-
[QUOTE=indregandi;526279]18:00 da 4 saat analizimiz doldu,...
,
[B]bold[/B] ibare,...
analiz sonrası değerlere bakarsak
pala 129900
ind
09:00 için 128575 aynı
10:00 için 128950 gözükmekte,..
[B]yani
129900 değişmedikçe
yarın 10:00 denklemi
pala 129900
ind 128950
olacak şekilde girecek,[/B]
neden 10:00 üstünde durdum hareket var çünkü,..bu ya devam eden trend yada aşağıya kırış şeklinde olabilir,..
özetle yarın 09:00 weya özellikle 10:00 da hareket var,...[/QUOTE]
[B]bold[/B] ibareden devamla,...
pala ?????
ind 128950 den 129300 e merdiven yaptı,...
artık beyin cimnastiği beyin fırtanası bitti 129300 e bakacağız,...
129300(-) stop tur
129300 ve 129300(+) long devamdır
-
[url=https://hizliresim.com/WGyjBN][img]https://i.hizliresim.com/WGyjBN.png[/img][/url]
-
we[B]ll[/B]hasıl,..kı[B]ss[/B]adan hisse,
aşağısı belli,..129300
yukarısı işte, 11, 12, 13, 14, 15 te tepeyi bulacak amma 15 düşen bar,
dolaysıyla
saat 14:00 te olmadı en geç 15:00 te
kalan yeni hareketin başlayacağını ve haftayı bitireceğini düşünüyorum,.....
-
günlüklerde
salıya kadar (pzt de başlayabilir) yatay düşüncemizde görüldüğü gibi çalışıyor,...
günlük 133200 geçilemedi fiyatlar 133100 den döndü,...
burada geriye kalan,..
bahsettiğimiz salıya kadar (133200-128225 ) aralığının yatayda kalışı ve en geç salı hareket geleceği,...
-
saatliklerimiz teknik anlamda dstek kırlmadığından 129300(-) hali hazırda long ama buradan değilmi long açabilmek sıkıntılı,...
baskı müthiş,...hani benim değerler var ama yinede long açılmaz,..düşünün bir longuz ama long açamıyoruz,..
güselliğe bakın hele bir,..
şudur kural 129300(-)
yani açarsın 129275 ten itibaren beğendiğin yere beğendiğin değere(129300 e yakın olmasında şüphesiz faideler var) patlaması için stop yazarsın,...
çünkü 129300 nokata 1dir,..patla[B]mama[/B]k üzere ayr edelir ama patlarsa stop olunmalıdır tarzında dır,..129300 kırıldığında ancak o zaman tepen fiyatlar olursa bu defa short kovalanmalı dır tarzında
-
dünkü usd short flatlarımı tekrar short yönde bir bir yukarılardan yerine kodum,..
-
[url]https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201711241031132257-karahan-merkez-bankasi-sarraf-abd/[/url]
-
129750 üstü kalışlarda yukarı gidebiliriz bence..
-
usd try yi analiz edeyim,...
geçen demiştim usdtry daha fazla oyalanamaz diye, nitekim analiz sonrasında düşmekten kaçarak tarihi zirvesini yeniledi,..düşemeyince koncoktüründe(zarrap kurları) yardımıyla zirve yenilemişti,..
sonrasında bu defa zirveden yavşadı ve aldığı realizeler şu sıralar bizim bu denli cesur oluşmuzun yakıtını oluşturuyor,
değil tabi,..
bizim ''kutuk'' teorimiz var,...zaman analizlerimiz var, IC analizlerimiz var,...
kısa keselim,
işte yine usd için bir hareketin arifesindeyiz,..hareket malum kesin yön gösterimiyor,..daha düşüşk periodlardan bu yön bulunabilir,...
ben değeri vereyim sadece,
[B][I][U]eğeR[/U][/I][/B] düşerse bu düşüşe aşağıda 3.8472 çok büyük olasılıkla ihlal edilir,...
ve bu ihlal bu 104 bar süresinde gerçekleşir,...
104/24=[B][U]4.3[/U][/B] gün eder,
endex le birleştirirsek,..
endex günlüklerde pzt ve salıya hareket ya, demekki usdtry de o şekilde bu 104 bar saatin pzt salısında hareketlenir,
umalım düşüş olsun,...
