-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]16 Eylül Perşembe[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/U][/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GBP Perakende Satışlar (y/y) (Ağu) 11:30 %2,0 %1,3 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Dış Ticaret Dengesi (Tem) 12:00 €1,3Mlyr €2,4Mlyr Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B] [COLOR="red"]USD ÜFE (y/y) (Ağu) 15:30 %3,0 %4,2 Yüksek [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (11 Eyl) 15:30 460K 451K Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [COLOR="teal"]USD Cari İşlemler Dengesi (Q2) 15:30 -$124,2Mlyr -$109Mlyr Yüksek[/COLOR] [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR="teal"] USD Toplam Net Sermaye Akışı (Tem) 16:00 -$6,7Mlyr Yüksek [/COLOR] [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Net Uzun Vadeli Sermaye Akışı (Tem) 16:00 $44,4Mlyr Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR="red"]USD Tim Geithner’ın konuşması 17:00 Yüksek [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Philadelphia Fed İmalat Endeksi (Eyl) 17:00 0,5 -7,7 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD EIA Doğla Gaz Stok Değişimi (10 Eyl) 17:30 Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] TUIK-TCMB Ağustos ayı tüketici güven endeksi(10:00) [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR="red"]TCMB faiz kararını açıklayacak (19:00)[/COLOR] [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar.[/B][/SIZE][/FONT]
-
günaydın
bol kazançlar...
-
[URL="http://i55.tinypic.com/k1xqtw.jpg"][IMG]http://i55.tinypic.com/k1xqtw.jpg[/IMG][/URL]
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]17 Eylül Cuma[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/U][/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GER ÜFE (y/y) (Ağu) 9:00 %3,5 %3,7 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]EUR Cari İşlemler Dengesi (Tem) 11:00 -€4,6Mlyr Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR İnşaat Üretimi (y/y) (Tem) 12:00 %3,1 Düşük[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B] [COLOR="red"] USD TÜFE (y/y) (Ağu) 15:30 %1,2 Yüksek [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Eyl) 16:55 68,9 Yüksek [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar.[/B][/SIZE][/FONT]
-
günaydın..
bol kazançlar...
-
sayın excali bir defada veri meri yok diye yazsan:..:
-
sayın;emekdar,ekonomist,excali nirelerdesiniz...:(
hepiniz aynı anda kayboldunuzüüü
-
ahada ben geldım abıcım forumda tık yok bende yasakı olmama ragmen hısnet te yorumları okuyorum sadece...şimdide tesadüfen bır meraba dıyım dedım maluk kısalarıda acmısken emektar kardeşimizede sanada herkeze bır merhaba dıyım dedım
-
[quote=hakansahin;291644]sayın;emekdar,ekonomist,excali nirelerdesiniz...:(
hepiniz aynı anda kayboldunuzüüü[/quote]
yarın sabah tan ıtıbaren buradayım .lelele
-
tüm dostlara günaydın,bol kazançlı bır gun olması dılegıyle
-
günaydın.
bol kazançlar...
sayın ekonomist hoşgeldin....
-
[quote=hakansahin;292106]günaydın.
Bol kazançlar...
Sayın ekonomist hoşgeldin....[/quote]
hoş bulduk sızde hos geldınız bl kazançlar
-
Sabah sabah 400 puan aldık son bır hamle yapıyorum 81.300 kısa yazıyorum gelırse verı gelene kadar bekleyecem
-
81.300 kısalar gelmedı buyuk balıgı kacırdık 2 . Seans verı sonrasına kadar flat beklemek lazım bugun short algısını kafalara yerleştırıp 15.30 sonrası suprızı yukarı olabılır pala bu bellı olmaz para onda duduk onda:)
-
[quote=EKONOMİST;292126]hoş bulduk sızde hos geldınız bl kazançlar[/quote]
teşekkür ederim sayın ekonomist.
sizede bol kazançlar...
-
şükür bugunu 700 puanla kapadım hafta sonuna flat kısa açmaya cesaret edemedım.....81.300 kısalarıda almış olsak 1000 puanı gecerdık saglık olsun.
-
Merhabalar arkdaşlar...
