-
hem raning trıyengıl (sıkış sıkış boom) hem de femen formasyonu (git-gel-boom) var.. bakalım boom ne tarafa.. (trıyengıl teorik olarak aşşa kırmalı ama femen den emişn değilim..yeni bi formasyon..geçen sefer aşşa kırmıştı, hem de pis)
[IMG]http://i40.tinypic.com/2u90fp3.png[/IMG]
-
[QUOTE=kurt;451784]Benim işlem tarzım biraz farklı. Anlık yada çok hızlı pozisyon değiştirme gibi bir şansım yok.
Yada tek yerden pozisyon açma şansım yok. Her iki yöne anında geçme lüksüm de yok.
Bu yüzden hedefleri bilsem dahi bir sonraki adım için pozisyon alıyorum.(yoksa adamı yakarlar)
98700 lere kadar çıkacağını yazıp neden 96300 lerden parçalı pozisyon aldığımı geçen dedim. Dediğim oldu yada şuydu buydu demiyorum. Dediğim olursa zaten kazanabilirim. Ve sadece yaptığım işlem şeklini paylaşıyorum. Hepsi bu.
Ayrıca özelden fikrimi soran ve uyarıda bulunduğum 98700 leri beklemelerinin kendileri açısından daha uygun olacağını söylediğim arkadaşlarda oldu.
94200 ler çok sert kırılacak ki hareket sertleşecek dedik ve gerçekleşti.
Bu pozisyonların uygun kapanma yerini de yazdım 89-90 aralağı. Sabır zaten en önemli kısmı işin. Doğru pozisyonu alabilmek ve devamını getirebilmek adına.
Erken kapadım büyük kımını sorun değil zaten hedef-kar bölgeme geldi.
Suçum buysa kusura bakılmasın. üüü
Eğer gerçekten tebrik etmek isteniyorsa yolun bu şekilde doğru olduğunu düşünmüyorum.üüü
İyi akşamlar.[/QUOTE]
Sn. kurt, kendi adıma paylaşımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Herbiriniz ayrı ayrı bir değersiniz. Lütfen paylaşımlarınıza devam edin.
-
21/06/2013 11:01:02 *MERKEZ BANKASI 50 MİLYON DOLARLIK DÖVİZ SATIM İHALESİ AÇTI
MB döviz satım ihaleleri başladımı hergün devam ediyor ve bu tip satım ihaleleri sonucu pahalıya döviz vermiş oluyor piyasaya, dolarında ateşi sönüp müteakip haftalarda aşağı yönlü seyre geçiyor
Tam bu ihaleler zamanında genelde borsada diplerde oluyor nedense.
aslında tam bi dip oluşumu görünmüyor endekslerde ama belkide sadece tek ayak düzeltmedir bu yaşananlar ve dipdir, orta vadede değerlendirmeye çalışmak lazım
89100 altı alım fırsatımıydıda kırılınca hemen o bölgeden uzaklaştı?
ben şimdi onu düşünüyorum
eğer 89100 altı alım fırsatı ise bundan sonrada altına inecek,
işte o anlarda yada günlerde aldın aldın gibi bir durummu acaba? 86-87 ler görülecek demekki, o zaman kısacılar için sorun yok, yukarı gidiş satış fırsatı olmuş oluyor.
-
[quote=gnome;451390]şimdiii ;
kısa vadede piyasada trend yok , gösterge hızla aşağı iniyor .
95.500 çok önemli oldu . Salı kapanışının altına gitmeme ihtimali
yüksek , ama giderse 92.500 - 93.000 seviyesi destek olacak .
Al-sat piyasası var .
Kısa vadeli ve bazı orta vadeli göstergeler al verdi .
