130200-400 lere kadar görme [U]ihtimali [/U]var ama daha ötesi ???
Printable View
130200-400 lere kadar görme [U]ihtimali [/U]var ama daha ötesi ???
günlük analiz yapmıştım,..
şu 4 gün yatayı ve peşi sıra 5 gün muhtemel düşüşünü veren analiz,...
dün graf vermiştim,...
ona dikkatli bakarsanız eğer gün ve gün dip protokolünü görürsünüz,..
ama dikkatli bakın,...
[QUOTE=indregandi;526136]pala direnç 130000
indikatör direnç tablo[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;526139]130200-400 lere kadar görme [U]ihtimali [/U]var ama daha ötesi ???[/QUOTE]
kendisine kadar alarak geldi, kendisi 130000 de,...kendisinide trade ederse 130200-400 çıkabilir ????
İNGİLTERE BÜYÜKELÇİSİ MOORE: S-400 KARARI TÜRKİYE'NİN VERECEĞİ BİR KARAR - BLOOMBERG HT
bakın bu şerro abd liler önüne gelene patriot satıyorlar ama türkiyeye satmıyorlar,...
son olarak romanyaya patriot satıyorlar, bu gün haberlerde vardı,...
şimdi geçen yazdım, konvansiyonel silahların bir çoğu demode olacak,...buna patriotlarda dahil,...
çünkü hava tehditlerine karşı olan bu silahın yeni gelişecek hava tehditlerine cevap vermesi olanaksız,...
yani düşük radar izi, diğer bir ifade ile 5.nesil, 6.nesil savaş uçaklarından bahsediyorum,...keza elbet füze konseptte değişecek,..
kısmen de olsa S-400 ün böyle bir avantajı var, en azından Ruslar ABD Stealtlarını(radara yakalanmayan hava konsepti, düşük radar izi v.s) karşı S-400 lerin takip edebildiklerini söylüyor,...
Romenler alsın patriotları hayrını görsünler,...bu Romenler, Bulgarlar,..işte daha var böyle sonradan görme Natocular,...rusu düşman bellediler ya,..keza ukrayna da bu seriden,..
başlarına gelecek var bunların,..elbette ruslardan değil, Natodan,...
usd bize nasıl vuruyor, biz mesela has natocuyuz,..dolar sever böyle has natocuları, dibine dibine vurur bunların,..
işte dollar bu romen, bulgar ve ukrayna gibi bilumum ve gusel slav ırklarınında dibine dibine vuracak,...
öyle patriotu tutuştururlar romenin eline,...gusel slav ırkının patriotu elline verirler,..
sanki bu zamana kadar patriotsuz bunlara bir şey oldu, başlarına bir şey geldi,..
sanki suriyeden ve ıraktan komşuları var,...
bakın natoya girer girmez dollar vurmaya başladı bunlara,...verdiler patriotu,...
güsel slav ırkının eline verirler, neyi patriotu,.....lelele
iyi parti ,natocu parti, patriotçu,...
verirler patriotu, acımazlar :)
verirler patriotu,...ruhun duymaz :..:
cehepede öle,..patriota yakın gidiyor,...:..:
ne zaman patriotçuluğu bırakır hoş geldi sefa geldi, o hızla iktidar bile olabilir,...
ama nerde,...boş kulvarlara atlasın dursun,...
[url=https://hizliresim.com/AyPlOr][img]https://i.hizliresim.com/AyPlOr.png[/img][/url]
saatlikler de son durum,...dirençler kademeli aşağıya düşüyor,...
pala 130000 de,....
kırmızı ho yu denerse 130200-400 belki 500 hani,...deneyebilir
saatlik direnç malum
pala olarak 130000
30 dk
indikatör olarak 129925 (11 değişmez)
[QUOTE=indregandi;526149]saatlik direnç malum
pala olarak 130000
30 dk
indikatör olarak 129925 (11 değişmez)[/QUOTE]
eğer 30 luk
129925 i gün içinde nokta 1 geçerse ki geçme şansı var,...kırmızı ho hikayesi, bakınız graf
böylesi durumda 30 luğun 11 değişmezi kalkar,...
ve eğer 30 luk taban bozmadan 14 half minutes doldurursa
ilk 30 luk destek oluşmaya başlar ve dipler kısmen güçlenir,..
neden 30 luk yazıyorum,...
çünkü koyunun (saatlikler) olmadığı yerde keçiye abdurahman çelebi o misal,..
saatlikler yarına 09:00 a kadar çözüm üretmez çünkü,
yukarılarda yazdıydık,...