ye tozunu attılar her yerin,
devletin parasıyla çok haksızlıklar yapıldı,..
sıkışan hükümet bunlara çanak tutmaya mcbur kalıyor,..işin içine birde suriye politikası dahi girdi,..
bende ki açmaz,
148009 (+) gidecek hatta geçecek biliyorum, (+) koymam bu yüzden,..
ama gitsin hiç istemiyorum,...
kendime yaptığım iyilik hedeflemeler sayesinde 148009 (+) düşüncesiyle hiç ve asla extrem de poz açmadım,..
bu yelpaze hedeflemeleri olmasaydı, şimdiye kadar çoktan belki elli kere batmıştım,...
günlüklerde,
çıkış hızına bağlı olarak,...
şimdilik 150xxx-151xxxx civarları,
148009 (+) nın (+) kısmını oluşturabilir,..
Sayın idregandi
katılımın az olmasından şikayetçisiniz haklı olarak.Eğer alttaki takipçi sayısı doğruysa bunun nedeni takipçilerin sizi anlayamamaları olabilir mi.Sizin tarzınızda ben başka yorum yapan görmedim.Ben sizi sadece ekonomi için de takip etmiyorum.Sosyal ve siyasi yazılarınızı da okuyorum.Emekleriniz için teşekkür ederim.4 -5 senedir takip ederim.Ama sizin anlatım tarzınızı ve anlattıklarınızı anlamada çoğunlukla açiz kalıyorum.Katkım olacağını düşünseydim katılırdım.bu vesileyle herkese iyi seneler..
[QUOTE=ikskare;527135]Sayın idregandi
katılımın az olmasından şikayetçisiniz haklı olarak.Eğer alttaki takipçi sayısı doğruysa bunun nedeni takipçilerin sizi anlayamamaları olabilir mi.Sizin tarzınızda ben başka yorum yapan görmedim.Ben sizi sadece ekonomi için de takip etmiyorum.Sosyal ve siyasi yazılarınızı da okuyorum.Emekleriniz için teşekkür ederim.4 -5 senedir takip ederim.Ama sizin anlatım tarzınızı ve anlattıklarınızı anlamada çoğunlukla açiz kalıyorum.Katkım olacağını düşünseydim katılırdım.bu vesileyle herkese iyi seneler..[/QUOTE]
sayın ikskare
katılım az lığından da artık şikayetçi değilim,..
katılım azlığı konusundan başlarsak,...
bana göre forumlara katılımlar çorba forumlar haricinde artık sosyal medyanın gelişmesiyle güncelliğini yitirdi,..
tweetler, bloglar,..özel siteler,..ve dışa kapanan forumlar(ŞİFRE İLE GİRİŞ) içeriye müşteri çekti,..
yatırımlar çeşitlendi, forex kendi başına bir branş oldu, mesela ayrı forumları var forexçilerin,..yatırımcı daha global siteler bulmaya oralarda yazmaya analiz etmeye başladı ve ayrıca yatırımcı özrelleşti, branşlaştı,..
daha önemlisi sistemler ve algoritmalar gelişmeye başladı,..bu konudaki cahillikler yıldan yıla atıldı,..gerçeğin disiplin eşliğinde trend peşinde koşmak olduğu anlaşıldı,..artık herkesin bir sistemi var ve kişi buna bakıyor, alarmını kuruyor, öterse başına gidiyor,..sistemi kötüyse arayış daha iyisini bulmak,..
bu ve benzeri durumlar özellikle bizim gibi dışardan çok rahat online olamadan takip edilebilen forumları körelti, katılım olmadan takip edilebiliyorsa ne diye şifreye el gitsin..
artık aranan bilgi de değil, aranan donanım, çağın hastalığı,..daha iyi bir telofanla daha iyi bir sistem bir benzer şeyler,..
yani hazıra konacaksın elindeki iyiyse skor yazarsın,..bu manada forumlara zaman geçsin sıkılmayayım diye bakılıyor olabilir,..
çorba forumlar, yani herkesin paylaşım yaptığı herkes paylaştığı için bir süre daha gider,..çünkü yazıp rahatlıyorlar,..yazma ihtiyacı karşılanıyor, tadında kavgalarla kişilikler gerçekleniyor,..
ancak aynı kişiler, özel topikler de nasıl olsa yazılıyor diye bir manada hazıra konabildiklerinden daha ziyade uzaktan izliyorlar sanırım,.. veya üstad baskısı na girmektense ne halleri varsa gösrsünler ne ma lazım da diyerek uzaktan seyredebilirler,..
benim burası 8 e mi giriyor, bitiriyormu bilmiyorum, bu işi niye bu kadar uzattık anlamışda değilim,...
haliyle bu kadar uzun süre olunca dibine oturması çok normal,...
8 senedir aynı kişlerden benim aynı performansı beklememde tam bir egoistlik,..
anlaşılma işine gelince,..orada haklısınız, sanırım anlaşılmıyor,...
aldım, sattım demek doğru olan,...bir tane hedef vermek,..diğer durumları ve olasılıkları durumlar zorlasada gözardı etmek doğru olan,..
THY geliyor dış kulvardan bence..
[QUOTE=TIFIL;527137]THY geliyor dış kulvardan bence..[/QUOTE]
benim takibimde olanlarda kardemird hariç + olmayan yok,..
walla çok iyi para yaptılar hepsi,...çok haksız kazandılar dersek daha bir doğru olur,
millet aç bunlar rekor devamlı,
bir yerden çıkacak elbet,..
kanunlar o nedenle çıkıyor olabilir,...
bkz sudan tarihi,...
notlar çöp malum,
dış borç cumhuriyet rekoru
darbeye teşebbüs edilmiş,...peişinden mecbur o hal ilan edilmiş halen devam,..
demokrsai tam olarak temsil edilemiyor, zaman zaman sıkça aksamamalar var,..
kurlar alıp başını gitmiş,...artık kurlarda bir kriz olmadan düşeceğinden herkez umutsuz,..
yani çok iyi perform,...
dümeden üç kaad fonlarla, vatandaştan al buraya ver, bunlarda yesinler,
temelinde sıcak para vurgunu,..
ama diyeceklerki %11 büyüdük,..
Sayın indregandi mutlu sağlıklı huzurlu seneler dilerim
[QUOTE=rüzgar;527140]Sayın indregandi mutlu sağlıklı huzurlu seneler dilerim[/QUOTE]
çşok teşekkürler sayın rüzgar,..
umarımki,
2018 de palalar yenilirler,
ve huzurumuz geri gelir,..
[QUOTE=indregandi;527088]saatlik simulasyonda normalini konuşursam saat 14:00 ve 15:00 a biraz daha agresif(muhtemel düşüş manasında) saat 16:00 dan itibarende bu düşüşe tepki gelerek toparlanıp 2017 yi pozitif
ve sukunette kapatmalı[/QUOTE]
.uyk 2017 hatırası