Bir düşüş gelirse ve bunlar sata çıkmazsa , herşey bir anda
olumluya dönebilir .[/quote]
hala al durumunda . Düşüş devam ederse bir şelale şeklinde değil
daha çok git-gel ler şeklinde devam edecektir . ,
eğer gösterge sata çıkmadan yükselip 91.425 ve 92.500 yukarı
kırılırsa büyük bir ihtimalle , ya da en azından bir süre güneş
tekrar açacaktır .
Rakam olarak 91.200 - 400 bandı yukarı geçilirse
shortçu kar alabilir bence .
-
En iyi seçeneği ikili dip formasyonunu bozmak olacaktır. Buna göre karar verilmelidir.
Kısaca 89.000 kırılımı şart olmuştur. Şuan en güzeli beklemek olacaktır.
Tepki gelse dahi cılız kalacaktır aksi olursa zaten tuzak çok net. Benim sistem bunları der bekle,otur oturduğun yerde der.
1-2 bin puan için riske gerek yok.
Hızlı trade edenler için geçerli değildir.:):)
89.000 kırılımını izleyelim bakalım. Nasıl olacak..lelele
-
Tabii şu an için hayat shortçuya güzel .
Longcular ağır kayıplar vererek ülkenin iç bölgelerine doğru çekiliyorlar :)
-
Tazeler.:):)
Fırından çıkan taze rakam 88400. Bugün kırılacak mı görelim bakalım.
Görülecek lakin kırılım çok önemli olacak.
Şuana bakarak 1500 puan daha aşağı fena değil ama hızlı trade edebilen için fırsat.
-
eğer 89 bin kırılırsa orduyu göreve çağıracağım .
askerleri değil , ordu'daki akrabalarımı :)
-
eğer 89 bin kırılırsa sarayburnu'ndan gemiye binerek samsun'a doğru yola çıkıp
bu shortçulardan kurtuluş mücadelesini başlatacağız :)
-
[quote=gnome;451849]eğer 89 bin kırılırsa sarayburnu'ndan gemiye binerek samsun'a doğru yola çıkıp
bu shortçulardan kurtuluş mücadelesini başlatacağız :)[/quote]
Başgan,
Ayboliyi..bizi neden Yonan yerine koyarsın.dngOysa biz de her düşüş olduğunda "Hacıanesti gel de kurtar ordularını" diyoruk, EN BÜYÜK TÜRK'ün sözüne gönderme yaparak:p Şöyle yapalım; Savaş Waterloo savaşı olsun.. EHmm..Longcularda Fransa tarafı olsun heee..Niye longcular waterloo savaşının kaybeden tarafında olsun deme başgan...Sonuçta Rus ayusu diye bir tabir var..Rus tarafının şortcular olması lazım..::: Tarih tekerrür etmez sonuçta..kimin kazanacağı belli olmaz..Ama hatırlatayım; Femen de bizim tarafımızda:::
-
Şimdi uzun için sıkıntı şu. Zaten yakalanan yakalandı,yarayı sarmak için ek maliyet yapmak isteyecektir. Fırsatçılar ise burayı değerlendirmek isteyecektir. Ölen zaten öldü.
Pala peki ne yapmak ister? Yönü değiştirmiş gibi yapıp boğayı biraz besleyip aynen kesmek tabi ki.:D:D
-
[quote=astatin;451855]başgan,
ayboliyi..bizi neden yonan yerine koyarsın.dngoysa biz de her düşüş olduğunda "hacıanesti gel de kurtar ordularını" diyoruk, en büyük türk'ün sözüne gönderme yaparak:p şöyle yapalım; savaş waterloo savaşı olsun.. Ehmm..longcularda fransa tarafı olsun heee..niye longcular waterloo savaşının kaybeden tarafında olsun deme başgan...sonuçta rus ayusu diye bir tabir var..rus tarafının şortcular olması lazım..::: Tarih tekerrür etmez sonuçta..kimin kazanacağı belli olmaz..ama hatırlatayım; femen de bizim tarafımızda:::[/quote]
sırf yunan değil ; ingilizi var , fransızı var , italyanı var ,
faiz lobisi var :)