10 BAR saat değişmez görüntüsü var gibi. doğru olabilirmi üstadım.
Printable View
10 BAR saat değişmez görüntüsü var gibi. doğru olabilirmi üstadım.
hayırlı kandiller sağlık ve bereket ile nice huzurlu günlere
Bana göre bu gün ve yarın sert düşmeli sonrasında belkide gün içersinde aniden yukarı yönelmeli.
[QUOTE=tutku;526419]10 BAR saat değişmez görüntüsü var gibi. doğru olabilirmi üstadım.[/QUOTE]
bu analizinizin içinden çıkmam mümkün değil,..değer yok çünkü,...kaçta 10 bar değişmez,...
bunu verdiğiniz an bende bakarım karşılaştırırım,...
[QUOTE=indregandi;526422]bu analizinizin içinden çıkmam mümkün değil,..değer yok çünkü,...kaçta 10 bar değişmez,...
bunu verdiğiniz an bende bakarım karşılaştırırım,...[/QUOTE]
En son dibden ihtibaren diye düşünmüştüm. saygılar..:)
126425
[QUOTE=tutku;526421]Bana göre bu gün ve yarın sert düşmeli sonrasında belkide gün içersinde aniden yukarı yönelmeli.[/QUOTE]
bu bahsettiğiniz 14:00 da olabilir, orası hareket gösteriyor,...
simulasyon saat 13:00 da tepeleme yapacak, 13:00 xu030 taraf seans arası olduğundan 14:00 hareket yapabilir
[QUOTE=tutku;526423]En son dibden ihtibaren diye düşünmüştüm. saygılar..:)[/QUOTE]
sayın tutku benim kurgulamama göre düşünüyorsanız eğer:
bende şu şekil
dipten itibaren olmaz,...dipten değişmezler yükselişi konu alır ve long takip ederler,...destek
tepeden olanlar,...tepeden değişmezler düşüşü konu alır ve short takip ederler,... direnç,..
burada konu ikincisi ve değişmez buna göre olur,...çünkü dün tepeledik ve devamına hep düşerek geldik,...
Ters bayrak formasyonu olurda işlerlik kazanırsa daha düşecek yolumuz var gibi:).
[QUOTE=tutku;526423]En son dibden ihtibaren diye düşünmüştüm. saygılar..:)
126425[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;526425]sayın tutku benim kurgulamama göre düşünüyorsanız eğer:
bende şu şekil
dipten itibaren olmaz,...dipten değişmezler yükselişi konu alır ve long takip ederler,...destek
tepeden olanlar,...tepeden değişmezler düşüşü konu alır ve short takip ederler,... direnç,..
burada konu ikincisi ve değişmez buna göre olur,...çünkü dün tepeledik ve devamına hep düşerek geldik,...[/QUOTE]
[url=https://resimyukle.xyz/resim/S7V2cL][img]https://i.resimyukle.xyz/S7V2cL.png[/img][/url]
sayın tutku
dün ve önceki gün değerler
130925
129300
bu ikisine de ihlal almış ve kalış takip ediyorduk, hatta siz 131925 olmasın diye ikaz etmiştiniz, bende 130925 olduğunu grafikle vermiştim,...
ihlal sonrası kalış gelmediği için altüst olarak ikideğeri işledik ve 5 lik minörlerin çözüm olabileceğini söyledik,..bize göre bu 5 lik minörlerden biri ''kalışa '' çıkartabilirdi, bkz dün ve önceki gün analizleri,
neticede 129300 altına zarrap haberi ile kaldık,...
tabiki bu kalışın tepede bir baskı değeri var ve bu değer 131750 değeri dünkü en yüksek,..
işte bu değer sarı ok boyunca geçmişe ''değişmez tabir ettiğim bar sayısını alır,..
değer ve değişmez bu şekilde ortaya çıkar,..131750 den 27 değişmez değişmez rekoru kırdık,..değişmez oluştuğunda o değerden otomatik dirençte oluşur, buna göre direnç 131750 değeri,..
27 değişmezi oluşturan neden 3 gün boyunca yataya sarıp zarrap haberini bekleyen piyasa,...
tersi ise yine grafikte görüyorsunuz,...
1 nolu kutucuk,..ve önce mavide sonra penbede 129300 simulasyonu, ..malesef başarılı olamadı ve artık işler çalışır durumda değil,..
yani piyasa önden işini yapıyor,...ben onu geriden yakalayorum,..o nedenle grafikte gördüğünüz maviler baralaradan 14 öncesinde aşağı iniyor ama her durdukları yer 14 sonrasına mavinin pembeden değerlerini veriyor,..buda simulasyonu veriyor, keza değişmez ve değerleri oluşturuyorlar,..
buna 7 de simulasyonda edebiliriz,...ama daha düşükleri sıkıntı yapabilir...dilediğimz kadar sayısını simulede sağa artırabiliriz,...örneğin ben 3 kullanıyorum ki 2 yeterli oluyor,..
çünkü 2 yi tamamlayan 3 ü başarabilirse trend olabilyor
gelelim haraketlenme işine,...şimdi yukarıda grafik belli,..grafiğe göre,
değişmez belli, o halde değerde belli,...131750,..fakat pala 14 önde,..yani değişmez ve değeri bıraktığı yerden 14 yol almış durumda,...buda grafikte görünmeyen simuleyi verir,..
yani benim tablolarda pala dediğim değerler,...
işte saat 13:00 da pala 14 yediğnden kendi simulesine aşağı gelecek fakat indikatörler grafikteki gibi kalmaya devam edecek,...
yani palayı hem biliyoruz, hem bilemiyoruz,...
bildiklerimi yazayım
14:00 131750
15:00 130675
16:00 129650
17:00 129575
18:00 129050
v.s
diye deva edersek bu güne
saat 14:00 da harketlenecek ve olası yukarı tepki verecek palanın,...128525 geçmeyeceğini buluruz
09:00 128875
10:00 128525
bakın 128525
bu günün değil ama yarının 128525 ile denkleşti,...oysa indikatörde bu yok,..napıyorum düşüncemde miş gibi simule edebiliyorum bu değeri,...+koncoktür ilave ediyoruz, örneğin zarrap,..
e yarın perşembede bir taraftan+ e sonrasıda cuma halinnen,...bu iki günde ABD ile bizim aramızda ne değişebilir diyorum kendime
ve bir önerme de buluyorum,
tepkinin saati, ve max tepeceği yer
14:00 128525 pala,
destek ise bu durumda son dip olur,..ve 14 saat bar doldurmadan sağlamlamaz,..öyleyse stop 126425(-)