-
[url=https://hizliresim.com/zJ1bDB][img]https://i.hizliresim.com/zJ1bDB.png[/img][/url]
-
haritaya baktığımda bir süredir,
Mısır sina yarımadasında IS atakları var,..Mısır ordusu ile terörist gruplar arasında lokal çatışmalar var, seyrekte olsa süreklilik arzediyor,..
Sina haliylen Mısır -İsrail arasında Mısıra ait bir yarımada,...Daeş varlığından ve terörist faliyetlerden benim anladığım İsrailin tam terse Suriye ye yönelik olarak veya Lübnanada Hizbullahı bahane ederek bir harekat yada oldu bitti düzenleyeceği yönünde,..
Sina yarımadasında ki bu terörize daha çok artacağa benziyor,...hemen batısında yer alan Port Saide sıçradığı anda Suveyş kanalı ve dünya ticaretini direk etkiler,...yani çölden çıkıp şehirleştiği andan bahsediyorum,...Mısırın ve İsrailin arzuları bu yönde olursa şehirleşebilirde,...çünkü artık IS in İsrail ve ABD imalatı olduğundan kimsenin bir kuşkusu yok,..
bu olgular İsrailin güneyinde Mısırı oyalarken,..Mısırı aynı zamanda Akdenizde bir ortaklığa doğru itiyor ve bu ortaklık geçenlerde Yunan, Rum, Mısır olarak pekişti,..bu şu demek bu ortaklık ilerde Kıprısıda etki alanı içine alarak Doğu Akdeniz hakimiyetine dönümek isteyecek,...
son dönemde Egede işgal edilen adalarımızıda buna eklersek,...keza Suudinin Mısırda darbe sonrası Sisi ye yaptığı milyar usd ler yardımlarla köhne Mısır ordusunu (kara gücünde M1A1 tanklara ilaveten Fransanın ambargo bahanasiyle Rusyaya vermediği LHD gemileri),..takviye ederek kısmen ayağa kaldırıldıklarını eklersek ve
Suudinin
yine Hizbullah ekseninde Anti İran olarak Lübnan baskısında Anti Hizbullah İsraille bir araya gelişini ilave edersek,..
ve keza son bir kaç günde Mısırın Kahirede ki Müslüman Kardeşler tutuklamalarını Türkiyeyle ilişkilendirme çabaları,...
şekil ve kompozisyon tamamlanmış oluyor,...
Devşirilmiş Suudiler
Devşirme Mısırlılar,...
emperyalizmin hizmetinde İsrail ve ABD -AB hizmetinde olarak,...
baskıyı artırarak ki bu ilk hizbullah olacak ikinci Türkiye olacak Suriye ve Irağın kürtlere açık hale gelmesini sağlayacaklar,
denekki hem Libya sınırında hemde Sinadaki IS faliyetleri Mısırın iç kamuoyuna yönelik aldatmalar,..hoş Suriye ve Irakta baoşa çıkan IS militanları ve teröristleri için iyi alanlar,...
bakın niye İran değilde Türkiye, oysa Hizbullah İranla direk,..bölgede Hizbullah çok iyi anti emperyalist işler çıkardı,..ve son dönemde ana üsleri Lübnanın Suudi tarafından baskıya alınması işte başbaknaları Harriri meselesi, Hizbullahı yok etmeye yönelik hamleler ve eğer başaramazssa İsrail askeri müdehale edecek,...çünkü
ABD ve İsrail bölgede kaybediyor,..örneğin Hizbullah son olarak Irakta Haşdi Şabi üzerinden İbadinin eli ayağı oldular,..
sonuca gelirsek bölgede Hizbullah güç ve zemin kaybederse boşalan yeri dolduracak güç abd ve İsrail işbirlikçisi ve enperyalizmin hizmetindeki kürtler olacak,...yani İran da bölgesel etkisini Hizbullahla kaybeder ve Basraya kalır,..
buda direk Türkiyenin hamlelerini etkiler,....
-
Kademeler iyice azaldı, algo(haber) he dese anında bir tarafa iyi gidecek bence..