Strateji değiştirdim
Pala gibi düşünmeye başladım..
Bugün yarın kv li sisteme uyupda long yapmıycam
Short taşıycam
Dow düşüşe geçerse diye korkuyorum bende:)
Ov li sistem ala geçerse ne ala...
Printable View
Strateji değiştirdim
Pala gibi düşünmeye başladım..
Bugün yarın kv li sisteme uyupda long yapmıycam
Short taşıycam
Dow düşüşe geçerse diye korkuyorum bende:)
Ov li sistem ala geçerse ne ala...
450 den long sistem gereği
Yarım saatte tam 1000 puan teptik, ellerinin ayarı yok. Düşerken de böyle çıkarken de... Kıvrandırmaya devam ediyor :(
79625 long !
selam millet,
yine herkes kisa, yine herkes buyuk baligin pesinde, uwwww
20 Ocak saat 14 de MB faiz kararını açıkladığından beri aynı banddayız. 81000-77000 tam 20 gün oldu, altına inişler ve üstüne çıkışlar fake olarak kaldı... Testere devam ediyor...
Aha geldi ,,, grasar simdi
tam 45 dk da 1.000 puan tepmiş.karlar buhar oliy gözümüzün önünde.sistem ne poh yesin.onun suçu deel ki bu...
Karda otur zararı kısa kes derler ya hep, nasıl olacak bu piyasada??
istirham ederim...
[quote=enorton;333670]Karda otur zararı kısa kes derler ya hep, nasıl olacak bu piyasada??[/quote]
trendler icin soylenmis belli ki. yatay piyasada tam tersi:..:
bugune kadar bilinen yatay piyasalarin en uzunu ne kadar surmus acaba?:rolleyes:
uyarı: hacı gaganın ayak sesleri geliyor uzaklardan,
Ahh ahh eskiden sistemcilik ne güzelmiş... Bir sinyal gelirdi 7000-8000 puan aldığı oluyordu sinyalden sonra 2-3 günde... uzun zamandır öyle bişey hatırlamıyorum...
şimdi sinyal geliyor 3000 giderse seviniyoruz, dönüyor piyasa, yarısını bırakıyor geriye...
şimdi 2000 puan böyle piyasada iyidir diye çıkarım pozisyondan gider 8000 puanlık hareket olur kaçtı diye deli eder...
kamyon cok yuklu, ilerlemiyor.
Aha başladık işte
Sanki gümbür gümbür düşecekmişiz gibi 200-300 puanlık düşüşler, tam tersi yukarı doğru oldu az evvel :)
Yatay bu yatay..
79000-80000 yataylığı :)
[url]http://www.metacafe.com/watch/2637885/yemekteyiz_hasan_beyin_syan/[/url]
istirham ederim... Doğru mudur? Doğrudur :::
lem 2.000 puan düştük sanırsın 5-6 bin düştük valla bana öyle geliyor artık.sanırım palaya da öyle geliyorki anında 1.000 puan tepişka.hani 5-6 bin düştük 1.000 de tepki verelim müsadenle abi gibi.:..::confused:
Hehehehe dedim ben geldi diye... Du bakayim halopatro topiginde kelebek etkisi yapmismi, oda varsa 78000 filan artik hhehheh
Alttaki çizginin altında saatlik kapanış gelmedikçe ayular avucunu yalar... Bu nedenle ellerini yıkamaları önemli... Hijyene tikkat... :..:
[quote=Strategist;333684]Alttaki çizginin altında saatlik kapanış gelmedikçe ayular avucunu yalar... Bu nedenle ellerini yıkamaları önemli... Hijyene tikkat... :..:[/quote]
evet, ben de farkettim, yukari egimli bi yataylik var...
veri o kadar kotu geldi, dow tinlamadi bile.
[quote=TÜRKOĞLU;333668]tam 45 dk da 1.000 puan tepmiş.karlar buhar oliy gözümüzün önünde.sistem ne poh yesin.onun suçu deel ki bu...[/quote]
Sistemden cocuum olsum isteorum...dng
[quote=Strategist;333684]Alttaki çizginin altında saatlik kapanış gelmedikçe [B]ayular avucunu yalar[/B]... Bu nedenle ellerini yıkamaları önemli... Hijyene tikkat... :..:[/quote]
Ayular illada bişe yalamak zorundamıdırlar....
