-
[quote=VOBiX;101204]Dibe yakın gelir. Dibin dibi var. IMKB kağıttan kaplan der. Almanca, JAponca haberler yapıştırır. NE de olsa kimse anlamaz. Türkçe ahberleri de geçen yılın arşivinden çıkartır önümüze koyar. Sonra dünkü habere bayat der. Ortadan kaybolunca da piyasa başlar topuklamaya. Tüm bu başarına rağmen vobdan parayı götürdüğünü söyler. Yalan söylemiyorsa manipülatördür. Başta jelibon ve ben özellikle yeni gelen arkadaşları bu konuda uyarırız. Bir kaç yeni üye de kayahanı şakşaklar ama nafile. voborsa klasiğidir kendisini.[/quote]
mesajlarını inceledim.....
12 aralıkta gitmiş. ([B]endeks 31.500[/B])
2 ay sonra 14 şubatta gelmiş ([B]endeks 32.400[/B])
son durum 30 mart gitmiş desek ([B]endeks 31.375[/B])
-
biz de tanıdık sayenizde kayahan ı..ilginc bi gösterge saolsun..bence dogru algılanabıldıgı muddetce herkesin bi faydası var.bi nevi ütopya gibi düşünmek gerek.tek sorun satranç tahtasında hangi taşın hangi görevde oldgu..
-
[QUOTE=mbm;101203]sn eneton geçmiş olsun kaza için... geç gördüm......
kusura bakma......
bu arada sabah açılışla 31950 den uzuna döndüm...geceyede uzun devam....[/QUOTE]
Teşekkürler sağolasın sn.mbm. Ben de pozisyonu bozmadan geceye uzun devam ediyorum...
-
seçimden onceki fikrimi ufak da olsa koruyorum.bu kadar çıkışa ınanmamıs varken bu iş kontrat yakma hareketine dogru gidebilir..cümleten iyi geceler..
-
[quote=juliano;101209]dayıcım hani 1200 puan zarar vardı ya onları bugün 600 puan karla okuttum allah terste kalanlara sabır versin.[/quote]
ben demedim mi sana güreşiyoruz diye...altta kalınca üzülme bi el ense çekersin olur biter demedim mi :..:
-
unlimit oğuzt kader arkideşlerim limitsiz gidiyor bu dow sistem ne dedi sat dedimi yok cezanı çek o zaman ah ah ne zaman öğrencez para bitcek ya
-
[QUOTE=QUEEN;101217]unlimit oğuzt kader arkideşlerim limitsiz gidiyor bu dow sistem ne dedi sat dedimi yok cezanı çek o zaman ah ah ne zaman öğrencez para bitcek ya... uzun olanlar gülüyodur şimdi:..:
-
[quote=QUEEN;101218][quote=QUEEN;101217]unlimit oğuzt kader arkideşlerim limitsiz gidiyor bu dow sistem ne dedi sat dedimi yok cezanı çek o zaman ah ah ne zaman öğrencez para bitcek ya... uzun olanlar gülüyodur şimdi:..:[/quote]
Terste kaldığını zannetmiyorum.+.
-
AMON RA gel kapıştıralım..spx 805.05 şorttttt..full metal jacket :)
-
[QUOTE=selçuklu;100956]geceye jübile pozu devam .. altın kısa .. hahahhha :):)
endeksler ralli altın şelale .. .boks. .boks.[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;101012]günaydın .. bugün akşama kadar işlerim var yoğun olacağım .. size iyi seanslar dilerim.. bol kazançlar .. :)[/QUOTE]
ancak gelebildim .. altın kısa jübile poz devam... :D ..ama bu jubile işine tam karar vermedim daha .. hehehhehe :D:D
-
[QUOTE=Astatin;101220]AMON RA gel kapıştıralım..spx 805.05 şorttttt..full metal jacket :)[/QUOTE]
Ben dayanamadım fransızlara basiim dedim! :..:
-
ahanda spot 30 uyumsuzluk var bu grafta .. bu graf kısalara ithaf olunur .. :D
[URL=http://img14.imageshack.us/my.php?image=adsznex.jpg][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/1002/adsznex.jpg[/IMG][/URL]