Bugün selçuklularla kanaldaydık öğlene kadar,hatta seans odasınıda andık..
Forumda ilk başladığım topik olduğundan,bir müddet terk edemediğimi vefasızlık olarak algıladığımdan falan bahsetmiştim...
Topik tamamen bitti sanıyordum...üüü
-
[quote=EMEKDAR;292445]Merhabalar arkdaşlar...
Bugün selçuklularla kanaldaydık öğlene kadar,hatta seans odasınıda andık..
Forumda ilk başladığım topik olduğundan,bir müddet terk edemediğimi vefasızlık olarak algıladığımdan falan bahsetmiştim...
Topik tamamen bitti sanıyordum...üüü[/quote]
.brvT..C
-
masalar toplanmış kimse kalmamışşşşş
-
günaydın..
bol kazançlar...
-
Cümleten günaydın bol kazançlar
-
81.850 kısalarla sabaha başlıyorum,enterasan bir gün olacaga benziyor
-
Kısalara 82.100 den ek full kısa
-
Kısaları 81.500 den kapadım.tekrar 82.000 dogru bır atak olacaga benziyor
-
Dolar da uzunladım...
işyatı karşıma aldım.boks.
-
[quote=hakansahin;292790]Dolar da uzunladım...
işyatı karşıma aldım.boks.[/quote]
dolarda bende yukarı cıkar dıye 1.49 ve 1.4850 den ıkı partı aldım paso gerılıyor hıç dokunmayacam nasıl olsa yukarı tepkı verecektırüüü
-
[quote=EKONOMİST;292936]dolarda bende yukarı cıkar dıye 1.49 ve 1.4850 den ıkı partı aldım paso gerılıyor hıç dokunmayacam nasıl olsa yukarı tepkı verecektırüüü[/quote]
vade sonuna kadar bekletecem ben sayın ekonomist...
ayrıca 1,460 a gerlirse full olmayı düşünüyorum...
zaten o seviyelere kalmadan merkezin müdahelesi gelecektir...
1,460 aşağısı ve 1600 yukarısı zor bence...
bu arada bugün işyat beşbin kusur kısasını kapattı.1,481 den...
-
[URL="http://oi56.tinypic.com/alrsl4.jpg"][IMG]http://oi56.tinypic.com/alrsl4.jpg[/IMG][/URL]
Kapanışımzda FIÇIRI ın muhtemelen yukardaki gibi oluşma ihtimali yüksek görünsede ayuluk ağır bastı kendi açımdan tabikiside...
[URL="http://oi55.tinypic.com/16bj1nt.jpg"][IMG]http://oi55.tinypic.com/16bj1nt.jpg[/IMG][/URL]
Ahanda spot-100 ün beşisi
-
günaydın..
gününüz ve kazancınız bereketli olsun..
-
Bol kazançlı bır gun olması temennısı ıle
-
[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/2843/yilanlarinocupostercx8.jpg[/IMG]
[SIZE=4][B]Uyannnnn Kara Bayram...T..C[/B][/SIZE]
-
inanılır gıbı degıl, artık kısa acma cesaretımızde kalmadı.bugun ilk işlemımı saat 16.00 cıvarında yaptım 83.000 den kısaları açtım 82.625 ten kapadım.tekrar yarına kısa gırmek ıstedım bu sefer 82.950 den actık kısaları ve 83.350 lere kadar surduler:( uzlaşma 83.225. 1.700 puanlık marjdan aldıgımız 100 puan oda komısyona gıttı.yanı kazanç 0.
1) burada kendımıze bır lımıt belırlememız ve dısıplını bozmamamız gerekıyor
2)bızler kısada dırettıkce satış kademelerı doldukça pala yukarı surmeye devam edıyor
3)kanaat etmesını bılmek gerekıyor
-
Aynen benim gibi yapmışsın
-
grafıkleı ınceledıgımde 83.800 kadar alımlar devam edebılır.her an sert bır kar realızasyonuna hazırlıklı olalım derım
-
günaydın.
cümleten bol kazançlar...
-
-
satış şartı 83.200 (değişken)
-
-
-