[quote=gnome;451908]sabah 90 bin altında satım çılgınlığı olabilir diye kumar oynayıp
biraz long açmıştım . Bari onlar da patlamasa
[B]korkuyorum[/B] :)[/quote]
:eek:yandık o zaman..gorkulan pozisyonlar artı yazar totemim var malum..üğwww
Printable View
[quote=gnome;451908]sabah 90 bin altında satım çılgınlığı olabilir diye kumar oynayıp
biraz long açmıştım . Bari onlar da patlamasa
[B]korkuyorum[/B] :)[/quote]
:eek:yandık o zaman..gorkulan pozisyonlar artı yazar totemim var malum..üğwww
dipden 2.000 puan yukardayız..şimdi,ortak sahadayız..long yapmak isteyen:geri gelsin diyecek..
short yapmak isteyen,en tepeden çok düştük(98.000 den) deyecek....
buralarda stabilasyon lazım.sonra...
yine mi aynı..kaç gündür bu saatlerde fişi çekmişlerdi...
çabuk bitti olumlu hava yaw
piiuuu..tırsmadım dersem yalan olur...saydığım kadarıyla en az 3,5 attım..saymadığım da bir o kadar vardır.. daha da herşey bitmiş sayılmaz tabii...yannız, ya şu apsd bitirecek beni ya da ben onu..sırf yükselirken apsd manyak düştü diye tuttum şortları..-ki son derece yanlış tek o parametreyle karar vermek :).üğ..Şu hareketten sonra 15 dklık dönüp tekrar sat verirse çok şık olacak..93xxx lerden beri görünen pupuların gazı alınmış olacak...---koşullu tabi..-sa
b dalgası için düşücez
pazartesi zaten düşecektik
kimseye tavsiye değildir
5 daklık 89850 den sat oldu... -150 puan hayırlı olsun....1400 puan bir ara kar vardı..offfffff
Niye düşecektik?
Çünkü AB ile müzakerelerde sıkıntı oldu
pazartesi görüşmeler olacaktı ama
Almanya büyükelçimizi dışişlerine çağırdı son haber bu
bizde alman büyükelçisini çağırdık dışişlerine
ve ipler kopma noktasına kadar geldi sanırım
Zaten perşembe günü yapılacak toplantıdada müzakerlerin devamı için olsa gerek 22. başlığın açılıp açılmaması karara bağlanacaktı, bunu görüşmekte pazartesi toplantıda belli olacaktı
Ondan önce Almanya işe taş koydu sanırım ve Türkiyenin berlin büyükelçisi Hüsayi Avni Karslıoğlunu Alman dışişlerine çağırdı
Bizde alaman büyükelçisini çağırdık
Egemen bağış diyordu ya, AB bize git derse bizde AB ye oğlum bak git deriz diye
İşte heran haber düşebilir yani durum bence kritiktir.
AB ile ipler koparsa borsa bunu taban fiyatlar
Kimseye tavsiye değildir.
Bu borsa durup dururken düşmüyor yani
Kimseyi etkilemiyim yinede
yazdıklarım tavsiye değildir.
short açmıyorum..ama sistemin sat olması ve alternatif piyasaların ateşinin hala 42 derece olması , beni korkutuyor...