Sayın gandi genel başkanlık seçimi olduğunda değişim için fırsat belki bir çok şeyi aynı düşünüyoruz ama prensipler demokratik seçimle genel başkan olmak gibi. bilmem anlatabildimmi.
Printable View
Sayın gandi genel başkanlık seçimi olduğunda değişim için fırsat belki bir çok şeyi aynı düşünüyoruz ama prensipler demokratik seçimle genel başkan olmak gibi. bilmem anlatabildimmi.
[QUOTE=tutku;526452]17 25 aralıkta [B]verdi ne oldu.[/B] hükümetin hukuka müdahalesi apaçık ortada. kaldıki dekontlar ortda savcılar neden cesaret edip harekete geçemiyor geçmişte nasıl engellendiler biliniyor sayınkemo.[/QUOTE]
e işte hep bu oluyor, ondan sonra diyorki 5 koyun versem güdemez,..
öyle diğil kardeşim sen merkezini koruyacaksın,
senin merkezin %22-27 den harketle Mustafa Kemal,..yıldırım orduları
bu gün Türkiyede herkes kurdu, kuşu, lazı, kürdü, türkü, dadaşı ve mütemadiyen efesi,..ve son olarak akape si dahil,...
herkes Mustafa Kemal ATATÜRK diyecek,..ve sen buna %22-27 üstüne 10 puan alamayacaksın ve halen belgeyle geleceksin,...
çünkü en büyük belgeyi unuttun
Mustafa Kemal Atatürkü
bu şimdi demogoji ise ben konuşmayayım
hic olamzsa barı belgeleri cumhuriyet ve sozgu gazetesine versinde konuya hakım olan kişiler inceleyip onların verdigi karar dogrultusunda karar verelim derim ben acızane
[QUOTE=tutku;526455]Sayın gandi genel başkanlık seçimi olduğunda değişim için fırsat belki bir çok şeyi aynı düşünüyoruz ama prensipler demokratik seçimle genel başkan olmak gibi. bilmem anlatabildimmi.[/QUOTE]
sayın Tutku,..
1 kasım seçimleri öncesinde Kemal kILIÇDAROĞLU 1 Kasım seçimleri için bu Türkiyenin son seçimleri olabilir dedi,..
bahsettiği tam olarak bu şu anki durumdu,...ama o seçimler için gidip emekliye zam istedi kahroldum,
bilmem anlatabildimmi,..
şimdi işte bir demokratik seçim için hali hazır ben adayım diyemiyor, ortak aday arayışında,...
insan olarak iyi bir insan buna şüphem yok,...Kemal Kılıçdaroğlu bırakmalı bu işi,...
CHP muhalefet yapmayı bilmiyor.Hiç oy vermedim ama Demirel sağ olup muhalefette olsaydı herrgün itin .ötüne sokardı bunları.
Sözün Kısası kötü muhalefet kötü iktidar yapar,...
bu kadar basit, öyleki akape bile sık sık bundan dem vuruyor,
yani durum vahim den de vahim,..
Herkes biliyor zarların hileli olduğunu , herkes biliyor hırsızın kim olduğunu, koyunlar sessiz. kime ait olduğunu hatırlamıyorum ama buna benzer bir deyişti.:)
Ha birde şu var:Basın tv vb muhalefete süre ayırmıyor.Muhalefet kendini yeterince anlatamıyor.
[QUOTE=tutku;526461]Herkes biliyor zarların hileli olduğunu , herkes biliyor hırsızın kim olduğunu, koyunlar sessiz. kime ait olduğunu hatırlamıyorum ama buna benzer bir deyişti.:)[/QUOTE]
Sayın Tutku ben burada demedimmi,
dışarda savaşan ordu içerde disiplini getirir,..şimdi bu disiplinde ABD kapımka dayanmış, ya malını ya canını diyor ben de çıkmışım belge melge,..
hani muhalefet edeceksen bu zamanında olacak,...
[B]cehepe 7 haziranda kazanabilirdi
ama 1 kasımda kaybetti[/B]
bak şimdi ABD muhalefetine kaldın zamnda ve hadi ütüyü bozmayalım ve buna yanlış anlaşılıyor diyelim,..
sayın Tutku demogojimi bu şimdi,
değil, dost acı söyler,..
[QUOTE=ikskare;526462]Ha birde şu var:Basın tv vb muhalefete süre ayırmıyor.Muhalefet kendini yeterince anlatamıyor.[/QUOTE]
Aynen katılıyorum.
beni kaybetti ya daha ne olsun,...ben adam değilmiyim,...
1 kasıma kadar uyardım,..bkz kayıtlar, ...emekliye zam dedi, bittim yığıldım,...
ben dedim burada en çok ta akapelilere dedim,
takım tutar gibi siyasi parti tutmayın dedim,...
topiğimiz sakinleri hatırlayacaklardır,...
kim hata yapıyorsa onun dalına vuracaksın ki,...
iç çatışmaya, iç savaşa düşmeyelim,...biribirimize girmeyelim,..
bilinçli seçmen olmak bizim birinci işimiz olmalı,..
ki 1. kalite iyi elden yönetilelim,..