-
[quote=fXci;100458]Şehirler arası seyahat sırasında karımla birlikte gece saat 2de ıssız bir yerde aracım arızalanıp yolda kaldımdı ..Jandarmayı aradığımda yardım etmemişlerdi. Valla çok koymuştu. Param olmasaydıda özel çekici çağıramasaydım ne yapardım?[/quote]
ne diyerek yardımı reddettiler?
-
[quote=hexa;100459]arkadaşlar vob hesabımdaki nakit son 3 gündür hergün 10 ytl azalıyor. son 3 gündür az bir miktar dolar long ve endeks short tutuyorum, dolar long olduğu içinmi gecelik komisyon alıyorlar? dolar short olsam alırlarmı yine? ayrıca haftasonuna endekse short girdim günlük 10 ytl düşermi hesabımdan yine?[/quote]
gecelik komisyon diye bişey yok.
pozisyonunuz itibarı ile kar/zarar rakamları düşüp artar.
pozisyon değiştirmediğiniz sürece komisyon ödemezsiniz.
-
[QUOTE=fXci;100458]Şehirler arası seyahat sırasında karımla birlikte gece saat 2de ıssız bir yerde aracım arızalanıp yolda kaldımdı ..Jandarmayı aradığımda yardım etmemişlerdi. Valla çok koymuştu. Param olmasaydıda özel çekici çağıramasaydım ne yapardım?[/QUOTE]
bu memlekette kamu personeli reformu şart,
sefalet ücretleriyle, objektif kriteler olmadan alınan personel ile ve hayat boyu eğitim gelişim ve yükselme olmadan buraya kadar olur
başımız sağolsun hakkın rahmetine kavuşmuş büyük başbuğ:(
-
show başlasın artık...
her nereye başlayacaksa ...ama yukarı tercihim
-
[QUOTE=unlimitted;100460]ne diyerek yardımı reddettiler?[/QUOTE]
Çekicimiz yok yardım edemeyiz dediler. Özel çekici telefon numarası verdiler.Kapattılar. 3 saat özel çekici bekledim.:o
-
garanti 12500 kontrat satışa ulaştı..
-
unlimitted dolar shortları 1,6840'tan kapatır.
Jerfini rahat bırakayım bari artık eheh.:..:
-
[QUOTE=selçuklu;100418]32050 stoploss ve kısa .[/QUOTE]
32,000 shortcover uzun ..
-
Devlet gerekli yatırımları DİNLEME üzerine yapmaktadır, KURTARMA üzerine yatırımlar bilahare yapılır, acelemiz ne ki:(
Hele önce oy yüzdelerini %60 uzerine çıkarsınlar, sıra kurtarma yatırımına da gelir!!!
-
zİESTEM 20000 leagues under the sea
[IMG]http://www.resimage.net/resimyukle/343548FEXCEC.png[/IMG]
-
MOODY'S, KREDI NOTUNU AA1'DEN A2'YE INDIRDI; GORUNUM: DURAGAN
MOODY'S, KREDI NOTUNU AA1'DEN A2'YE INDIRDI; GORUNUM: DURAGAN
-MATRIKS-
kendi notunumu düşürmüş
-
söylemesi ayıp 32000 den short açmıştım 100 pointi beğenmedik tekrar 32000 den kapandım.Lakin görüyorumki spota al sinyali gelmiş.Vadelidede gelmek üzere. Dikkatli olmakta fayda var!