Ayular yalamamıdırlar....üüü...
Kanarya lönk devam.. 80'e kafayı atıyoruz..
Lem hal bak, üstüne üstlük kanaryayı da tutmam..
Yysd ama bi fiyat bile gormuyom. Stro sen yazma biliyorum 83000 felan diyeceksin
[QUOTE=nunu;333691]veri o kadar kotu geldi, dow tinlamadi bile.[/QUOTE]
Akşama tınlayacaktır, hele avrupayı bi kapasın:..::..:
[quote=excali;333697]Kanarya lönk devam.. 80'e kafayı atıyoruz..
Lem hal bak, üstüne üstlük kanaryayı da tutmam..[/quote]
ya dün ucuz raporu yayınladım ya +.
hani dido :::
[quote=astatin;333699]yysd ama bi fiyat bile gormuyom. Stro sen yazma biliyorum 83000 felan diyeceksin[/quote]
79500,,,,,
[quote=bull market;333700]Akşama tınlayacaktır, hele avrupayı bi kapasın:..::..:[/quote]
yok, ben oyle seylere inanmam, surasi bi kapansin gibi. avrupa kapandiktan sonra duserse baska bisey icin dusuyordur.
[quote=astatin;333699]yysd ama bi fiyat bile gormuyom. Stro sen yazma biliyorum 83000 felan diyeceksin[/quote]
Beni hiç tanımamışsın... 83.025 :) :)
[quote=nunu;333704]yok, ben oyle seylere inanmam, surasi bi kapansin gibi. avrupa kapandiktan sonra duserse baska bisey icin dusuyordur.[/quote]
ne kadar realist bir tradersınız,tebrik ederim +. :D
Onu bunu bilmem, en geç yarın sabaha son bi 80000 üzeri long kapama short yapma fırsatı verecek palazadem:)
[quote=The Tatar;333708]ne kadar realist bir tradersınız,tebrik ederim +. :D[/quote]
yaff zaten inansak ne olur, inanmasak ne olur, maksat datlu datlu sohbet olsun:..:
[quote=nunu;333704]yok, ben oyle seylere inanmam, surasi bi kapansin gibi. avrupa kapandiktan sonra duserse baska bisey icin dusuyordur.[/quote]
Abla,
dow önümüzdeki bir yıl içinde bir gün düşer mi?.dng
[quote=Strategist;333706]Beni hiç tanımamışsın... 83.025 :) :)[/quote]
palayı tahrik etmek yasağ hemşerim,tabelayı okumadınmı girişte :..:
Hepsiburada.com kırık çıkan ürünümün parasını tam bir ay sonra yani bugün iade ediyor. Kendilerini bu hızlarından dolayı tebrik ediyorum... İstirham ederim...
Konuyu Toplam 159 Üye okuyor. (42 Kayıtlı üye ve 117 Misafir) [SIZE=2][U][COLOR=blue]kayahan[/COLOR][/U], [/SIZE][SIZE=2]çömez[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]The Tatar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bull market[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kertenkele99[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]DURU[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobran[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]nedim972[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]fXci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]antaresist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ketenhelva[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kanaatkar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Tosun[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adako[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]temese[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]a.kaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ATHLON[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]negrolino[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]flexy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]doruk91[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cırcır[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]dahule34[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mde[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]seagate[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]al bundy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tortumlu25[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]clark[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]buffet[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Altan[/SIZE]
[quote=The Tatar;333702]ya dün ucuz raporu yayınladım ya +.
hani dido :::[/quote]
[IMG]http://www.bahcevan.com/images/Aycekirdegi.jpg[/IMG]
sistemler accuk zerar yapınca zırlamayalım gari üvvv
[quote=enorton;333715]Hepsiburada.com kırık çıkan ürünümün parasını tam bir ay sonra yani bugün iade ediyor. Kendilerini bu hızlarından dolayı tebrik ediyorum... İstirham ederim...[/quote]
teprik ederim+.+.
[quote=excali;333693]Sistemden cocuum olsum isteorum...dng[/quote]
5 dk lıktan olsun,zıpır-zıpır daha bi sevimli olur :::