Burda para kazanmakta kaybetmekte çok kısa bi zamanda olabiliyormuş :( he şimdi asti demesin yeni mi öğreniyon diye öylesine söylenmiş bi söz işte :)
Printable View
Burda para kazanmakta kaybetmekte çok kısa bi zamanda olabiliyormuş :( he şimdi asti demesin yeni mi öğreniyon diye öylesine söylenmiş bi söz işte :)
Teorik fiyat 89167
Az bir akış bekliyorum şöle 1000 puan mesela zuhaha
YYŞD.....hahah..ralli mi ne rallisi..tacuk rallisi mi..ahahaah...üwww
[quote=eloy;299563]seansı an be an izleyen adam para kazanır mı bilmem de, çok yaşamaz orası kesin. sonumuz pek hayra alamet değil..[/quote]
Voliyi vurup erken emekli olmazsa, stresi daha fazla kaldıramayıp erkenden emekli olur zaten...:::
istopumu 89575 ettim canı çekerse alsın.
İngilizlere fena basıyorlar...Her taraf maviyken kırmızıya dönmüş...
Sistemli trade ne rahatmış... Dün öğleden sonradan beri short... Long yanarsa long'larım, yoksa aynen devam... İşim çok olduğundan bugün de sistemle devam...
Analiz yok, yurtdışını takip yok, Pala ne yapıyo, para hangi yönde akıyo, fake var mı cart curt hiçbir düşünce yok... Tuttum bu işi...
O kadar trend gelip geçtikten sonra benim sistemciliğe yatayda başlamam orjinaldir, televizyonunuzun ayarlarıyla oynamayınız... :..: İlk trendde tekrar tepe dip avcılığına geri dönecem... :p :::
[quote=Strategist;299581]Sistemli trade ne rahatmış... Dün öğleden sonradan beri short... Long yanarsa long'larım, yoksa aynen devam... İşim çok olduğundan bugün de sistemle devam...
Analiz yok, yurtdışını takip yok, Pala ne yapıyo, para hangi yönde akıyo, fake var mı cart curt hiçbir düşünce yok... Tuttum bu işi...
O kadar trend gelip geçtikten sonra benim sistemciliğe yatayda başlamam orjinaldir, televizyonunuzun ayarlarıyla oynamayınız... :..: İlk trendde tekrar tepe dip avcılığına geri dönecem... :p :::[/quote]
.brv
Aynen çarparsa sistem çarpsın , suçu ona atarım...psikolojim sağlam kalır...
Dolara destek attım azcık, grafikte şöyle bir uyduruk destek buldum haftalıkta...
Gerçi yiğidim bulutum rezerv para tl olacak diyor ama...:::
[IMG]http://666kb.com/i/bni7yl1hl3dkzhdxu.gif[/IMG]
USDJPY İşaretli yer boj un desteği sonrası attığı feyk...
[IMG]http://666kb.com/i/bni887fn1q9li8bte.gif[/IMG]
[QUOTE=Sekube;299578]İngilizlere fena basıyorlar...Her taraf maviyken kırmızıya dönmüş...[/QUOTE]
Onların ardından avrupada kızarmaya başladı