-
[quote=eloy;299259]pastaları bır gun sonra gorebılmemız gerekmıyor mu? ben hala ayın 8 ındekını bıle goremıyorum.[/quote]
Hissede takas değişimi görülüyor ama vobda hiçbiryerden görülmüyor...Amaç da buydu herhalde zaten...Sözde bir iki gün sonra görecektik..:confused:
-
staro hocam ve asti hocam kızacak ama bunu göndermek istedim gene de yanlış anlaşılmasın aha bak nasıl tuttu falan demek için değil hiçde sevmem böyle şeyleri zaten :)
[quote=a.kaya;289759]Buda benim yeni senaryom bakalım ne kadarı tutacak..
[URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/16/3685.jpg[/IMG][/URL][/quote]
-
a.kaya bu 75 e düşsün varya üwww üwwww üww yani üww keşke nere 75 e var 15 bin puan üwww :D tarihi zirveydi rahmetli...
2008 de lönklediydim 75 den 30 a düştü ama şimdi kardayım 90 oldu üwwww :) slow trade :D:D:D
-
yigit bulutlarin ustunde yine , ne varsa toplamislar diyo .dng
amerika yenilmis diyor Irakta ::: koptum .....
-
[quote=seagate;299271]a.kaya bu 75 e düşsün varya üwww üwwww üww yani üww keşke nere 75 e var 15 bin puan üwww :D tarihi zirveydi rahmetli...
2008 de lönklediydim 75 den 30 a düştü ama şimdi kardayım 90 oldu üwwww :) slow trade :D:D:D[/quote]
slow trade`de sistem hic kaybettirmez dimi Hocam :..:
-
aha müsadenizlE GGGGGGGGGGrrRrRRRRRRRRRaAAAAAAAAA$$$$$$$$$$$$nsyNC....
-
[quote=enorton;299021]Buarada Türkiyenin en iyi ew analistlerinden devir bile 7000 terste kaldı, en son 83300 den shortlamıştı. Richard Denis üstadın şu sözü aklıma geldi;
[B]
"en çok zoruma giden şey bu trading işinin bu kadar basit olması ve en cahilin bile basitlikle bu işi yapabildiğini görmüş olmam" [/B][/quote]
Bu bahsettiğiniz yeni bir site açmış olan ya da benim yeni fark ettiğim kişimidir acaba. """" devirtrade com """"İnanın hiç tanımıyorum bilmiyorum. Fakat toplu e-mail ile haberdar etmiş yeni oluşumunu.
40 TL aylık abonelik ile VOB ta al sat diyecekmiş. Nasıl cesaret edebiliyorlar aklım almıyor. Bu konudaki SPK kanunlarını zamanında ayrıntılı öğrendiğim için iyi biliyorum. Tek kelime ile KORKUNÇ...
Hisselerde olsun vob ta olsun [B]maddi menfaat elde etmek sureti ile yönlendirici nitelikte yapılacak her şey[/B] 47-A/4 maddesi uyarınca muazzam suç. Bir tek kişi bu fiili işleyen hakkında ufacık bir şikayeti geçtim, ihbar e-mailciği SPK ya yollasa bu insanların hayatları kararır.
( [B]5 yıla kadar hapis + 10.000 gün adli para cezası + alacağı paraların 3 katından az olmamak kaydı ile idari para cezası hepsi aynı anda veriliyor [/B]ve 2-3 kişiye yönlendirici nitelikte bulunmakla 300 kişi arasında da hafifletici unsur veya fark bulunmuyor. KORKUNÇ diyorumya işte bundan)
Genel anlamda yazıyorum. Ya bilmiyorlar, ya da çok cesurlar.
"Burada yer alan yazı yorum ıvır zıvır yatırım danışmanlığı değildir gibi site sayfa altı uyarılarının hiç bir yasal koruyuculuğu yok. Yapılacak hiç bir sözleşmenin kanuni koruyuculuğu yok.
Hayert vallaa ki ne hayret.
[url]http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikbulten/displaybulten.aspx?yil=2009&sayi=49[/url]
Şu link SPK resmi haftalık teblii. 6. sayfasında halen taze taze canları yanmış veya neyle karşı karşıya olduklarından bihaber bir çok site hakkında suç duyurusu var.
Dolanırken görüyorum onlarca da yeni yeni siteler açılıyorr abonelikle müşteri toplayan siteler. Yakındır yeni bir tebliği daha çıkar 10-15 site hayatı karartılmış.
Kişilere, yaptıklarına tek bir sözüm yok. Adamı beğenir, performansını beğenir, ne bileyim grubu beğenir gider abone olur. Niceleri var aralarında muhteşem insanlar ama spk bakmıyor ona buna.
İçerde ağan paşan varsa bilmem o ayrı.
fakat şu var ki, SPK nında artık bu işe bir el atması şart. Her yapılan faaliyetide yatırım danışmanlığı olarak görmemeli. Bu nedir ya, forumlarda yazmaya, kendi yönümüzü bile sürekli belirtmeye korkar olmuşuz.
veya böyle abonelikle müşteri kabul eden sitelerin faaliyetlerinide bir sözleşme tanımlanarak " yok efendim sen izinsiz yatırım danışmanlığı yaptın" kapsamından çıkartmak lazım. Abone olanların aklı fikri yokmu? Hangi çağdayız yaaa!
-
[quote=enorton;299021]Buarada Türkiyenin en iyi ew analistlerinden devir bile 7000 terste kaldı, en son 83300 den shortlamıştı. Richard Denis üstadın şu sözü aklıma geldi;
[B]"en çok zoruma giden şey bu trading işinin bu kadar basit olması ve en cahilin bile basitlikle bu işi yapabildiğini görmüş olmam" [/B][/quote]
Bende hatırlıyorum, burdada bir arkadaş yazmıştı devir 81li fiyatlardan şortlamış diye..sonrasını blmiyorum ama şimdi baktım sitesinde poz. durumu aşağıdaki gibi söylenmiş..18.10.2010 (herhalde 18.09.2010 demek isteniyor) da 73500 den long açılmış?
O kişi Devir ise, bu kim? Bu kişi Devir ise, o kim?:)))
Yok ikisi aynı kişi ise yazılan pozisyonlar neden farklı? O zaman ister istemez aşağıdaki pozisyonun gerçek poziyon olmadığı, sadece farklı amaçlarla konmuş bir ifade olduğunu düşünürüm ben.
VOB30 ENDEKSİ[B]POZİSYON[/B][B]UZUN ⁄ KISA ⁄ FLAT[/B][B]KALDIRAÇ[/B]YOK[B]AÇILIŞ FİYATI [/B]73.500[B]AÇILIŞ TARİHİ[/B]18.10.2010[B]STOP[/B]72.500[B]YORUM[/B]UZUN POZİSYON KORUNUYOR
-
Günaydınlar bol shortlu günler temenni ederim.
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
-
Günaydın bol kazançlar...
-
Günaydın ey ahali... .lelele
Dün beni ters indikatöre çevirip masa üstünde dansettiren Pala'yı esefle kınıyorum.. ::: Bugün intikamımı acımasızca ve hunharca alacağımı kendisine şimdiden duyururum... :..: